Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba ben yeni üye oldum bir sorum olacaktı size iki kızım var bebek düşünmüyordum açıkcasi iki tane yeter kanısındaydim .. fakat küçük kizimi geçen sene kaybettim 6 aylıktı ..eşim askerde su anda büyük kızım da 3,5 yaşında eşim dönünce düşünüyoruz Üçüncü yu Allah kısmet ederse erkek olsun istiyorum dua ediyorum..bende bekarliktan beri akıntı var kokulu ama çok ağır değil tabi koku olarak ama akıntı çok fazla ..kaç defa Dr a gittim fitil kullandım hiçbir faydası olmadı hala aynı mantar değil ama kaşıntı kızarıklık yanma ağrı şişme yada peynirimsi bir akıntı yok..üçüncü bebeğim sağlıklı hayırlı erkek olmasını istiyorum Allah izin verirse..bu enfeksiyon dan nasıl kirtulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim 😔
Benim de öyle, her zaman akıntım olur, dr hafif enfeksiyon var der, fitil kullanırım, bir süre sonra tekrar başlar. Ben geçen 2 ay deneme yaptım, ikisinde de öncesinde birkaç gün fitil kullandım.

Kızlar test konusunda kafam bayaaa karışık.
1.pikken mi deneme yapılmalı? (Test erken açılıyorsa)
2.Pikten sonra hafif açılmada mı?
3.Pikten sonra çizgiler eşit oluncamı?
4.Eşit olduktan sonra açılmada mı?
Eskilere bakıyorum. Pikten sonra hafif açılmada veya eşitken deneme yapmışlar. Erkek bebeği bulan çok.
Cinsel perhiz olarak 5, 6 gün en fazla 7 diyorlar.
Tek denemeden yanayım ben
Sizler neler düşünüyorsunuz?

Eskilere bakıyorum. Pikten sonra hafif açılmada veya eşitken deneme yapmışlar. Erkek bebeği bulan çok.
Evet ya onu bende anlamadım yani pik kenmi ilişkiye girilicek yoksa t şiliklestikten sonra mı ?

Canım bende eski topikleri çok okudum.pik olduktan sonra hafif acilmada deneyip oğlu olan çok. Bende cinsel perhiz 5 gün falan ve tek ilişki düşünüyorum.test pik yapıp hafif açılma olunca inşallah

Canım sen ne düşünüyorsun test konusunda. Daha öncede bu yöntemi denemişmiydin
Denemiştim. Hafif silinme olmuştu ama bence çatlamamıştı. Tek deneme olmuştu.Bu defa çatlatma iğnesiyle yapacam. O yüzden test takibi yapmıyorum, iğne testi etkiliyor. Geçen aylarda 3 deneme yaptım, ilkinde çatlamamışsa diğerlerinde tutsun diye.tabi her denemede ph da önemli. Böyle yazdığıma bakmayın, çok da inanmıyorum. İhtimali yüzde 60-65 e çıkarıyoruz. Tutmama ihtimali de az değil. Naçizane tavsiyem çok da kaptırmayın.

Denemiştim. Hafif silinme olmuştu ama bence çatlamamıştı. Tek deneme olmuştu.Bu defa çatlatma iğnesiyle yapacam. O yüzden test takibi yapmıyorum, iğne testi etkiliyor. Geçen aylarda 3 deneme yaptım, ilkinde çatlamamışsa diğerlerinde tutsun diye.tabi her denemede ph da önemli. Böyle yazdığıma bakmayın, çok da inanmıyorum. İhtimali yüzde 60-65 e çıkarıyoruz. Tutmama ihtimali de az değil. Naçizane tavsiyem çok da kaptırmayın.
Çatlama uzunmu sürüyordu senin?

Deneme yaptığında ph kaçtı peki?

Çatlama uzunmu sürüyordu senin?
Hayır aslında uzun sürmüyordu, o gün pikti, hastanenin önünden geçerken, doktora göstereyim dedim, dr çatlamak üzere dedi, akşam test yaptım silikleşme başlamıştı, deneme oldu. Ertesi sabah da silikti. Ama sıvıya alımına şimdki kasar dikkat etmiyordum.Şu an testle deneme yapacak olsam silikleşmeyi beklerim, tutmazsa geç kalmışım demektir, bir sonraki ay aynı koyuluktayken denerdim.

Hayır aslında uzun sürmüyordu, o gün pikti, hastanenin önünden geçerken, doktora göstereyim dedim, dr çatlamak üzere dedi, akşam test yaptım silikleşme başlamıştı, deneme oldu. Ertesi sabah da silikti. Ama sıvıya alımına şimdki kasar dikkat etmiyordum.Şu an testle deneme yapacak olsam silikleşmeyi beklerim, tutmazsa geç kalmışım demektir, bir sonraki ay aynı koyuluktayken denerdim.
Silikleşmeden kastınız pikten sonra testlerin eşit duruma gelmesimi

X