Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
M Maviayyy Expresso Expresso R rana20 M Mavilenelim 4melek1anne 4melek1anne Ayse 80 Ayse 80 hanımlar bu benim komşumun testi tam piki görmedik ya biraz koyulaşti ayın 14 ünde sonra geri açılmaya başladı yumurtlama oldumu yoksa ya bı bakarmisiniz oda şansa ayın tam 14 u nde ve 15 inde deneme yapmış bide ayın 18 inde deneme yapmış sizde bakarmisiniz bı ..sat tarihi 4 Aralık
IMG_20211220_223851.jpg

Kizlar mrb. İki testi de aynı anda yaptım alttaki bir gecenin günlüğü üstteki laboquick sizce hangisini dikkate almaliyim. Bide yumurtlama olmusmu. Cevap yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2973338
Cnm yeni gördüm msj laboqucik test yapiyordum digerini hic bilmiyorum yumurtalama yarin pik yapar gibi duruyor cnm devam et teste sivi akimina dikkat ederek

M Maviayyy Expresso Expresso R rana20 M Mavilenelim 4melek1anne 4melek1anne Ayse 80 Ayse 80 hanımlar bu benim komşumun testi tam piki görmedik ya biraz koyulaşti ayın 14 ünde sonra geri açılmaya başladı yumurtlama oldumu yoksa ya bı bakarmisiniz oda şansa ayın tam 14 u nde ve 15 inde deneme yapmış bide ayın 18 inde deneme yapmış sizde bakarmisiniz bı ..sat tarihi 4 Aralık
Eki Görüntüle 2973443
Canm dedigun gibi en koyu 14 .gun
16.gunden sonra cat geçmiş teste devam ediyor galiba yarinda yapsin bakalim nasil çıkacak

Kizlar mrb. İki testi de aynı anda yaptım alttaki bir gecenin günlüğü üstteki laboquick sizce hangisini dikkate almaliyim. Bide yumurtlama olmusmu. Cevap yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2973338
Canım testin bence bugün pik yapar gibi
Bu iki testi her defasında aynı anda yaptın mı hep bu fark çıkıyor mu?

Eki Görüntüle 2973443
Canım 14.gün yum olmuş gibi anlıyorum testlerden ama adet bitimi hemen başladıysa bazı kişilerde adet bitimi de t bi süre koyu çıkar.Testler kuru olduğu için de çok sağlıklı sonuç söylemek doğru değil ilk 10 dkk sonrası foro çeksin arkadaşın onları görelim. Birde testleri hergün aynı saatte sıvıya dikkat ederek yapmasını söyle. Birde döngüsü kaç güne bir oluyor?

X