- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
A annekaraca nasılsın cnm bebisle aran nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette cok dua ediyorum insallah Allah herkese gönlündekini nasip etsin.Olma ihtimali var cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah bol bol dua et cnm
Birde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.Elbette cok dua ediyorum insallah Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
Perşembe inşallah canımSen ne zaman gideceksin cnm doktora?
Olabilir cnm farklılık oluyormuş hamilelikler arasında cnm bende büyük kızımda ve ikiz kızlarımda canım sürekli tatlı isterdi çok rahat geçirirdim hamileliği bu hamileligimde acıyı çok istiyorum sabah kahvaltılarda bile süs biberi yiyorum be çok takatsizim cnm bu gebeligimdeBirde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.
2 rekat namaz kıl cnm selam verince ayet-el kürsi oku ve hayırlı sağlıklı salih erkek evlat için dua et cnmBirde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.
Hadi bakalım insAllah bize oğlum oluyor müjdesini verirsin insAllah cnm hayirlisiylaPerşembe inşallah canım
Anlıyorum bende cok acı yiyorum aynı şekilde kızlarımda iştahsızlık kusma vardı bakalım şuanda mide bulantım hic olmadı 1 2 haftaya daha da belli olur bu mide bulantısı.ama baş dönmem ve halsizligim varOlabilir cnm farklılık oluyormuş hamilelikler arasında cnm bende büyük kızımda ve ikiz kızlarımda canım sürekli tatlı isterdi çok rahat geçirirdim hamileliği bu hamileligimde acıyı çok istiyorum sabah kahvaltılarda bile süs biberi yiyorum be çok takatsizim cnm bu gebeligimde
Benimde bunda mide bulandım çok vardı yediklerini sindiremiyordum cnm çok şükür bu defa bir oğlum olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah adetine kaç gün vardiAnlıyorum bende cok acı yiyorum aynı şekilde kızlarımda iştahsızlık kusma vardı bakalım şuanda mide bulantım hic olmadı 1 2 haftaya daha da belli olur bu mide bulantısı.ama baş dönmem ve halsizligim var
Adete 13 gün vardıBenimde bunda mide bulandım çok vardı yediklerini sindiremiyordum cnm çok şükür bu defa bir oğlum olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah adetine kaç gün vardi
Iliskimi o zaman oldu yoksa adetine o kadarmi varAdete 13 gün vardı
Siz hangi aşamalarda denediniz yardımcı olur musunuz testleriniz varsa yükler misiniz kaç saatte bir takip yaptınızBenimde bunda mide bulandım çok vardı yediklerini sindiremiyordum cnm çok şükür bu defa bir oğlum olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah adetine kaç gün vardi
AmiiiiinnnnnnnnnnHadi bakalım insAllah bize oğlum oluyor müjdesini verirsin insAllah cnm hayirlisiyla
Bakalım yarın bende test yapıcam Allahin izniyle adete 1 gün kaldı bugünü saymazsakÇıkma ihtimalide var cnm çıkmama ihtimalide var kimisi adetten 1 hafta önce yapiyo cikiyo kimisi adet geçtikten birgün sonrasın yapiyo silik çizgi cikiyo cnm sen yine dualarına devam et cnm 2 rekat namaz kıl ve selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup hayırlı sağlıklı salih erkek bebek için dua et cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte
Benim annem 4 doğum yapmışBirde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.
BunuBenim annem 4 doğum yapmış
ilk çocuğunda lekelenme olmamış kız
ikincide lekelenmesi olmuş erkek
üçüncü ben lekelenme olmamış
en son erkek kardeşimde tekrar lekelenme olmuş. Ultrasona bile girmeden erkeği kızı ayırt edermiş annem.
Ablamın iki oğlu var ikisinde de leke gördü .
Benim ilk hamileligimde lekelenmem olmadı ablam kesin kız dedi kızım oldu bazılarında olmuyor yada lekelenme olsa bile kızı olanlar oluyor ama bizde tutuyor sanırım . Bundada bekliyorum lekelenme olcakmı diye sanırım lekelenme olmazsa kendimi kıza hazırlıycam
Bunu okuduğuma sevindimaslında kız cocuklarda da bu durumu yaşayanlar var galiba ama benim kızlarda hic böyle bisey yaşamadığım icin farklı olarak değerlendiriyor insanBenim annem 4 doğum yapmış
ilk çocuğunda lekelenme olmamış kız
ikincide lekelenmesi olmuş erkek
üçüncü ben lekelenme olmamış
en son erkek kardeşimde tekrar lekelenme olmuş. Ultrasona bile girmeden erkeği kızı ayırt edermiş annem.
Ablamın iki oğlu var ikisinde de leke gördü .
Benim ilk hamileligimde lekelenmem olmadı ablam kesin kız dedi kızım oldu bazılarında olmuyor yada lekelenme olsa bile kızı olanlar oluyor ama bizde tutuyor sanırım . Bundada bekliyorum lekelenme olcakmı diye sanırım lekelenme olmazsa kendimi kıza hazırlıycam
Kbr selam suan cok kötü kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum ayrıca çatlamanın üstünden daha 6 gün geçmiş. Senin nezaman oldu bu agrıdan bide suan baş ağrısı bastırdı sonum acillikkOlabilir benim kasiklarimda çok agri olmuştu sonraki hafta baş dönmesi sanki hep tansiyonum düşüyor gibi .bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ne bileyim işte yok yok
Canım ben varım oğlumda kızlarımda hep mide bulantım kusma aşırı tükürük salgısı olurdu bu hamileliktede aynısını yaşıyorum bakalı kısmetimizde hangisi varKızlar birşey soracağım kızımda aşırı midem bulanırdi maalesef bu bebeğimde De çok bulanıyor hamileligi aynı olup farklı cinsiyeti olan varmı