Bende soracağım galiba kıyafetlerini de aldık ama yine de hayal rüya ne bileyim degisik işteİnan bende inanamıyorum ya galiba doğana kadar her gittiğimde sorucam cinsiyetini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende soracağım galiba kıyafetlerini de aldık ama yine de hayal rüya ne bileyim degisik işteİnan bende inanamıyorum ya galiba doğana kadar her gittiğimde sorucam cinsiyetini
Bize hiç oglumuz olmicakmis gibi geliyor büyük bir hayal gibi geliyor halbuki yüzde 50 yani ihtimal ama bize tuhaf geliyor dr erkek dedi dedim eminmisiniz evet dedi kordon olmasın sakın dedim ne olsun istiyosun diyo inanamadim bir anBende soracağım galiba kıyafetlerini de aldık ama yine de hayal rüya ne bileyim degisik işte
Canım yazdıklarımın dışında bişi yapmadım inanki bol dua ettim nasip etti çok şükür deneme önce ve sonra si namaz kılıp dua ettim bol bol .. işin sırrı duada inankiÜç kızım var bu ay regl bitincedeniycez inşallah bana yardımcı olurmusunuz nasıl denediniz neler yaptiniz
Canım benim inşallah hepimiz gönlümüzdekine en kısa sürede ulaşalım. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için de.Erkege benziyor canım kesenin sağ tarafına yakın bebek inşallah kbryummy ilk baktığımda da bu şekilde yorumlamistim şükür dualarla beraber o güzel haberi aldı inşallah sende o güzel haberi duyarsın iki ay sonra
Merhaba bence test yapın ,, benim adetime 3 gün kala çok belirgin çıkmıştı testteTekrardan merhaba arkadaşlar benim adetimin 21. Günü yumurtlama oldu büyük ihtimal sağdan yumurtladim çünkü kasık ağrım sagdaydi Sabah yumurtlama gördüm akşamı ise hafif açılma oldu ve o geceyi değerlendirdik öncesi cinsel perhiz oldu. Eşim hemen hemen her gün kahve içti ilişkiden önce macun kullandı .Ben karbonatlı vajinal duş yaptım ilişkiden 20 dk önce .Birde tuzlu su ile duş aldım. Derin boşalma oldu ve iliskiden sonra sağıma döndüm Bunların hepsini bir ihtimal olarak yaptım. Ama Tabikide herşeyden önce dua ve namaz ilişkiden önce namaz kıldım ve her namazımda dualar ettim bunlar benim yaptıklarım İnşallah Rabbim Salih bir erkek evlat nasip eder banada ,
Arkadaşlar bu arada ben geç yumurtladim 21. Gün 4 Şubat'ta Hemen aynı gün oldu çatlama oldu . Şuan adetime 2 gün var test yapsam çıkma ihtimali varmı ?
Kızımda hamile kaldığımda adet belirtilerim iki hafta öncesi başladı kasık ağrım göğüs hassasiyetim hepsi vardı fakat bunda hiçbir belirtim yok erken mi bilmiyorum adet belirtim bile yok normalde adetten 1 hafta önce lekem gelirdi göğüslerim siserdi şuan hiçbiri yok
Peki geç yumurtlama oldumu sizdede ?Merhaba bence test yapın ,, benim adetime 3 gün kala çok belirgin çıkmıştı testte
Kuzum 3, 4 gün oldu ya geceli:)Geçmedi mi yumurtlama günün günler Lice yazmışsın bunu .catlama günü ben sadece tuzlu su yaptım başka birsey yapmadım
Adette, yumurtlama döneminde ağrılı geçmiş miydi?Adetin 2. Günü başlanıyor 12 gün yedim diye hatırlıyorum. Normal gününde yumurtlama oldu
Canım sen benim fotoğrafa tahminde bulunmuşmuydunErkege benziyor canım kesenin sağ tarafına yakın bebek inşallah kbryummy ilk baktığımda da bu şekilde yorumlamistim şükür dualarla beraber o güzel haberi aldı inşallah sende o güzel haberi duyarsın iki ay sonra
Teşekkürler cevabınız için . Peki çatlama gördükten kaç saat sonra deneme oldu yani saatlerin bi önemi var mı taktım bu saat işlerine ben sanki 3 4 sonra olursa kaçıracakmışım olmayacakmış gibi geliyor. Yani mesela öğlen çatlama gördüm akşam eşim gelecek öğlen gelme imkanı yok nasıl olacak ?Bak canım yatay olan test Cat zaten onu gördüm deneme oldu dik olan test de de deneme oldu bide ultra pik vardı ikiside kopkoyu onda da deneme olmuştu ama o resmi silmisim galiba kusuruma bakmayin
Ertesi sabah ilk idrarla test yapılmaz değil mi?Eger ultra pik varsa o zaman yoksa da pik gördüğümuzun gecesi ve ertesi sabah silinme başlamışsa bir de o zaman
Hayır canım ilk idrarla olmaz ve test öncesi üç saat önce sıvı alımını kes .. bide Saatle alakası yok ben Cat olduktan 3 saat sonra deneme oldu korkma canım bişi olmaz tutunur oğlun sana inşallahErtesi sabah ilk idrarla test yapılmaz değil mi?
