- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
Canım yer acıldı girmek istersenAllah kabul etsin tez zaman da inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yer acıldı girmek istersenAllah kabul etsin tez zaman da inşallah
Amin canımAllah kabul etsin tez zaman da inşallah
Kaç tane kuzum ? Okurum inşCanım yer acıldı girmek istersen
Canım ilk sayfaya bak eflatun yazdı orayaKaç tane kuzum ? Okurum inş
Canım biraz önce gusül aldım. İstersen namazımı kılayım.SoLeiL12 canım namaz kılacak durumda mısın
Kıl canım listeyi bi düzenleyelim cıkan lar yeni girenler olduCanım biraz önce gusül aldım. İstersen namazımı kılayım.
Tamam canımKıl canım listeyi bi düzenleyelim cıkan lar yeni girenler oldu
Tamam kuzumeflatun88 canım nurelifefe ile hayallerim girdi cıkan arkadaşların yerine sayıda degişiklik yok düzenler misin
Canım kopyala yapıştır yaptım ugrasmaTamam kuzum
"EuzübillahimineşşeytanirracimSoLeiL12 canım namazını kılınca senin için başlıyoruz
Canım okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah@minikkelebek_ D dilek062 L laylisho kızlar geri dönüş yaparmısınız sadece siz kaldınız fazladan 51 tane var eksik olana verelim
Kuzum bnm yerime başka bir arkadaş girsin gruba. Kızım rahatsız bu saat olmuş uykusuzuz hâlâ sağlıklı bir kafayla okuyamam fırsatım yok aceleye getirmekte iyi değil kusura bakmayın olur muTEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325
L laylisho
SoLeiL12 SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız 341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah
K Khvekokusu20 M MaviayyyKuzum bnm yerime başka bir arkadaş girsin gruba. Kızım rahatsız bu saat olmuş uykusuzuz hâlâ sağlıklı bir kafayla okuyamam fırsatım yok aceleye getirmekte iyi değil kusura bakmayın olur mu