- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Bende buraya testleri attım buradaki arkadaşlarla çıktım yola, ama insan kendini bilmeli öncelikle. Her ay aynı olmuyor bazen çat geç oluyor, bazen pik oluyor ertesi gün ultra pike geçiyor sonra çatlama oluyor, bide şu uzayan akıntıyı takip etmek lazım çünkü çatlama olduğunda uzayan akıntı geliyor. Bende deneme yapacağım ay yumurtalarım her ay pik yaptığı gibi çatlardı, yine aynısı olacak sandım, Allah'ın dediği olacak ya o ay deneme oldu, denemeden 2 gün sonra çatladı. Pişman olduğum tek şey çatlama olduğunda 2 ci denemeyi yapmamak oldu, olsun nasibimde 3 kız annesi olmak varmış yinede çok mutluyum elhamdülillah. Benim yaş 33 oldu seneye Mayıs ayında psikolojik durumum ve bebeğimin durumuna göre tekrar düşünüyoruz. Seni hatırlıyorum en başta ağzındaki tadı ve mide bulantını yazmıştın, bende aynı senin gibi oldum 19 haftada azaldı prilam Dr günde 2 tane alıyordum, kafamı yastık dan kaldıramıyordum bugünler çabuk geçiyor üzülmeyin, tadını çıkartın ve etraftaki saçma sapan sözlere kulaklarınızı tıkayın ve bebeğinizi karnınızdayken bile çok sevin çünkü öyle güzel oluyorlarki ahh ahh anlatamam hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın miniklerimiz inşallahbu arada 3 cü düşünüyorsan arayı çok açma ikisi bir arada büyüyor benim ilk 2 kızımın arasında 18 ay var, şimdi kardeşlerini sırayla bakıyorlar
3 cu de kız olrsa pki 4 u dsunurmuydunuzOf canım evett hale var o acı tat deli olacam mide bulantısı bir tık azaldı hamd olsunişte bende diyordum ki bu kadar zor hamilelik geçirdim erkek olsaydı çocuk defterini kapatırım diye düşündüm ama olmadı şimdi nasıl olacak iki çocukla tekrsr bu dönemi nasıl yaşayacağım tekrsr Herşeye sil baştan nasıl yapacağım düşünmek bile ürkütüyor beni... Napalm kader. Sağlıkla hayırla gelsin
Yağmur'um
Adı yağmur olacak
Yok asla. Eşim de bende 3, son. Ailem de kızar zaten.3 cu de kız olrsa pki 4 u dsunurmuydunuz
4 gün tek oldu cinsel perhiz .. bebeğim erkek şu anda 23 haftaligimCinsiyeti nedir bebeğinizin yöntem uyguladınızmı
Canım hayırlı olsun inşallah kaç haftalık bebekSlm kızlar maalesef Dr göremiyorum dedi bende göremediği için kıza benzettim ama yinede bir tarafım erkek istiyor sağlıkla hayırla.
Sizce nedir nub dan anlayan varmı
Canimm inan ben bu gebeliğim de kan verdim çıkmadı nasıl üzüldüm ağladımKızlar adetime daha 9 gün var ama bugün bas dönmesi ve mide bulantım vardı. Birliktelik oldu bir hafta geçti üzerinden bugün de böyle bas dönmesi mide bulantısı falan çektim hep elimde limonla gezdim . Erken gebelik olma ihtimali var mı
Maalesef canım. Oğlan değil. KaderCanım hayırlı olsun inşallah kaç haftalık bebekbu arada bana erkek gibi geldi hayırlısı ile oğlun geliyordur inşallah canım
Olsun inşallahYok asla. Eşim de bende 3, son. Ailem de kızar zaten.
Tabiki gerek yok ben hiç yapmadım öyle şeylerBu kadar abartmaya gerek yok varmı bence yok tabi siz bilirsinz belki tutar
Diyet karbonatlı su vs bide ultra pikken mi oldu mu canım deneme sağlıkla al kucağına masAllah subanAllah4 gün tek oldu cinsel perhiz .. bebeğim erkek şu anda 23 haftaligimbide ilişki öncesi kahve o kadar başka bişi yapmadık
En sonuncu pik gibi canım ama ben kendi testimi bile yanlış yaptığım için yorum yapmak istemiyorum ilk ay ve tek ilişki de tutacağı varmış nasip
En alttaki evet ultra pik canım yumurtlaman kısa ise bunda denemelisin eğer uzun ise silinmede denemelisin Rabbim gönlündekini kucağına verir inşallah.İsteyen dileyen herkese verir Yüce Yaradanim.
Canım ne diyet nede karbonatli su yaptım ... Hiç bişi yapmadım .. hatta benim akıntım vardi hep fitil dahi kullanmadım.. evet ultra pik Ken oldu iki deneme üçüncü de Cat gördükten üç saat sonra olduDiyet karbonatlı su vs bide ultra pikken mi oldu mu canım deneme sağlıkla al kucağına masAllah subanAllah
Canm sanirim sende kiz istiyorsunAteş ölçme yöntemi deneen varmı aranzda ondada mesela yum olacağı gün yarım derece ateşiniz düşüyor ertesi gn yarm derece çıkıyor
Ona inancm snsuz ck skur ya bilmiyorm bnm de kızım yok HP bı tarafm eksik HC bugüne kadr oğlum var dye boburlnmdim tam tersi kız annelerine imrendim ck istdm inşallah rabbm bu defa nsip edr bnde bnm kızım olmz dyrum ya bu kibirden degl bnmki HC olmck gbi hissettiğimdeCanm sanirim sende kiz istiyorsun
Hangisi yoksa otarafin eksik oluyo
Koz cocugu cok kiymetli erkekte oyle ama her kadinin bir kizi olmali bence.
Benimde uc kizcem war
Tecrubelerimi soylemek gerekirse
Adetten temizlendikten hemen sonra sik iliski tek yontem bu galiba
Üçüde ayni sekilde oldu bariz .
Ama tabii taktir
Rabbime sukurler olsun simdide erkek evlada hamileyim rabbim herkese, sana dilaraya, mavilenelime nickini unuttugum herkese hayirli kiz ve erkek evlatlari versin
Nedense bizim toplumumuzda iki üç kizi olan ayiplaniyo ama iki üç oglu ola ayni sekilde degil malesef oglu olan boburleniyo genelde
Bide benden kiz cikmaz diyo burnu hawada
Çokk gordum oylelerini sanki kendi tekelinde insanin kiz veya erkek cocuk
Rabbim bizlere hayirli evlatlar versin insaAllah sanada guzeller guzeli hayirli saliha kiz evlatlari wersin
Ama benden tavsiye sana
Yontemlere cok ta takili kalma boll boll dua et
Oladabilir olmayadabilir
Hicbirsey garanti devil hem umut et hemde acaba mi de
Cunku herseyi tek bilen rabbim
yazarım tabiki, ovülasyon takibine geçen ay başladım daha bu ay da bakıp ona göre değerlendiricem hep aynı mı diyeİnşallah deneyip tutarsa rica etsem yazarmisinz bnada birde pik her ay aynimi sürüyor çatlaması
ben de aynı sizin gibi düşünüyorum... Allah hayırlı ve sağlıklı kız evlatlar versin ikimize deOna inancm snsuz ck skur ya bilmiyorm bnm de kızım yok HP bı tarafm eksik HC bugüne kadr oğlum var dye boburlnmdim tam tersi kız annelerine imrendim ck istdm inşallah rabbm bu defa nsip edr bnde bnm kızım olmz dyrum ya bu kibirden degl bnmki HC olmck gbi hissettiğimde