Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Siz hangi aşamalarda denediniz yardımcı olur musunuz testleriniz varsa yükler misiniz kaç saatte bir takip yaptınız
Cnm ben test falan kullanmadım bol bol dua ettim eşime keçiboynuzu özü indirdim birde vitamin takviyesi kullandı bende hayit tohumu içtim adetin 2. Gunu başlanması gerekiyor ama ben bilmiyordum adetten sonra başladım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otuna felak nas ihlas kevser sürelerini okudum gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otundan bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum tabi bunlar vesile sadece cnm erkek bebek içinde muhammed suresi yusuf süresi sürekli okudum ve sürekli 2 rekat namaz kılıp selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup hayırlı sağlıklı salih erkek evlat nasip etmesi için dua ettim cnm

Bakalım yarın bende test yapıcam Allahin izniyle adete 1 gün kaldı bugünü saymazsak 😅
Dualara devam.tabiki İlk hamileliğimde çok kız istemiştim dualar ve namazlarla Rabbime şükürler olsun nasip etti şimdide oğlum olsun istiyorum ister istemez yine Rabbimden istiyorum dediğin namazı ilişkiden önce kıldım inşallah Rabbim layık gorur 🥰
Bu arada dün gece Rüya gördüm biri elime pembeli mavili bir takvim veriyor üstünde erkek bebek yazıyor çok seviniyorum erkekmiş diyorum hemen koşup doktora gidiyorum ultrasonla bakıyor oturur pozisyonda bebek bacakları kapalı ama erkek annesi diyor bende diyorum ama görmediniz pipiyi nerden biliyorsun erkek olduğunu oda erkek diye ısrar ediyor 😅 kızımda hamile kalmadan önce kız bebek gördüm daha sonra hep erkek bebek gördüm mavi battaniye ve erkeğe yorulacak her şeyi gördüm şimdide tersi çıkar diye korkuyorum 😅
Rabbim gonlune gore versin cnm inşallah kiz erkek ikiside evlat ama insan her ikisininde olmasini istiyor vallahi Rabbim ikisininde eksikligini vermesin toplum baskisida insani yoruyor valla ne yalan soylim buradaki hemen hemen butun arkadaslar bu konudan muzdarip Rabbimiz biliyor herşeyi ben Şanlıurfada yaşıyorum çok şükür ailem o kafada değil ama akrabalar 3 kizim olmasına rağmen sanki oğlum yok diye hiç çocuğum yokmuş gibi acıyıp biseyler diyorlar halbuki hepsi Rabbimizin takdiri işte onlar anlamıyorlar Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insAllah canım benim bildiğim kim Rabbine sığınıp gönülden birşey isterse kabul ediyor Rahman

Benim annem 4 doğum yapmış
ilk çocuğunda lekelenme olmamış kız
ikincide lekelenmesi olmuş erkek
üçüncü ben lekelenme olmamış
en son erkek kardeşimde tekrar lekelenme olmuş. Ultrasona bile girmeden erkeği kızı ayırt edermiş annem.
Ablamın iki oğlu var ikisinde de leke gördü .
Benim ilk hamileligimde lekelenmem olmadı ablam kesin kız dedi kızım oldu bazılarında olmuyor yada lekelenme olsa bile kızı olanlar oluyor ama bizde tutuyor sanırım . Bundada bekliyorum lekelenme olcakmı diye sanırım lekelenme olmazsa kendimi kıza hazırlıycam 😅
İlk kızımda lekelenme oldu ikinci de olmadı 😅

Rabbim gonlune gore versin cnm inşallah kiz erkek ikiside evlat ama insan her ikisininde olmasini istiyor vallahi Rabbim ikisininde eksikligini vermesin toplum baskisida insani yoruyor valla ne yalan soylim buradaki hemen hemen butun arkadaslar bu konudan muzdarip Rabbimiz biliyor herşeyi ben Şanlıurfada yaşıyorum çok şükür ailem o kafada değil ama akrabalar 3 kizim olmasına rağmen sanki oğlum yok diye hiç çocuğum yokmuş gibi acıyıp biseyler diyorlar halbuki hepsi Rabbimizin takdiri işte onlar anlamıyorlar Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insAllah canım benim bildiğim kim Rabbine sığınıp gönülden birşey isterse kabul ediyor Rahman
Amin hepimizin inşallah . Şükürler olsun eşim asla takıntılı değildir bu konuda hatta bana kızar bırak Rabbim neyi nasip ederse olsun ne araştırıyon Herseyi der . Kendi ailemde aynı şekil erkek kız fark etmez hatta annem babam kızımı ablamın oğullarından üstün tutarlar . Ama kayınvalidem tam bir erkek delisi hiç kızı da yok 2 oğlu var ama Allah'ın işi üç torunuda kız oldu kadın tırlattı çokta sever torunları ama sürekli dillendirir erkekte erkek 🙄Asla takmam elalemin ve böyle erkek delilerinin laflarını ben sadece farklı meyveden tatmak istiyorum yoksa kızda evlat erkek de evlat değişen birşey yok sevgileri aynı .
Rabbime bıraktım umarım benim için hayırlısından sağlıklısından bir erkek evlat nasip eder 🤲

