Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cnm duaları yazacaktın sana zahmet
Salatı tefriciye 8 günde bitiriyorsun onu yaptım resmini yollarım nasıl başlanıyor die
Bide gece 14 secdeleri yaptım nerdeyse 40 gün felan hamile kalmadan 7 Yusuf süresi okudum
Hamile olmadan tuncuna da okudum birde burda İstanbul’da sahabe ziyaretlerine gittim canım

Merhaba aranızda yeniyim sizce testlerim neler diyor erkek bebek için uygun zamandamıyım

Eklentiler

• 08D587B3-A09D-4A57-AFB4-C09D5C566A34.jpeg
    112,2 KB · Görüntüleme: 97
Cok teşekkür ederim Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bi de tuncuna yazmışsın o.ne

Başka bir doktora git derim canım

Benimde iki kızım soldan oldu ya o yüzden ya aslında saçma buda biliyorum zaten biz de x var her iki yumurtada y gönderecek erkek. Herşeye takılmak istemiyorum ama kendimi alikoyamiyorum
Canım hep aynı inanki bende 2 ay önce sağdandı içimden hep kızım olacak kesin dedim o ay tutmadı sonra soldan oldu erkek bu ay dedim yine tutmadı bu ay yine sağ tarafımdan olur ama yinede değerlendiririm.

Sağolcanım mesajın için. İşte bana da gerek yok deyip durdu tabi ben yine test ile olana dek denerim o konuda fikrim sabit çünkü ağrım yoktu pik gördüğümde iyiki yapmışım testi dedim. Testte pik görünce gidip takip yaptırayım o zaman başka bir dr bulup. Bu arada çok şanslısın aileden birinin dr olması ne güzel bişey

Merhaba aranızda yeniyim sizce testlerim neler diyor erkek bebek için uygun zamandamıyım
Benim bu halde iken 24 saat sonra açılma oluyor ben o anı değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama Dr a gidip çatladıgından emin olucam öyle karar aldım kendi adıma. Eğer sabah dr a gitme şansın varsa git derim kesin çatladı derse hemen değerlendir ama kısa sürüyorsa mesela şuan biraz daha açıldı ise hemen yapada bilirsin. Bence süresi kısa ise yumurtlama ve çatlamanın geç kalıp asidik ortam olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Sende sağol canım.aynen bende test kullanacağım.zaten biliyorum ne zaman yum olduğunu.bende hafif akıntı başlıyor ertesi gün ağrı ve uzayan akıntı oluyor.bir gün sonra ağrı akıntı biter bitmez yumurtluyorum.ama tam çat yakalamak için ultrasona gideceğim inşallah.rabbim hepimize göz aydınlığı erkek evlat nasip etsin

Amin inşallah canım hayırlı haberler verelim inş kısa zaman içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…