- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
Canim Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin benimde 3 kızım var ve iyiki varlar ve 3 kız annesi olmak muhteşem bişey.Rabbim veriyorsa bizim hayrimizaKızımız oluyor canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin benimde 3 kızım var ve iyiki varlar ve 3 kız annesi olmak muhteşem bişey.Rabbim veriyorsa bizim hayrimizaKızımız oluyor canlar
SağlıklI Salih bir evlat olsun inş canım. Rabbimin vardır bir bildiği. Hayırlı olan bu demekki.Kızımız oluyor canlar
Siz bana yumurtlama zamanıyla cinsiyet söylemiştiniz. Neden kendinizde denemiyorsunuz? Kendi yumurtlama tarihinize bakıp erkek planlayın madem. Neden testlerle uğraşıyorsunuz ki??Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .
Size ne dediğimi şuan hatırlamıyorum ama yanlış anladınız beni. Denemeleri yapıyorum bende kendimi tanımaya çalışıyorum herkesin gönlüne göre versin Rabbim benimde inşallah. Benim demek istediğim hiçbir yöntemin garantisi yok demekki Rabbim neyi nasip ederse o oluyo. Ablamız herşeyi denemiş mesela ama nasipte ne varda o oluyor çok da kafa yormamak demek gerekki teslimiyet daha önemliSiz bana yumurtlama zamanıyla cinsiyet söylemiştiniz. Neden kendinizde denemiyorsunuz? Kendi yumurtlama tarihinize bakıp erkek planlayın madem. Neden testlerle uğraşıyorsunuz ki??
Ben ablamıza tahminde bulunmadık hiç öyle bir meziyetim yok zaten formu takip edeli 10 gün oluyo aşağı yukarı beni başka biri ile karıştırıyor olabilir misinizMavilenelim e de mi tahmin yapmıştınız?
AynenSağlıklI Salih bir evlat olsun inş canım. Rabbimin vardır bir bildiği. Hayırlı olan bu demekki.
Bence erkek , Allah kalbine göre versinArkadaşlar bulantı nedeniyle doktora gittim ama tek doktor varmış hastanede yoğunluk var acile gidin dediler. Gittim 6+5 çıktı, karından ultrason. Bakar mısınız arkadaşlar.
Canım benim durumum burdakiler den farklı ben cinsiyet planlaması yaptırdım.Siz deneme yaptınız mı yaptıysanız hangi aşamada yaptınız ?
M Mavilenelim Cnm Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah hayırlı sağlıklı güzel ve salihalardan olur evladın insan ne yaparsa Rabbimin verdiğinden başkası olmuyo benimde 3 kizim var çok şükür Rabbime verdi 3 kızınıda hiç kimseye değişmem beni yoruyorlar baz3n sinirleniyorum ama iyikide varlar bana bakıp sarildiklarinda seni seviyorum anne dediklerinde Rabbim sana binlerce kere şükürler olsun diyorum su anda belki hayal kırıklığı yaşadın biraz da uzulmussundur ama doğup biraz büyüsün şükürler edeceksin Rabbine bende ikizlerimde biri erkek olsaydı keşke diye üzülmüştüm ama şimdi diyorumki Rabbim senden gelen her zaman çok daha hayırlı hem 3 kızı olup hayırlısıyla evlendirene cennet mujdeleniyo hiç sıkma canını Rabbimin bir bildiği var elbet bazen diyorum birkaç sene sonra kızlarım hep bana yardımcı olacak benimle arkadaş olacaklar ne mutlu bizlere ki Rabbim bizlere 3 kız evladını vermeye layık gördü güzel düşün herşey çok daha güzel olsun
Üzülme cnm Rabbimin verdiği herseyde bir hayır vardır durumunu tahmin edebiliyorum ama birgün gelecek bu günleri hatırlamayacaksın bile şükürler edeceksin Rabbine sende urfadaydin sanırım gönlünü ferah tut Allah büyüktür
Evet canım nasibimizde yokmuş rabbimden hayırlısıÜzülme cnm Rabbimin verdiği herseyde bir hayır vardır durumunu tahmin edebiliyorum ama birgün gelecek bu günleri hatırlamayacaksın bile şükürler edeceksin Rabbine sende urfadaydin sanırım gönlünü ferah tut Allah büyüktür
O kadar uzun yazmışsınız ki öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bilimsel olarak yumurtlama günü sadece bir gün sürüyor diye biliyorum bunun öncesi sonrası erkek ve kız günü neye göre teyit ediyorsunuz.Canım benim durumum burdakiler den farklı ben cinsiyet planlaması yaptırdım.
20 . Gün yumurtlamam oldu tam yumurtlama günüm erkek günüydü ilk açılma da değerlendirdik ertesi gün kız günüydü değerlendiremedik yumurtlamadan 3 gün sonrası erkek günüydü onuda değerlendirdik . Yumurtlama günümden sonraki günler çoğunluk erkek günüydü ama biz o günleri değerlendirmedik . Yani toplamda iki denemem oldu . Biri yumurtlama günü diğeri 3 gün sonrası .
Diyete pek uymadık yani peynir yoğurt süt falan yenilmemesi lazımmış biz çoğunluk et ve bakliyat türü olmak üzere her şeyi yedik .
