Yok canım hamileyim şuan 14 hafta olacak bir gün sonraBenimde 6 gün sürüyor canim bende öyle yapayim o zaman. Deneme yaptigina göre tutmadi o zaman öyle mi bir de o faktör var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hamileyim şuan 14 hafta olacak bir gün sonraBenimde 6 gün sürüyor canim bende öyle yapayim o zaman. Deneme yaptigina göre tutmadi o zaman öyle mi bir de o faktör var
Aaa ne güzel canim hayırlısıyla alirsin insaallah kucağına cinsiyette bellidir o zamanYok canım hamileyim şuan 14 hafta olacak bir gün sonra
Bellidir evet geçen hafta gittim aslında ama net bişi demek istemedi bu haftalar kritik die haftaya gel bidaha net söyleyeyim bi tahmin yokmu dedim erkek derdim ama emin olamıyorum dedi gerçi iki kızım olduğunu da biliyor yaAaa ne güzel canim hayırlısıyla alirsin insaallah kucağına cinsiyette bellidir o zaman
Canim önce hayırlı ve sağlıklı sonra erkek bi çocuk nasip etsin Rabbim elinden geleni yapmışsın sonuçta bundan sonrasi tevekkül belli olunca yaz olur mu burayadaBellidir evet geçen hafta gittim aslında ama net bişi demek istemedi bu haftalar kritik die haftaya gel bidaha net söyleyeyim bi tahmin yokmu dedim erkek derdim ama emin olamıyorum dedi gerçi iki kızım olduğunu da biliyor ya
İnş bakalım belli olursa yazarımCanim önce hayırlı ve sağlıklı sonra erkek bi çocuk nasip etsin Rabbim elinden geleni yapmışsın sonuçta bundan sonrasi tevekkül belli olunca yaz olur mu burayada
Canım naptın
Şimdiden git bi baksın canım rahimeGünaydın canim bende dr takibi düşünüyorum deneyeceğim ay mi gitmeliyim simdiden mi yoksa. Birde bio kadin fitil önerdi kizlar ondan mi bahsediyosun bilgi verirsen sevinirim
Bi kac ay önce gitmiştim yumurtlaman var demişti canim tahlil yaptirmadim amaŞimdiden git bi baksın canım rahime
Cnm yaptigim testler bunlarCanım naptın
Daha pik görememişsin sanırım canım göz yanılması mı yaşıyorum eşit görüyorum halaCnm yaptigim testler bunlar
Net pik göremedim dahaCnm yaptigim testler bunlar
Evet cnm esit galiba benim yum iki gun sürüyor aksama cat olurmuDaha pik görememişsin sanırım canım göz yanılması mı yaşıyorum eşit görüyorum hala
Daha pik olmamış ki canım pik olacak sonra çatlayacak,, pik süren Kaç saat biliyor musunEvet cnm esit galiba benim yum iki gun sürüyor aksama cat olurmu
BendeDaha pik görememişsin sanırım canım göz yanılması mı yaşıyorum eşit görüyorum hala
Pik süresi her ay degisebiliyomus canim arastirdigima göre ben ultra pik ve çat da deneme yapmayi düşünüyorum acikcasi ama bu piki nasil yakalarim cattan önce orasi muammaDaha pik olmamış ki canım pik olacak sonra çatlayacak,, pik süren Kaç saat biliyor musun
İkisi de okuyacak canım
Camım saat başı test yapma öncelikle kaçırırsin bundan sonra testini sabah 7 gibi ilk idrarını yap 1 bardak suyunu iç 11 gibi yap en dogru sonucu bu şekillde alırsınKızlar işin içinden çıkamıyorum kaçırdım mı acaba piki? Tam bırakıyordum takibi bugün bir daha yapayım dedim tekrar mı koyulaşıyor anlamadım. Bir saat sonra tekrar etcem testi yarım bardak su içtim son testten sonra bekliyorum. K Khvekokusu20