Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Amin inşallah dua ile istemesini bilelim rabbim sz istyin bn veriyim dyor bnde usanmdan sıkılmadan istyrm rabbmdn inşallah bizede nasip edecek o pembis elbiseleri gydirmeyi

Canım baksana benum test koyudan açığa doğru gitmis yani aslında sanki doğru zamanda değerleme olmuş gibi ama yinede tutmadı demekki nasip. Sence de öyle değilmi ilişki zamanı 11 ocak gece saat 04

Eklentiler

• IMG_20220111_143623.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 110

Ay canim amin ya toplum beni yanlış anlıyor erkek istedim diye hep yargılandım oysaki oğlum olsaydı deli gibi kız isterdim oysaki ilk bebeğimi kız istedm oysaki kızim ardından oğlum sonra yine kızim olması çocukluktan beri hayalimdi.. Nyse sana birşey soracağım ben en başından beri erkek hissediyorum sende de öyle oldumu yada okuyan hamisler sizde nasıl oldu kızımda kız hissettim ama bunda en başından beri erkek hissediyorum acaba çok istediğim için mi gerçi Dr lar %90(%100 kız dedi artık umudum da bitti yinede bir umut ayrıntılı usg yi bekliyorum

Canım baksana benum test koyudan açığa doğru gitmis yani aslında sanki doğru zamanda değerleme olmuş gibi ama yinede tutmadı demekki nasip. Sence de öyle değilmi ilişki zamanı 11 ocak gece saat 04
Bi kaç defa baktm testlere kuruyunca degisebiliyo ama şuan pik yok testlerinde o yüzden dyorm acba hiç pik olmadan yeni koyulasrkn mi denediniz pik degl bunlar

Bnm de 28 ci gün testim koyulasmsti 5 gbi snra gce test yaptım daha silik ckti dedim bu ne herhalde çatladı sabh kalktm 29 cu gün test ypim dedim bı bktim pik olms testlerde insanı yniltiyo pik olmams seninkiler HC ama adet dngunden bilirsin aslnda bn heray ortalama KC gn önce olacağımı tahmin ediyorum ama senin testlerde HC pik yok koyulasrkn olms bnm düşüncem
Açıktan koyu dha sonra tekrar açığa gidince bende çatladı sandım artık 3.ye deneme yapamadığım ay test yaparım

Herşeyde bı vesile İnanki bn HP test çift cizgyken yapmicm dedim kndimi ona odakldim gttim pikken yaptım insanın eli ayağı aklı sasiyo o zamn nasibimzde ne varsa o oluyo herşeyi 4 4 lukte ypsam olacgin önüne gecemeyiz

Siz neden piksel yapmak istememiştiniz, doğru olan ultra pikten sonraki ilk açılmamı

İnsaAllah degisir cnm erkektir brlkide sen yine ayrintilidan sonra aliswrris yap
Cnm tamda senin dedigin gibi dier kizlarimda hamileyken hepp kiz hissettim
Hic kendimi erkk annesi olarak dusunemedim
Hatta ucuncu kizimda erkek dedi dr. İlk ona ramen be hep kiz hissettim
Ama bunda erkk hissettim basindan beri
Hatta bu his beni korkutuyordu diyebilirim cok kapilmak istemedim bu hisse ama elimde degildi
Ve sonuc erkk umarim dr. Yanilmistir sende de umarim hayirli salih bir erkk evlattir cnm
Sen boswer herkesi erkk istedigini kimseye soyleme
Rabbim biliyorya gerisi bos kizi olan erkk ister oglu olan kiz ister
İnsanlar cok acimasiz anlayisli karsilayan yok malesef

Anladim cnm zaten seni yermek icin soylemedim
Zaten boburlenen bu topikte olmaz diye dusunuyorum
Umarim hayirli bi kiz evladin olur

Amin canım amin rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı erkek evlat versin eğer kız ise de onu da sağlıkli sıhhatli hayırlı versin ben alıştım değişmez artı bacak arasi net görünen bom boş di ne yapalım sağlıkla gelsin yağmur um..

Canım bana da 21 hafta secde pozisyonunda göstermiyor dedi 3 farklı doktor. 21. Haftada gösterdi oğlum.
Merhaba canım nasılsın. Seninde bebebişin geç göstemiş aynı durum şuan benimde başıma geldi şuan 19 haftalık oldum ama 2 ayrı doktor net söylemiyor benziyor diyor ama kesin değil diyorlar seninde ozamanlar tahmin de bulunuyorlarmıydı? Bide benim her gittiğimde bebek ters diyor her defasında büyük bir heyecanla gidiyorum ve ters diyip tahminde bulunuyor doktor:-( en son gittiğimde tahminde bile bulunmadı

Canım ağustos annelerin de bi arkadaş var onunda 6. Ayı şuan dün öğrendi onunki de göstermemiş. 6 aya kadar. Erkekmiş. 2 kızı varmış onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…