Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
benimde 4. kızım yolda Rabb'im sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin. Yumurtlama testi falan ihtimali arttırıyor ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Belki 5. ye erkek olur kısmet 😀
Amin inşAllah 🤲 sağlık sıhhatli olsunlar evlat gene bizim evlat canımızdan kanımızdan yavrularımız siz 4 kızınızda kullandınız mı yum testi falan

canim benim bebeklerin 4 ünde de vardi o kistten 3 ünde gecti çok sağlık lı kızlarım oldu inşallah bunda da gecicek. ben artik doktor söyleyince bunda da mi geciyo o geciyo modunda oluyorum ilk gebeligimde çok korkmustum. içini ferah tut
Herkes öyle diyor geçiyor diyor ama işte ne bileyim insan ister istemez korkuyor teşekkür ederim bugün ozel bi klinikten randevu aldim bakalim insallah guzel seyler duyarim

Gittim canım doktor pipi var sanki erkek olabilir dedi net bisey diyemedi sonra kordonu bacak arasına almış bebek başka bisey göremedi kız da olabilir net göremiyorum dedi ama moralim çok bozuldu kafasında iki tane kist gördü bebegin genelde 6.ayda geçiyormuş ama ya gesmezse
Gönlünü ferah tut geçer inşallah.Sağlıkli bir şekilde oğlunu kucağına alırsın bol bol dua et canım

Şimdi yeni doktorumdan geldim sağlığı iyiymiş kist zamanla geçer korkma dedi cinsiyetimiz de netleşti 3.kızım geliyor😀
Çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Içın rahatlamıştır. Cinsiyeti de taktiri ilahi dediğin gibi Rabbim.boyle nasip etti. Bende hazırladım kendimi 3. Kız fikrine. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Çok sevindim canım sağlıklı olmasına. Içın rahatlamıştır. Cinsiyeti de taktiri ilahi dediğin gibi Rabbim.boyle nasip etti. Bende hazırladım kendimi 3. Kız fikrine. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Pembelere devam canım cocuk odasını buyutcektik benim 2 numara anne oğlan olmasın odamız pespembe olsun diyordu onun gönlüne göre oldu😘

Expresso Expresso canım senin cinsiyet belli olmuş muydu ? Yani ben seninde hamile kalmadan önce esra ezmeci tuzlu suyu yaptığını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tuttu mu onu çok merak ediyorum. K kbryummy arkadasimiz da tutmustu onunla ayni zamanlardaydiniz sanki.

Expresso Expresso canım senin cinsiyet belli olmuş muydu ? Yani ben seninde hamile kalmadan önce esra ezmeci tuzlu suyu yaptığını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tuttu mu onu çok merak ediyorum. K kbryummy arkadasimiz da tutmustu onunla ayni zamanlardaydiniz sanki.
Maalesef expeesso hiç yazmadı bizde epey merak ettik çok yazdık cevap alamadık.
Tuzlu suyu bende yaptım hatta eşim de yaptı pik ten sonra ilk açılma da tek ilişki denedik
Yazan şeylerin hepsini yaptık neredeyse
Ama nasip
Burda bir çok arkadaş bir çok şeyi yapıp yine kızı oldu yani tamamen kader. Yinede yapıyoruz işte elimizden geleni yaptık dmek için. Benim cinsiyet Belli değil %50 %50 hissediyorum kesin erkek diyemiyorum

Oğlan olsun diye o kadar çok şey yaptım ama takdiri ilahi kızlar ne yumurtlama ne sağa yatma ne karbonatlı duş ne tek gun cin rus takvimleri kan yenileme vs.hicbiri önemli değilmiş Rabbim böyle yazmış
Aynen canım bende ne varsa onu yaptım senin gibi olmayınca olmuyor benimde 3. Yolda rabbim bunu nasip etmiş vardır bundada bir hayır sağlıkla doğsun başka bişey istemiyorum artık

Evet ben uzun zaman yaptım tuzlu su ve deneme günü de yaptım ,expresso benden bir hafta önceydi bende merak ediyorum nasıl diye

Maalesef expeesso hiç yazmadı bizde epey merak ettik çok yazdık cevap alamadık.
Tuzlu suyu bende yaptım hatta eşim de yaptı pik ten sonra ilk açılma da tek ilişki denedik
Yazan şeylerin hepsini yaptık neredeyse
Ama nasip
Burda bir çok arkadaş bir çok şeyi yapıp yine kızı oldu yani tamamen kader. Yinede yapıyoruz işte elimizden geleni yaptık dmek için. Benim cinsiyet Belli değil %50 %50 hissediyorum kesin erkek diyemiyorum
Öyle canım haklısın aslında hiç bir yöntem kesin değil ama acaba da dememek için deniyor insan denemeli de bence. Herşey den önce hepsi sağlıklı olsun kız oğlan ikisine de talibiz. Çok şükür benim de iki kızım var Allaha çok şükür diyorum her zaman şükür sağlıklılar ve iyi ki varlar. Ben inanmıyorum sürekli erkek veya sürekli kız olduğu için evlatlarını sevemeyecek bir annenin olabileceğine. Rabbim kaderimize neyi yazdıysa o gelip bizi bulacak. Ne yazdıysa güzel hayırlı ve sağlıklı yazsın inşallah tek duam da bu. Işte bu ara baya bi trend sanki şu esra ezmeci tuzlu suyu kadın kendi de yapmış zamanında ve bir kaç yöntem denemiş erkek bebeği olması için bi oğlu var. O yüzden acaba dedim belki de yüzdesi diğer yöntemlere göre daha yüksek olabilir mi bilimsel olarak da dayanakları olduğunu söylüyor her fırsatta. Sayfada olanların bence bunu da denemesi olasılığı daha da arttırabilir diye düşünüyorum tabi denemekten ne çıkar olan bi kaç kilo tuza olur sadece.

Evet ben uzun zaman yaptım tuzlu su ve deneme günü de yaptım ,expresso benden bir hafta önceydi bende merak ediyorum nasıl diye
Inşallah tuzlu suyun da faydası çoktur. Insan umitleniyor işte bazı şeylerden. Sağlıkla doğsun canım oğluşun. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 Expresso Expresso arkadasimiz da baya eski üyelerden bende merak ediyorum inşallah sağlıklıdır ve bi ara girip cevap yazar.

X