Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen öyle Allah’ın dediği olur bacım
Mantigi da bu sekilde zaten internette falan karşınıza çıkar araştırırken bence her şey olasılığı arttırıyor ne kadar çok şey denense o kadar çok erkek olma olasılığı artıyor. Ama tabi ki yüzde yüz de olmuyor malesef. Herşeyi deneyip kız olması da rabbimden ondan sonrasına gücümüz yetmez. Bence buradaki herkes de öyle düşünüp bunların hepsini denemeli he kız olursa oda rabbimden deyip bağrımıza basarız çok şükür 🤗

Hayırlı haberlerle inşAllah canım sen neler yaptın kısaca anlatırmışım? Testin hangi durumda deneme oldu ? Diyet falan yaptın mı
Diet yapmadım canım ovulasyonla takip ettim iki ay kalmadım 3. Ay kaldım anlatayım 3 ayda aynı zamanda pikten sonra çatlamada tek ilişki denedim ilk ay vajinayı karbonatlı su ile yıkadım ama olmadı ikinci ay köpek sitili denedim yine olmadı 3. Ay yine pikten sonra ilk açılmada tek ilişki ile hamile kaldım ama birkaç gün öncesinde bi kaç kez bal çörek oyu tarçın yedim belki oda sebep olmuştur eşime sert kahve içirdim bol dua namaz kıldım sabah ezanından hemen sonra oldu sağ yumurtalığım çok ağrıyordu sağa yattım hamilelik sonrasındada hala ara ara sağ tarafım ağrır bilmiyorum ne olur inşallah erkektir ama yine rabbim bilir iki kızımdada sürekli kusuyodum bunda sadece iki kez kustum oda oruç açtım çok yüklendim diye bunda baş bel ağrım çok sivilce çıktı yüzümde bu biraz farklı ama yine ümitlenmek istemiyorum rabbimden hayırlısı erkek olur inşallah çok aminnnn

Slm kizlar size bi sorum olacakdi deneme sonrasi sizde mide kaynamasi ve aclik hissi cok oldumu en fazla bide kaynamasi

Diet yapmadım canım ovulasyonla takip ettim iki ay kalmadım 3. Ay kaldım anlatayım 3 ayda aynı zamanda pikten sonra çatlamada tek ilişki denedim ilk ay vajinayı karbonatlı su ile yıkadım ama olmadı ikinci ay köpek sitili denedim yine olmadı 3. Ay yine pikten sonra ilk açılmada tek ilişki ile hamile kaldım ama birkaç gün öncesinde bi kaç kez bal çörek oyu tarçın yedim belki oda sebep olmuştur eşime sert kahve içirdim bol dua namaz kıldım sabah ezanından hemen sonra oldu sağ yumurtalığım çok ağrıyordu sağa yattım hamilelik sonrasındada hala ara ara sağ tarafım ağrır bilmiyorum ne olur inşallah erkektir ama yine rabbim bilir iki kızımdada sürekli kusuyodum bunda sadece iki kez kustum oda oruç açtım çok yüklendim diye bunda baş bel ağrım çok sivilce çıktı yüzümde bu biraz farklı ama yine ümitlenmek istemiyorum rabbimden hayırlısı erkek olur inşallah çok aminnnn
Amin inşAllah 🙏 bakalım hemen günler gelsin geçsin öğren hayırlısıyla sevinelim hep beraber

Kaç kere özelden yazdım merak etmeden duramuyorumda eflatun88 eflatun88 yaptıkları diyet vs beni çok heyecanlandırmıştı doktor kontrolünde yapıyordu herseyini en ince detayına kadar sonra yazmadı hiç hamile mi falan bilmiyorum eski mesajlarını okuyorum çok eski bir üye baya bilgili keske bizede yol gösterse

Canım hamile kaldığın ay karbonatli su yaptın mı çünkü karbonatli su erkek çocuk ihtimali artıyorms hemde baya okudum
Ama hamile kalmayı Da. Zorlaştirioms ilk ay bende tek deneme ve karbonatlı vajinal duş yaptm bthcg 0 çıkmıştır önümüzdeki salı regl günüm umudum az ama bakalım

Canım hamile kaldığın ay karbonatli su yaptın mı çünkü karbonatli su erkek çocuk ihtimali artıyorms hemde baya okudum
Ama hamile kalmayı Da. Zorlaştirioms ilk ay bende tek deneme ve karbonatlı vajinal duş yaptm bthcg 0 çıkmıştır önümüzdeki salı regl günüm umudum az ama bakalım
Yok canım önceki ay yaptım kalamadım diye bende ona bağladım yapmadım belkide ondan kalamadım çünkü karbonatlı su yaptığım ay doktor takibide yapıyordum yumurta geliştirici hap ardından çatlatma iğneside yapmıştım onlara rağmen kalmadım bende oyüzden yapmadım ama olurda hamile olmazsan bidahaki denemeye kadar hergün limonlu su iç birde iki günde bir esra ezmeci tuzlu suyunu yap oda çok etkiliymiş ben sonradan öğrendim birde korunmayı bıraktığın gün başla 40 gün muhammed süresi biliyosan oku bilmiyosan dinle canım

Arkadaşlar çatlatma iğnesi ile erkek bebeğe hamile kalan varmı aramızda bilgi alabilirmiyim başka neler denemiş bu süreçte acaba

Ama hamile kalmayı Da. Zorlaştirioms ilk ay bende tek deneme ve karbonatlı vajinal duş yaptm bthcg 0 çıkmıştır önümüzdeki salı regl günüm umudum az ama b​

Canım sen bide ovu. Testı yapsana elinde warsa koyu ise hamılesındır inş. Cünkü bem ovu. Testıyle ögrendim hamıle oldugumu

Yok canım önceki ay yaptım kalamadım diye bende ona bağladım yapmadım belkide ondan kalamadım çünkü karbonatlı su yaptığım ay doktor takibide yapıyordum yumurta geliştirici hap ardından çatlatma iğneside yapmıştım onlara rağmen kalmadım bende oyüzden yapmadım ama olurda hamile olmazsan bidahaki denemeye kadar hergün limonlu su iç birde iki günde bir esra ezmeci tuzlu suyunu yap oda çok etkiliymiş ben sonradan öğrendim birde korunmayı bıraktığın gün başla 40 gün muhammed süresi biliyosan oku bilmiyosan dinle canım
Canım limonlu su yaparım limonu severim karbonati bende yapmayım ama onu ciddi şekilde vajinayi alkali yapıyormuş ondan yapmıştım ikinci de vajinal duş değilde direk yıkarım yine olmassa hiç yapmam
Muhammed ve Yusuf süresini birer sayfa okuyordum bir tane okumak bana uzun geldi canım birer sayfa olur mu ki hergun

Canım limonlu su yaparım limonu severim karbonati bende yapmayım ama onu ciddi şekilde vajinayi alkali yapıyormuş ondan yapmıştım ikinci de vajinal duş değilde direk yıkarım yine olmassa hiç yapmam
Muhammed ve Yusuf süresini birer sayfa okuyordum bir tane okumak bana uzun geldi canım birer sayfa olur mu ki hergun
Okuyamıyosanda muhammed süresi youtubede var 5 dk hergün sesli dinle hepsini

Gölge gibi birşey var ama çıkaramadım kızlar

Eklentiler

• IMG_20220122_105632.jpg
    IMG_20220122_105632.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 65
X