- 27 Aralık 2020
- 32
- 20
Cnm duaları yazacaktın sana zahmetKızlar eşimle konuştuk ta bgğn bence mantıklısı doktor kontrolü test e güven olmaz diyor yakalanmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm duaları yazacaktın sana zahmetKızlar eşimle konuştuk ta bgğn bence mantıklısı doktor kontrolü test e güven olmaz diyor yakalanmaz
Salatı tefriciye 8 günde bitiriyorsun onu yaptım resmini yollarım nasıl başlanıyor dieCnm duaları yazacaktın sana zahmet
Cok teşekkür ederim Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bi de tuncuna yazmışsın o.neSalatı tefriciye 8 günde bitiriyorsun onu yaptım resmini yollarım nasıl başlanıyor die
Bide gece 14 secdeleri yaptım nerdeyse 40 gün felan hamile kalmadan 7 Yusuf süresi okudum
Hamile olmadan tuncuna da okudum birde burda İstanbul’da sahabe ziyaretlerine gittim canım
Başka bir doktora git derim canımkızlar doktorumu arayıp konuştum uzun uzun. 2 aydır tutmadı dedim gayet normal dedi sağlıklı çiftlerin 1 yıl içinde gebelik elde edilir ki sizin geçmişiniz sağlıklı olduğunuzu gösteriyor dedi. Takibe çok takılma dedi ovulasyon testini bırak dedi 2 gün arayla 10. Günden 20. Güne kadar deneyin dedi. Bende yumurta takibi yaptırsam size dedim" sen kalabiliyorsun gerek yok ki" dedi takviyeye de karşı ben eşime yedirip içiriyordumda. Ama benim yeni evli iken gitmeye başladıgım geçmişimi öykümü bilen biri 10 yıldır . Sizce başka dr a gideyim mi takip ettirmek için bu ay. Olmadığı her ay için stres olacağım gibi geliyor. Şuan sizinle yazısınca modum yüksek stres te yok akışına mi bırakmayılım burdan edindiğim bilgiler le ? yine de çaTlamayı teyit edeyim mi ??
Canım hep aynı inanki bende 2 ay önce sağdandı içimden hep kızım olacak kesin dedim o ay tutmadı sonra soldan oldu erkek bu ay dedim yine tutmadı bu ay yine sağ tarafımdan olur ama yinede değerlendiririm.Benimde iki kızım soldan oldu ya o yüzden ya aslında saçma buda biliyorum zaten biz de x var her iki yumurtada y gönderecek erkek. Herşeye takılmak istemiyorum ama kendimi alikoyamiyorum
Sağolcanım mesajın için. İşte bana da gerek yok deyip durdu tabi ben yine test ile olana dek denerim o konuda fikrim sabit çünkü ağrım yoktu pik gördüğümde iyiki yapmışım testi dedim. Testte pik görünce gidip takip yaptırayım o zaman başka bir dr bulup. Bu arada çok şanslısın aileden birinin dr olması ne güzel bişeyCanım benim ablam doktor ona ne zaman bu varsayımları yöntemleri sorsam inanmaz, akışına bırak der. Ovulasyon testi kullanma iki güne bir dene uğraşma vs diyor. Ama ben yalvar yakar ona takip yaptıracağım söz verdi.
Bende ikinci kızımda test denedim biseyler denedim yani çabaladım ama erken ilişki oldu siliklesme tam olmamıştı. Ultrasonla çatladı diye gördükten sonra deneyeceğim bu sefer. Yine sen bilirsin ama imkan varsa git bı doktora tam çatlama anını yakala dene derim
Tamam ben araştırayım bakayım dr. bu ayda çat i teyit edeyim o zamanBence kesinlikle doktora git. Emin olmak içşn test yanıltıyor bazen
Gideyim canım bakalım. İlk kez takip yaptırmış olucam hiç yaptırmadım daha önce..Başka bir doktora git derim canım
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım çok uğraşmadan nasip etsin paşayıGideyim canım bakalım. İlk kez takip yaptırmış olucam hiç yaptırmadım daha önce..
Benim bu halde iken 24 saat sonra açılma oluyor ben o anı değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama Dr a gidip çatladıgından emin olucam öyle karar aldım kendi adıma. Eğer sabah dr a gitme şansın varsa git derim kesin çatladı derse hemen değerlendir ama kısa sürüyorsa mesela şuan biraz daha açıldı ise hemen yapada bilirsin. Bence süresi kısa ise yumurtlama ve çatlamanın geç kalıp asidik ortam olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdirMerhaba aranızda yeniyim sizce testlerim neler diyor erkek bebek için uygun zamandamıyım
Ayrıca ikisi pikten hemen sonra eşitkende erkek bebişi olan kişiler vardı önceden takip yapıp süreyi az çok biliyorsan ona göre hareket edersin.Merhaba aranızda yeniyim sizce testlerim neler diyor erkek bebek için uygun zamandamıyım
Ayy çok teşekkür ederim canım benim hüzünlü yüzümü güldü mesajın.. Allah ta seni güldürsün..Rabbim yardımcın olsun inşallah canım çok uğraşmadan nasip etsin paşayı
Ayy çok teşekkür ederim canım benim hüzünlü yüzümü güldü mesajın.. Allah ta seni güldürsün..
Ayy çok teşekkür ederim canım benim hüzünlü yüzümü güldürdü mesajın.. Allah ta seni güldürsünRabbim yardımcın olsun inşallah canım çok uğraşmadan nasip etsin paşayı
Sende sağol canım.aynen bende test kullanacağım.zaten biliyorum ne zaman yum olduğunu.bende hafif akıntı başlıyor ertesi gün ağrı ve uzayan akıntı oluyor.bir gün sonra ağrı akıntı biter bitmez yumurtluyorum.ama tam çat yakalamak için ultrasona gideceğim inşallah.rabbim hepimize göz aydınlığı erkek evlat nasip etsinSağolcanım mesajın için. İşte bana da gerek yok deyip durdu tabi ben yine test ile olana dek denerim o konuda fikrim sabit çünkü ağrım yoktu pik gördüğümde iyiki yapmışım testi dedim. Testte pik görünce gidip takip yaptırayım o zaman başka bir dr bulup. Bu arada çok şanslısın aileden birinin dr olması ne güzel bişey
Amin inşallah canım hayırlı haberler verelim inş kısa zaman içindeSende sağol canım.aynen bende test kullanacağım.zaten biliyorum ne zaman yum olduğunu.bende hafif akıntı başlıyor ertesi gün ağrı ve uzayan akıntı oluyor.bir gün sonra ağrı akıntı biter bitmez yumurtluyorum.ama tam çat yakalamak için ultrasona gideceğim inşallah.rabbim hepimize göz aydınlığı erkek evlat nasip etsin
Aynen canım bende bu ay takip yapıcam evdeTamam ben araştırayım bakayım dr. bu ayda çat i teyit edeyim o zaman