Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170

Of canım evett hale var o acı tat deli olacam mide bulantısı bir tık azaldı hamd olsun işte bende diyordum ki bu kadar zor hamilelik geçirdim erkek olsaydı çocuk defterini kapatırım diye düşündüm ama olmadı şimdi nasıl olacak iki çocukla tekrsr bu dönemi nasıl yaşayacağım tekrsr Herşeye sil baştan nasıl yapacağım düşünmek bile ürkütüyor beni... Napalm kader. Sağlıkla hayırla gelsin
Yağmur'um
Adı yağmur olacak

3 cu de kız olrsa pki 4 u dsunurmuydunuz

Hanımlar biraz sıkıntılarım vardı yazamadım uzun zamandır hakkınızı helal edin lütfen .. şu anda 23 hafta 1 günlük olduk oğlumla.. dualarım sizinle rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah

Slm kızlar maalesef Dr göremiyorum dedi bende göremediği için kıza benzettim ama yinede bir tarafım erkek istiyor sağlıkla hayırla.
Sizce nedir nub dan anlayan varmı
Canım hayırlı olsun inşallah kaç haftalık bebek bu arada bana erkek gibi geldi hayırlısı ile oğlun geliyordur inşallah canım

Canimm inan ben bu gebeliğim de kan verdim çıkmadı nasıl üzüldüm ağladım sonra adetim gecikti üzüntüden dedim idrar testi vardı evde yaptım ben şookkk çift çizgi gördüm üç gün kendime gelemedim .. kanda çıkmadı benim .. ama senin şimdiye belli olmuştur sonuç ne

Diyet karbonatlı su vs bide ultra pikken mi oldu mu canım deneme sağlıkla al kucağına masAllah subanAllah
Canım ne diyet nede karbonatli su yaptım ... Hiç bişi yapmadım .. hatta benim akıntım vardi hep fitil dahi kullanmadım.. evet ultra pik Ken oldu iki deneme üçüncü de Cat gördükten üç saat sonra oldu sağol canım Allah razı olsun.. rabbim sizede hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Ateş ölçme yöntemi deneen varmı aranzda ondada mesela yum olacağı gün yarım derece ateşiniz düşüyor ertesi gn yarm derece çıkıyor
Canm sanirim sende kiz istiyorsun
Hangisi yoksa otarafin eksik oluyo
Koz cocugu cok kiymetli erkekte oyle ama her kadinin bir kizi olmali bence.
Benimde uc kizcem war
Tecrubelerimi soylemek gerekirse
Adetten temizlendikten hemen sonra sik iliski tek yontem bu galiba
Üçüde ayni sekilde oldu bariz .
Ama tabii taktir
Rabbime sukurler olsun simdide erkek evlada hamileyim rabbim herkese, sana dilaraya, mavilenelime nickini unuttugum herkese hayirli kiz ve erkek evlatlari versin
Nedense bizim toplumumuzda iki üç kizi olan ayiplaniyo ama iki üç oglu ola ayni sekilde degil malesef oglu olan boburleniyo genelde
Bide benden kiz cikmaz diyo burnu hawada
Çokk gordum oylelerini sanki kendi tekelinde insanin kiz veya erkek cocuk
Rabbim bizlere hayirli evlatlar versin insaAllah sanada guzeller guzeli hayirli saliha kiz evlatlari wersin
Ama benden tavsiye sana
Yontemlere cok ta takili kalma boll boll dua et
Oladabilir olmayadabilir
Hicbirsey garanti devil hem umut et hemde acaba mi de
Cunku herseyi tek bilen rabbim

Ona inancm snsuz ck skur ya bilmiyorm bnm de kızım yok HP bı tarafm eksik HC bugüne kadr oğlum var dye boburlnmdim tam tersi kız annelerine imrendim ck istdm inşallah rabbm bu defa nsip edr bnde bnm kızım olmz dyrum ya bu kibirden degl bnmki HC olmck gbi hissettiğimde

ben de aynı sizin gibi düşünüyorum... Allah hayırlı ve sağlıklı kız evlatlar versin ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…