- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Cnm ben test falan kullanmadım bol bol dua ettim eşime keçiboynuzu özü indirdim birde vitamin takviyesi kullandı bende hayit tohumu içtim adetin 2. Gunu başlanması gerekiyor ama ben bilmiyordum adetten sonra başladım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otuna felak nas ihlas kevser sürelerini okudum gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otundan bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum tabi bunlar vesile sadece cnm erkek bebek içinde muhammed suresi yusuf süresi sürekli okudum ve sürekli 2 rekat namaz kılıp selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup hayırlı sağlıklı salih erkek evlat nasip etmesi için dua ettim cnmSiz hangi aşamalarda denediniz yardımcı olur musunuz testleriniz varsa yükler misiniz kaç saatte bir takip yaptınız