Eşim ilişkiden önce kahve + macun tüketti
İlişkiden 15-20 dk önce soğuk duş aldı dondu
Yumurtlamadan önce Cinsel perhiz oldu
Ben ilişkiden 20 dk önce karbonatlı vajinal duş yaptım
1-2 aydır haftada 2 kez tuzlu su ile duş aldım
Derin boşalma oldu sağıma döndüm yarım saat bekledim ve ben sabaha kadar duş almadım çünkü sıcak duş y spermleri etkiler diye.
Yukarıdaki saydıklarımın hepsi ihtimal arttırmak için her nekadar ihtimal%90 bile olsa biliyorum ki nasipten öte yok o yüzden duaya ve namaza daha çok önem veriyorum çünkü biliyorum Rabbim isterse olur . Ha bu arada evet hepsini yaptım oğlum olmasını da istiyorum ama illa şartlamıyorum kendimi kız olursa kızıma kız kardeş olur oğlan olursa iki meyveyide tatmış oluruz . Rabbimden en büyük dileğim sağlıklı Salih bir evlat olması .
Çok eski bir topikde okumuştum bir kadın erkek bebek için namaz paylaşmıştı onu kıldım 2 rekat Allah rızası için selam verdikten sonra ayatel Kürsi okuyum Allah'ım bana Salih bir erkek evlat nasip et diye dua ettim
Her namazımda Rabbi hebli minel salihin çekerim
Sesli olarak Muhammed suresi Yusuf suresi açıyorum
Eşimle adak yaptık eğer erkek olursa adını Muhammed koyucaz ve iki kurban kesicez
şuan aklıma gelen bunlar benim içim.Rahat Rabbimden en temiz niyetimle istiyorum ona bırakıyorum ne verirse başımın gözümün üstünde yeri var kız çocuklarını da çok seviyorum hatta kızımda dualar ederdim Kız olsun diye Rabbim şükürler olsun nasip etti şimdide gönlümdekini nasip eder inşallah
Evet fazla uzun yazdımO kadar uzun yazmışsınız ki öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bilimsel olarak yumurtlama günü sadece bir gün sürüyor diye biliyorum bunun öncesi sonrası erkek ve kız günü neye göre teyit ediyorsunuz.
Peki bu planlamayı kim yapıyor esasen onu merak ettimEvet fazla uzun yazdım
Ben planlama yaptırdım eşimin doğum tarihi ve kendi doğum tarihimle bize özel takvim hazırlandı . Bu takvimde kız ve erkek günleri vardı yumurtlamaya kadar korunmamızı söyledi . Yumurtlama günü erkek günüme denk geldi ertesi günü kız günüydü ondan bahsediyorum
Size saygı duyuyorum ama asla ve takvim olayına inanmıyorum. Yum günü kahve perhiz diyet vs Nyse ama takvime zerre inanmıyorum bir kişi alıyor doğum tarihlerimizi yok şu gün kız şu erkek günü para tuzağı ve saçmalıkEvet fazla uzun yazdım
Ben planlama yaptırdım eşimin doğum tarihi ve kendi doğum tarihimle bize özel takvim hazırlandı . Bu takvimde kız ve erkek günleri vardı yumurtlamaya kadar korunmamızı söyledi . Yumurtlama günü erkek günüme denk geldi ertesi günü kız günüydü ondan bahsediyorum
Instagramda bir çok kişi yapıyor aslında Ben Azerbeycanli bı ablaya yaptırdım Rusya'da eğitimini görmüş daha önce kızımda cinsiyet hesaplaması yapmıştım kız demişti tuttu benden sonra 4-5 kişiye daha baktırdık hepsi tuttu Bakalım şimdi de nasip tutucakmı aslında başta karasızdım günah mı diye ama şükür araştırınca altında bişey bulamadım o yüzden denemek istedimPeki bu planlamayı kim yapıyor esasen onu merak ettim
Burda çok şey öğreniyorum galibabenim 3. Gebeliğim daha yeni böyle şeyleri okuyorum. Neler varmış geç kaldım denemek icin bakalım ne olur benim bebişSize saygı duyuyorum ama asla ve takvim olayına inanmıyorum. Yum günü kahve perhiz diyet vs Nyse ama takvime zerre inanmıyorum bir kişi alıyor doğum tarihlerimizi yok şu gün kız şu erkek günü para tuzağı ve saçmalık
Size gelince inşallah sizinde sağlıkla oğlunuz olur ama dediğim gibi takvim olayı bana para tuzağı geliyor
Öyle tabi saygı duyarım ben yinede denemek istedim doğru veya değil içimde kalsın istemedim Daha öncesi kızımda baktırdım bir kaç yakınıma da baktırdık hepsi tuttu . Benim yaptırdığım yer para takıntısı yoktu ücretsiz baktığı zamanlar bile oldu sevdiğim biridir kendisi umarım Rabbim nasip eder oda kefil olur Allah hepimizin gonlune göre versinSize saygı duyuyorum ama asla ve takvim olayına inanmıyorum. Yum günü kahve perhiz diyet vs Nyse ama takvime zerre inanmıyorum bir kişi alıyor doğum tarihlerimizi yok şu gün kız şu erkek günü para tuzağı ve saçmalık
Size gelince inşallah sizinde sağlıkla oğlunuz olur ama dediğim gibi takvim olayı bana para tuzağı geliyor