- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya bu takvime çok takılma bence kızlarının doğum tarihi neydiYaş eklemeden canım hangi yaşta hangi ay hamile kaldığına bakıyorsun.son adet tarihi değil olduğu ay
Daha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar KulübüKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Canlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Daha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar Kulübü
Sağa doğru 9 kutucuk daha saydım ve evet doğumum Hazirana denk geliyor erkek gösteriyor Ama sanırım benim kuzu kız 4 hafta sonra netleşecek yazarım sizlere
Kız tuttu bende ben yanlış bakıyor muşum x erkek o kız mışYaş eklemeden canım hangi yaşta hangi ay hamile kaldığına bakıyorsun.son adet tarihi değil olduğu ay
Hamile kaldığın yaşa ve aya bakacaksın canımDaha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar Kulübü
Sağa doğru 9 kutucuk daha saydım ve evet doğumum Hazirana denk geliyor erkek gösteriyor Ama sanırım benim kuzu kız 4 hafta sonra netleşecek yazarım sizlere
Yok beee oğlan olsaydı gösterirdiSenin bebe erkek çıkacak ben hala erkek diyorum
Baktım oda erkek Çin takvimim kızdı ama bu takvimler insana kafayı yedirirHamile kaldığın yaşa ve aya bakacaksın canım
Canım bunada baktım buda bilemedi ikisini de kız gösteriyorDaha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar Kulübü
İlk 10 dk canım fotografı çek sonrası çöpp yoksa kafan karışır.K Khvekokusu20 bu ovülasyon testlerinde ilk kaç dakikadaki sonucu dikkata alacağız? Bir de fazla sıvı alımı olduğu durumda test olduğundan koyu mu gösterir yoksa silik mi? Çok soru soracağız gibi sana hakkını helal et Allah razı olsun
Merhaba ben yeni üye oldum bir sorum olacaktı size iki kızım var bebek düşünmüyordum açıkcasi iki tane yeter kanısındaydim .. fakat küçük kizimi geçen sene kaybettim 6 aylıktı ..eşim askerde su anda büyük kızım da 3,5 yaşında eşim dönünce düşünüyoruz Üçüncü yu Allah kısmet ederse erkek olsun istiyorum dua ediyorum..bende bekarliktan beri akıntı var kokulu ama çok ağır değil tabi koku olarak ama akıntı çok fazla ..kaç defa Dr a gittim fitil kullandım hiçbir faydası olmadı hala aynı mantar değil ama kaşıntı kızarıklık yanma ağrı şişme yada peynirimsi bir akıntı yok..üçüncü bebeğim sağlıklı hayırlı erkek olmasını istiyorum Allah izin verirse..bu enfeksiyon dan nasıl kirtulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirimHerhangi enfeksiyon,iltihab için bide vajinal ph artırıyor
Evet canım bgün randevu almaya çalıştık çok doluymuş ama yine gelin boşluk olursa bakarım demiş gitcez bakalım dualarınızı bekliyorum
Biri Mayıs biri AralıkYok canım ya bu takvime çok takılma bence kızlarının doğum tarihi neydi
Hamile kalmadan yada yeni hamileyken canımHamile kalmadan önce mi okuyacağız?
Benim dediğim takvim bu ama hepsi boş herkeste tutmuyorDaha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar Kulübü
Canımmm hayırlı haberle gel inşallahEvet canım bgün randevu almaya çalıştık çok doluymuş ama yine gelin boşluk olursa bakarım demiş gitcez bakalım dualarınızı bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle İnşallah.Evet canım bgün randevu almaya çalıştık çok doluymuş ama yine gelin boşluk olursa bakarım demiş gitcez bakalım dualarınızı bekliyorum