- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Var gibi benceGölge gibi birşey var ama çıkaramadım kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi benceGölge gibi birşey var ama çıkaramadım kızlar
Tekrar yaptım yine silik çıktı canım dilerim oğlum karnımdadr dua et nolurVar gibi bence
Bende gördüm çok hafif bir cizgi var kaç gün var adetine canımGölge gibi birşey var ama çıkaramadım kızlar
Bat 25 ocak canımBende gördüm çok hafif bir cizgi var kaç gün var adetine canım
Canım adet gününü bekle ve sabah ilk idrarla yap ozaman kesin beli olurBat 25 ocak canım
Aminnnn canım muhammed suresini unutma oku yada dinleTekrar yaptım yine silik çıktı canım dilerim oğlum karnımdadr dua et nolur
merhabalar bunlar ne ıcın acaba ben yenı uye oldum da yarın testlere baslayacagım ınsallahYeşil çay limonlu su devam arkadaşlar soda muz
Amin canım Allah razı olsunAminnnn canım muhammed suresini unutma oku yada dinle
Burda herkes erkek bebek için bilgiler paylaşıyormerhabalar bunlar ne ıcın acaba ben yenı uye oldum da yarın testlere baslayacagım ınsallah
;-)
Kuzum ben doğum yapalı 1 ay olduValla kızlar ses yok suan A annekaraca vardı yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın o cinsiyeti öğrenmek istemiyordu ondan başlada yok sanırım
Burda herkes erkek bebek için bilgiler paylaşıyomerhabalar bunlar ne ıcın acaba ben yenı uye oldum da yarın testlere baslayacagım ınsallah
;-)
Aynen uzun zamandır girmiyo doğurmuşmudur acabaKızlar MaviAy dan haberi olan varmı hesabı ban yemiş sanırım ulaşamıyorum kendisine doğurdumu acaba
Canimmm Allahım analı babalı büyütsün.saglikla huzurla büyüt yavrunu.hayirli,imanlı uzun ömrü olsun.sana da çok geçmiş olsun.gec gördüm aklıma geliyordun hep çok sevindimCanım içinemi doğdu Allah razı olsun unutmamışsın. Bu gece sancılarım başladı sabah 8 de nişanım geldi ağrılar düzenli olmaya başladı. Hastaneye geldim tam çatala çıkıcam suyum geldi saat 10 gibi açılmalarım başladı 10 cm açılmam olunca saat 2 de doğum yaptım Allah'ıma bin şükür kızımda bende iyiyiz darısı buradaki hamişlerin başına rabbim sizide bir avazda kurtarsın dularımdasınız aklıma geldikçe dua ettim sizlere sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun
Amin kuzum Allah razı olsun rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin çok teşekkür ederimCanimmm Allahım analı babalı büyütsün.saglikla huzurla büyüt yavrunu.hayirli,imanlı uzun ömrü olsun.sana da çok geçmiş olsun.gec gördüm aklıma geliyordun hep çok sevindim