Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım adet bitiminde başla testleri yapmaya ve çift çizgiyi yakaladığında pik olmuş olur sonra da bol havuç incir ye ve testlerini yapmaya devam et ilk siliklesmeye başladığında deneme yap ben iki denemeden yanayım ama tek deneme ile de hamile kalan çok var.İnsallah tez zamanda oğluna hamile kalırsın.Catlatma iğnesi yapar doktor ve saat verir ama o şekilde kızı olan da çok yine de sen bilirsin gönlünden hangisi geçiyorsa onu dene...
İki denemeden yanayım demişsiniz de pik görülen zaman ve t çizgisinin açıldığı zamandan mı yanasınız

Bak canım yatay olan test Cat zaten onu gördüm deneme oldu dik olan test de de deneme oldu bide ultra pik vardı ikiside kopkoyu onda da deneme olmuştu ama o resmi silmisim galiba kusuruma bakmayin 🤍🥰

Eklentiler

• IMG_20211110_221031.jpg
    IMG_20211110_221031.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20211110_131624.jpg
    IMG_20211110_131624.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar ben de doktora gittim 6+3 günlük kese kalp atışı ve bebek gördü doktor. acil olduğu için çıktı vermiyorlarmış. Ben de hızlıca ultrason ekranını çektim telefondan çekince ters yön oluyor sanırım. Karından ultrason ile görüldü. Bir bakar mısınız Rica etsem?
06C3C5B2-DEB7-4BF6-BCC7-84F9805A31C1.jpeg

@Birbilsem1132 @rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan @3cicekannesi @Tazeanneeee K kbryummy @mevbet eflatun88 eflatun88 M Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallah 🤲💙 Allah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah 🤲💙💙 bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur 💙☺️☺️🤲
Arkadaşlar bir bakar mısınız rica etsem?

@Birbilsem1132 @rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan @3cicekannesi @Tazeanneeee K kbryummy @mevbet eflatun88 eflatun88 M Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallah 🤲💙 Allah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah 🤲💙💙 bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur 💙☺️☺️🤲
Ohh ohh maşallah erkek bebisler artıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Erkek mi Çin'den geçiyordu tabi kızın varsa:) olmayanı istemek çok normal:)
Kızda geç, erkekte çabuk hissetme teorisi sende tuttu o halde:)

Yumurtlam bitti çatlama günüm, önereceğim bi şey var mı püf nokta vs:)
İnş tutar🤲
Geçmedi mi yumurtlama günün günler Lice yazmışsın bunu .catlama günü ben sadece tuzlu su yaptım başka birsey yapmadım

Çok mutlu oldum canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin banada dua edin perşembe gidecem

X