Hayirlisi olsun cnmKızlar ben regl oldum
Umutlar önümüzdeki aya kaldı
Ayyy hadi inşallah canım ama sen bana fark atarsın kız kesin benim ki geç oluyor birazHayirlisi olsun cnmbende bugün oldum regli ozaman yum tarihimiz hemen hemen ayni olacak
Ayyy hadi inşallah canım ama sen bana fark atarsın kız kesin benim ki geç oluyor biraz
Şubat ayı bize oğluşlarımızı getirsin inşallahBekleyip görelim bakalım
Canım okudum, dua ettim. Allah kabul etsin inş sağlıcakla hayırlısı ileEvet canim bu niyetle yaptığımız için gerek duymamıştım ismimide attim herkese özelden erkek bebiş nasip eyle ya Rabbi
Amin canim Allah razı olsunCanım okudum, dua ettim. Allah kabul etsin inş sağlıcakla hayırlısı ile
Aminn canim cok sağol agzina sağlıkRuveydam2015 canım okudum allahım kabul etsin inşAllah darısı bizlere
Ben yaptım net gördüm farklılık olmadı canım.Kızlar merhaba klomen kullandığı ay ovülasyon takibi yapan var mı aranızda o ay net pik ve çat gördünüz mü veya diğer aylardan bi farklılık oldu mu testlerde benim için çok önemli cevaplarınızzzz
Şubatta aşk başkadırŞubat ayı bize oğluşlarımızı getirsin inşallah
Canım bende bitirdm, allah kabul etsin. Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ve salih erkek çocuk nasip etsin inşaallahAllah razı olsun Canim agzina sağlık
Aminn canim inşallah sağolasın hepimizeinsaallahCanım bende bitirdm, allah kabul etsin. Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ve salih erkek çocuk nasip etsin inşaallah
Tamam canımK Khvekokusu20 Benim az kaldi biraz geciktim annemlerin ordaydim bitirim aksama kalmaz inşallah
Canim çok teşekkür ederimBen yaptım net gördüm farklılık olmadı canım.
Şubatta aşk başkadır