Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Birde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.
Olabilir cnm farklılık oluyormuş hamilelikler arasında cnm bende büyük kızımda ve ikiz kızlarımda canım sürekli tatlı isterdi çok rahat geçirirdim hamileliği bu hamileligimde acıyı çok istiyorum sabah kahvaltılarda bile süs biberi yiyorum be çok takatsizim cnm bu gebeligimde

Birde şöyle bi durum var benim kızlarda hic kahve rengi lekeleme durumum olmadı ben ilk kez yerleşme dedikleri açık-kahverengi lekelenme yaşadım.
2 rekat namaz kıl cnm selam verince ayet-el kürsi oku ve hayırlı sağlıklı salih erkek evlat için dua et cnm

Olabilir cnm farklılık oluyormuş hamilelikler arasında cnm bende büyük kızımda ve ikiz kızlarımda canım sürekli tatlı isterdi çok rahat geçirirdim hamileliği bu hamileligimde acıyı çok istiyorum sabah kahvaltılarda bile süs biberi yiyorum be çok takatsizim cnm bu gebeligimde
Anlıyorum bende cok acı yiyorum aynı şekilde kızlarımda iştahsızlık kusma vardı bakalım şuanda mide bulantım hic olmadı 1 2 haftaya daha da belli olur bu mide bulantısı.ama baş dönmem ve halsizligim var

Anlıyorum bende cok acı yiyorum aynı şekilde kızlarımda iştahsızlık kusma vardı bakalım şuanda mide bulantım hic olmadı 1 2 haftaya daha da belli olur bu mide bulantısı.ama baş dönmem ve halsizligim var
Benimde bunda mide bulandım çok vardı yediklerini sindiremiyordum cnm çok şükür bu defa bir oğlum olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah adetine kaç gün vardi

Kızlar birşey soracağım kızımda aşırı midem bulanırdi maalesef bu bebeğimde De çok bulanıyor hamileligi aynı olup farklı cinsiyeti olan varmı

Benimde bunda mide bulandım çok vardı yediklerini sindiremiyordum cnm çok şükür bu defa bir oğlum olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah adetine kaç gün vardi
Siz hangi aşamalarda denediniz yardımcı olur musunuz testleriniz varsa yükler misiniz kaç saatte bir takip yaptınız

Çıkma ihtimalide var cnm çıkmama ihtimalide var kimisi adetten 1 hafta önce yapiyo cikiyo kimisi adet geçtikten birgün sonrasın yapiyo silik çizgi cikiyo cnm sen yine dualarına devam et cnm 2 rekat namaz kıl ve selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup hayırlı sağlıklı salih erkek bebek için dua et cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte 🤲
Bakalım yarın bende test yapıcam Allahin izniyle adete 1 gün kaldı bugünü saymazsak 😅
Dualara devam.tabiki İlk hamileliğimde çok kız istemiştim dualar ve namazlarla Rabbime şükürler olsun nasip etti şimdide oğlum olsun istiyorum ister istemez yine Rabbimden istiyorum dediğin namazı ilişkiden önce kıldım inşallah Rabbim layık gorur 🥰
Bu arada dün gece Rüya gördüm biri elime pembeli mavili bir takvim veriyor üstünde erkek bebek yazıyor çok seviniyorum erkekmiş diyorum hemen koşup doktora gidiyorum ultrasonla bakıyor oturur pozisyonda bebek bacakları kapalı ama erkek annesi diyor bende diyorum ama görmediniz pipiyi nerden biliyorsun erkek olduğunu oda erkek diye ısrar ediyor 😅 kızımda hamile kalmadan önce kız bebek gördüm daha sonra hep erkek bebek gördüm mavi battaniye ve erkeğe yorulacak her şeyi gördüm şimdide tersi çıkar diye korkuyorum 😅

Benim annem 4 doğum yapmış
ilk çocuğunda lekelenme olmamış kız
ikincide lekelenmesi olmuş erkek
üçüncü ben lekelenme olmamış
en son erkek kardeşimde tekrar lekelenme olmuş. Ultrasona bile girmeden erkeği kızı ayırt edermiş annem.
Ablamın iki oğlu var ikisinde de leke gördü .
Benim ilk hamileligimde lekelenmem olmadı ablam kesin kız dedi kızım oldu bazılarında olmuyor yada lekelenme olsa bile kızı olanlar oluyor ama bizde tutuyor sanırım . Bundada bekliyorum lekelenme olcakmı diye sanırım lekelenme olmazsa kendimi kıza hazırlıycam 😅

en son erkek kardeşimde tekrar lekelenme olmuş. Ultrasona bile girmeden erkeği kızı ayırt edermiş annem.
Benim ilk hamileligimde lekelenmem olmadı ablam kesin kız dedi kızım oldu bazılarında olmuyor yada lekelenme olsa bile kızı olanlar oluyor ama bizde tutuyor sanırım . Bundada bekliyorum lekelenme olcakmı diye sanırım lekelenme olmazsa kendimi kıza hazırlıycam 😅
Bunu
Bunu okuduğuma sevindim🤗aslında kız cocuklarda da bu durumu yaşayanlar var galiba ama benim kızlarda hic böyle bisey yaşamadığım icin farklı olarak değerlendiriyor insan

Olabilir benim kasiklarimda çok agri olmuştu sonraki hafta baş dönmesi sanki hep tansiyonum düşüyor gibi .bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ne bileyim işte yok yok 😂😅
Kbr selam suan cok kötü kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum ayrıca çatlamanın üstünden daha 6 gün geçmiş. Senin nezaman oldu bu agrıdan bide suan baş ağrısı bastırdı sonum acillikk 😂😁

Kızlar birşey soracağım kızımda aşırı midem bulanırdi maalesef bu bebeğimde De çok bulanıyor hamileligi aynı olup farklı cinsiyeti olan varmı
Canım ben varım oğlumda kızlarımda hep mide bulantım kusma aşırı tükürük salgısı olurdu bu hamileliktede aynısını yaşıyorum bakalı kısmetimizde hangisi var

X