Amin inşallah testinizi kaç saat aralıklarla takip ettinizHayır canım ilk idrarla olmaz ve test öncesi üç saat önce sıvı alımını kes .. bide Saatle alakası yok ben Cat olduktan 3 saat sonra deneme oldu korkma canım bişi olmaz tutunur oğlun sana inşallah
Dört saatte bir canımAmin inşallah testinizi kaç saat aralıklarla takip ettiniz
Sen ne zaman gideceksin cnm doktora?Amin inşallah bende bu müjdeyi veririm size
Çıkma ihtimalide var cnm çıkmama ihtimalide var kimisi adetten 1 hafta önce yapiyo cikiyo kimisi adet geçtikten birgün sonrasın yapiyo silik çizgi cikiyo cnm sen yine dualarına devam et cnm 2 rekat namaz kıl ve selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup hayırlı sağlıklı salih erkek bebek için dua et cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitteTekrardan merhaba arkadaşlar benim adetimin 21. Günü yumurtlama oldu büyük ihtimal sağdan yumurtladim çünkü kasık ağrım sagdaydi Sabah yumurtlama gördüm akşamı ise hafif açılma oldu ve o geceyi değerlendirdik öncesi cinsel perhiz oldu. Eşim hemen hemen her gün kahve içti ilişkiden önce macun kullandı .Ben karbonatlı vajinal duş yaptım ilişkiden 20 dk önce .Birde tuzlu su ile duş aldım. Derin boşalma oldu ve iliskiden sonra sağıma döndüm Bunların hepsini bir ihtimal olarak yaptım. Ama Tabikide herşeyden önce dua ve namaz ilişkiden önce namaz kıldım ve her namazımda dualar ettim bunlar benim yaptıklarım İnşallah Rabbim Salih bir erkek evlat nasip eder banada ,
Arkadaşlar bu arada ben geç yumurtladim 21. Gün 4 Şubat'ta Hemen aynı gün oldu çatlama oldu . Şuan adetime 2 gün var test yapsam çıkma ihtimali varmı ?
Kızımda hamile kaldığımda adet belirtilerim iki hafta öncesi başladı kasık ağrım göğüs hassasiyetim hepsi vardı fakat bunda hiçbir belirtim yok erken mi bilmiyorum adet belirtim bile yok normalde adetten 1 hafta önce lekem gelirdi göğüslerim siserdi şuan hiçbiri yok
Olma ihtimali var cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah bol bol dua et cnmKızlar birşey soracağım tek ilişkiyle gebelik oldu şuan 4+3 ovulasyon kullanmadım ama çatladığı gündü diye düşünüyorum çünkü çatlamadan önceki akıntıyı biliyorum çatlama günü ise şiddetli ağrım vardı karın bölgesi kasık ağrısı vucud ısısı yarım derece yüksekti bu şekilde de olupta erkek bebek tecrübesi olanlar yazabilir mi