Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Maalesef expeesso hiç yazmadı bizde epey merak ettik çok yazdık cevap alamadık.
Tuzlu suyu bende yaptım hatta eşim de yaptı pik ten sonra ilk açılma da tek ilişki denedik
Yazan şeylerin hepsini yaptık neredeyse
Ama nasip
Burda bir çok arkadaş bir çok şeyi yapıp yine kızı oldu yani tamamen kader. Yinede yapıyoruz işte elimizden geleni yaptık dmek için. Benim cinsiyet Belli değil %50 %50 hissediyorum kesin erkek diyemiyorum
Tuzlu su dediğiniz nasıl uygulanıyor

Amin inşAllah 🤲 sağlık sıhhatli olsunlar evlat gene bizim evlat canımızdan kanımızdan yavrularımız siz 4 kızınızda kullandınız mı yum testi falan
ben ilk 3 kızımda hic bisey denemedim aklimada gelmedi açıkçası bunda cevremdeki erkek annelerine sordum hepsi de erkek olacağını bilmeden çabuk gebe kalmak icin yumurtlama gunune gore birlikte olmus. ben de yumutlama yi kesin bilmek adina ovulasyon testi kullandim pik olduğu gün birliktelik oldu ve ertesi gun birliktelik oldu pikin ertesi gun cizgi yok denecek kadar azdı çatlama olmuştu. baska diyet falan uygulamadim cunku her yerde yeme aliskanligi farkli ama her yerde erkek cocuk sahibi olan var bana cinsiyeti etkiliycekmis gibi gelmedi

Yumurtlama testi yaptınızmı yoksa sizin tahmininizcemi yumurtlama günümü
Benim tahminimce canım kendim hesaplamıştım ama bu sondu bilmiyorum kazara hamile kalırmıyim ama artik başka cocuk düşünmüyorum yaş 32, 3.cocuk geliyor çalışıyorum o yüzden anane babane bakıyordu onlarda yaşlandı bu kez bakıcı tuTcaz nasipsene yaparsan yap Allahın dediği oluyor o boyle yazmış gozum hep mavilere gidiyorudu smdi pembelere bakamıyorum dün ağlarken kızlarım çok üzülmüş anne biz kızız bizi sevmiyor musun smdi kardeşimi sevmicen mi dediler çok üzüldüm aslında onları çok seviyorum ama içimde bi oğlan hevesi vardı o hayalim suya düştüğü için üzüldüm doğacak olan kızımı da çok sevecegime eminim ama işte garip bi duygu

Kesinlikle yemeye içmeye inanmıyorum köyde yaşayan yengem yoğurt süt yer erkek bebekleri var büyük yengemde ağzına et sürmez evde et pişmez dayım falanda yiyemez kadın sürekli kahve sigara 3oğlu oldu kola içerler ailecek onun yeme şekli asidik mesela ama sürekli oğlan doğurdu

Bir arkadaşım var kahvaltı etmez kocasıyla kendisi 45 kilo abartmıyorum hazır tavuklardan kızartırlar yerler sadece kız hamile kalmadan önce kahvaltı yapmazdı ama o ara sürekli limonlu avakado yedi oğlu oldu bunlar hep bana inandırıcılığını yitirdi onun için tuzlu su duş İÇİN ve limonlu soda karbonatlı suya varım bunlar vücüdu evet alkali yapabilir azda olsa ama önemli olan bence zamanlama ve havuç suyu bal tarçın çörek otu ile yumurtayı geliştirmek büyütmek çabuk çatlamasını sağlamak gerisi zaten TAKDİRİ İLAHİ…

Tabi diyet yapanlara sonsuz saygım var ben sadece yakınlarımda gördüğümden bu düşünceye sahibim

Benim tahminimce canım kendim hesaplamıştım ama bu sondu bilmiyorum kazara hamile kalırmıyim ama artik başka cocuk düşünmüyorum yaş 32, 3.cocuk geliyor çalışıyorum o yüzden anane babane bakıyordu onlarda yaşlandı bu kez bakıcı tuTcaz nasipsene yaparsan yap Allahın dediği oluyor o boyle yazmış gozum hep mavilere gidiyorudu smdi pembelere bakamıyorum dün ağlarken kızlarım çok üzülmüş anne biz kızız bizi sevmiyor musun smdi kardeşimi sevmicen mi dediler çok üzüldüm aslında onları çok seviyorum ama içimde bi oğlan hevesi vardı o hayalim suya düştüğü için üzüldüm doğacak olan kızımı da çok sevecegime eminim ama işte garip bi duygu
Aynı duyguları yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum seni o kadar anlıyorumki çok zor bir durum bende senin gibiyim rabbim gönlümüzü biliyo takdiri ilahi

Merhaba bende yakın zamanda gebelik düşünüyorum nasipse benimde iki kızım var bir kaç yerde vajinal mantar varsa erkek bebeğe engel oluyor diye duymuştum erkek bebek anneleri buna dikkat etti mi acaba
Evet asidik yapıyormuş mantar … fitil kullananlar olmuş geçmiş yazılarda okudum bende hatta fitil alkali yaptığından ve yum. zamanlamasına dikkat edenlerin olmuş oğlu

Merhaba bende yakın zamanda gebelik düşünüyorum nasipse benimde iki kızım var bir kaç yerde vajinal mantar varsa erkek bebeğe engel oluyor diye duymuştum erkek bebek anneleri buna dikkat etti mi acaba
Canım fitil kullan mutlaka bnm çevremde hamile yeni evlenenler hemen hamile kalamiyordu fitil kullananlar aynı ay hamile kaldı üstelik hepsininde oğlu oldu

Arkadaşlar bide yumurtlama dönemi neden önemli çünkü o gün akıntı o bölgeyi alkali yapar spermi daha rahat rahme ulaştrr bide kadının önce boşalması da aynı şekilde o akntyla rahmi alkali yapar uygun ortam oluştrr ben her iki kızımda da yıkanır yıkanmaz o ay boyunca başka ilişki olmadan ve hiç istemeden olmuştu

Arkadaşlar bide yumurtlama dönemi neden önemli çünkü o gün akıntı o bölgeyi alkali yapar spermi daha rahat rahme ulaştrr bide kadının önce boşalması da aynı şekilde o akntyla rahmi alkali yapar uygun ortam oluştrr ben her iki kızımda da yıkanır yıkanmaz o ay boyunca başka ilişki olmadan ve hiç istemeden olmuştu
Ben bunların hepsini yaptım ama yinede olmadı

Peki fitil kaç gün veya ay kullanlr
Canım o yeni evlenmişti 3 ay çocuğu olmadı bn ısrarla hastaneye git dedim doktor ona hap ve fitil verdi kocasinida hap verdi sık ilişki ile oğlu oldu doğdu bile yani ama benim bütün çevrem neredeyse fitil kullanıp oğlu oldu hiç kız görmedim komşularım dahi

X