Son düzenleme:
Amin hepimizin inşallah . Şükürler olsun eşim asla takıntılı değildir bu konuda hatta bana kızar bırak Rabbim neyi nasip ederse olsun ne araştırıyon Herseyi der . Kendi ailemde aynı şekil erkek kız fark etmez hatta annem babam kızımı ablamın oğullarından üstün tutarlar . Ama kayınvalidem tam bir erkek delisi hiç kızı da yok 2 oğlu var ama Allah'ın işi üç torunuda kız oldu kadın tırlattı çokta sever torunları ama sürekli dillendirir erkekte erkek 🙄Asla takmam elalemin ve böyle erkek delilerinin laflarını ben sadece farklı meyveden tatmak istiyorum yoksa kızda evlat erkek de evlat değişen birşey yok sevgileri aynı .
Rabbime bıraktım umarım benim için hayırlısından sağlıklısından bir erkek evlat nasip eder 🤲
Aynen cnm öyle Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin 🤲💙

Canım ben varım oğlumda kızlarımda hep mide bulantım kusma aşırı tükürük salgısı olurdu bu hamileliktede aynısını yaşıyorum bakalı kısmetimizde hangisi var
Nasıl baş ediyorsun canım. Günlerim ağlamakla geçiyor çok üzülüyorum mahvoldum kusmaktan mide bulantısından prilam dr kullanıyorum fayda göremedim. Senin iki kız bir oğlun mu var 4.e mi hamilesin

Bende umutlanmıştım değişik cinsiyet olacak diye ama olmadı. Şimdi kızımı çok seviyorum ama insan bir oğlu bir kızı olanlara özenmiyor da değil çok şanslılar bence🥲
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲 kıza kız kardeş şart Rabbim bir dahakinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah bu arada minelsi0101 hesabım kapandı burdan devam edeceğim

Kızlar benim 20. Gün yumurtlamam gerçekleşti 4 Şubat'ta o günü değerlendirdik . Geç yumurtladım Adet günüm 15 Şubat yani 1 gün var . Bu gece migrenim tuttu her ihtimale karşı iğne vurulmadim sadece damar yolundan parol verildi doktor istersen kanda ver dedi kan verdim sonuç negatif. Bir yanım kanda bir günlük bile olsa çıkar diyor diğer yanım daha erken diyor 11 gün geçmiş ilişki üzerinden . Benzer durum yaşayan varmı ?

Canım ben mesela doktor kontrolüne gitmesem kaçıracaktım yumurtlamayı bence en mantıklısı doktor kafan rahat olur test pik felan anlamıyorum ben
Merhabalar, sanırım hamilesiniz ilkönce çok hayırlı olsun, siz dr çatladı dedikten kaç saat sonra ilişkiyi gerçekleştirdiniz, biraz bilgi verebilir misiniz, ben de dr kontrolüyle ya çatlatma ya da takiple yapacam bu işi, çünkü testleri takip edemeyebilirim bir de gerçekten anlamıyorum ben test işlerinden bana çok karışık geliyor yapmam gerekenleri yazar mısınız siz yaptıklarınızı

Nasıl baş ediyorsun canım. Günlerim ağlamakla geçiyor çok üzülüyorum mahvoldum kusmaktan mide bulantısından prilam dr kullanıyorum fayda göremedim. Senin iki kız bir oğlun mu var 4.e mi hamilesin
Canım şuan 10 haftalık oldum ve pirlam da kullanıyorum kusmam olmuyor artık bulantım da hafiften azaldı sanki 7. 8 haftalıken en pikini yaşadım dayanılmaz dı inanki bende hep ağlıyordum çıkarınca. inşallah seninde en yakın zamanda hafifler canım ilacını düzenli kulan.

Kızlar benim 20. Gün yumurtlamam gerçekleşti 4 Şubat'ta o günü değerlendirdik . Geç yumurtladım Adet günüm 15 Şubat yani 1 gün var . Bu gece migrenim tuttu her ihtimale karşı iğne vurulmadim sadece damar yolundan parol verildi doktor istersen kanda ver dedi kan verdim sonuç negatif. Bir yanım kanda bir günlük bile olsa çıkar diyor diğer yanım daha erken diyor 11 gün geçmiş ilişki üzerinden . Benzer durum yaşayan varmı ?
11. Gün mutlaka artık kanda çıkar 1 hafta kısa bir süre ama beta hcg hormonu 11. Günde salgılanıyor varsa gebelik

Canım şuan 10 haftalık oldum ve pirlam da kullanıyorum kusmam olmuyor artık bulantım da hafiften azaldı sanki 7. 8 haftalıken en pikini yaşadım dayanılmaz dı inanki bende hep ağlıyordum çıkarınca. inşallah seninde en yakın zamanda hafifler canım ilacını düzenli kulan.
Amin canım amin nolur bunu okuyan bana gönülden dua etsin çünkü dayanacak gücüm kalmadı mide bulantısı öldürdu beni

X