Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah tez vakitte nasip etsin rabbim. Bebek düşünmeye başlayinca bende de oldu değişiklikler.stres yapmamak her şeyi belirtiye yormamak lazim. Diyet takviye dua gerisi takdiri ilahiCanım Benimde pikten sonra hemen açıldı. Arada 5-6 saat var neredeyse. Önceden öyle değildi. Reglimde gecikiyor bebek düşündüğümden beri. Pazartesi doktora gideceğim, İngilizce nasıl anlaşacağım bilmiyorum. Çok emek veriyoruz diyeti falan, hemen olsun da istiyoruz. Allahım inş sağlıklı hayırlı olarak nasip eder
Canim okudum hepimize insaallah çok faydali bi dua imiş ben bilmiyodum günlük 100 defa okumak lazimmis bu ayeti Allah razi olsun senden vesile olduğun için hic bisey tesadüf değil kim bilir bu dua sayesinde olacak bilemeyizRabbi Hebli Mines Salihin
Her kişi için 100 tane okuyoruz
R rana20 Rabia
B Beybipattis
M Maviayyy
@SoLeiL12
Ruveydam2015
Tazeanneeee
Ya cnm cok teşekkür ederim amin cnm bu güzel günde rabbim içten ettiğimiz dualarimizi kabul etsin.Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin Insallah cnm geçer bu günlerin kac haftalik oldu bebisİyi akşamlar kızlar. Bende bir süredir bakamıyorum ne var ne yok diye. Mide bulantılarım beni mahvetti. Hiçbir şey yapamıyorum. Seymanur53 ve M Maviayyy hayırlı olsun çok sevindim. Ard arda oldu bizim hamilelik ler Allah üçümüze de ve tabi buradaki tüm isteyenlere erkek bebekleri nasip etsin. Herkese hayırlı kandiller. Dualarımdasınız, dualarınızı bekliyorum.
Canım okudum 490 tane Nurelifefe için Rabbim hayırlı, sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşaAllah
Allah razı olsun canlar rabbim gönlümüzdeki duaları kabul etsin inşallah
Cnm catlama olinca silinmwye basliyir testw devam et senBugun 14.gün kızlar sizce devam etmelimiyim 12 gün başladım teste doktorada gittim daha çatlama olmamış dedi ama 2 çizgide kırmızı çıkıyor kafam karıştı
Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben
Belkide bu testler net göstermiyor, doğru söylüyorsun en iyisi doktor kontrolü. Bende randevu aldım, covidden dolayı acil durumda olmadığı için 40 sonraya verdiler , inş bu ayki denemede hamile kalırım.Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben birinde ultra pikten 2 saat sonra yani ilk açılmada denedim tutmadı, birinde ultra pikten önce ve ultra pikten 1 saat sonra denedim yine tutmadı adetim gelince bende Dr gideceğim hormon testi normal sende git iyi olur. Burda bir arkadaş var piki görüp çatlaması hepsinin toplamı 4 5 saat anca sürüyordu tam pikken Dr gitmiş Dr yum görememiş belki bazı kişilerde ilk pik yaptığı an çatlama olabilir bizde onlardan olabiliriz hiç belli olmaz yani belki de t nin tamemen silindiği vakitte tam çatlama oluyor biz çok silindiği için riskli diye denemiyoruz. Son zamanlarda t açıldıktan sonra deneyenler hamile kaldı inşallah cinsiyette erkek olur
Anladım çok teşekkür ederimCnm catlama olinca silinmwye basliyir testw devam et sen
Allah razi olsun cnm dualarin icin rabbim gönlümüzden ettigimiz tüm dualari kabul etsinRabbi Hebli Mines Salihin
R rana20
B Beybipattis
M Maviayyy
@SoLeiL12
Ruveydam2015
Tazeanneeee
Bende tek tek isminize dua ettim inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradımızı nasip etsin hepimizden Allah razı olsun
Çok sağol canım. Benim hesaplara göre 8 haftalık. Ama tabi doktorlar sata göre hesaplıyor. Onlara göre 9 hafta bitecek. İçim içimi yiyor. Çok heyecanlıyım Bazen kesin erkekmiş gibi geliyor, bazen de yok kesin kız diyorum.Ya cnm cok teşekkür ederim amin cnm bu güzel günde rabbim içten ettiğimiz dualarimizi kabul etsin.Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin Insallah cnm geçer bu günlerin kac haftalik oldu bebis
Ya demi cnm haftalar yaklaştıkça heycanda artiyor insallah hayirli sağlıklı bir oğluşun olur az kalmis öğrenmene hayirlisi olsunÇok sağol canım. Benim hesaplara göre 8 haftalık. Ama tabi doktorlar sata göre hesaplıyor. Onlara göre 9 hafta bitecek. İçim içimi yiyor. Çok heyecanlıyım Bazen kesin erkekmiş gibi geliyor, bazen de yok kesin kız diyorum.
Rabbi Hebli Mines Salihin
R rana20
B Beybipattis
M Maviayyy
@SoLeiL12
Ruveydam2015
Tazeanneeee
Bende tek tek isminize dua ettim inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradımızı nasip etsin hepimizden Allah razı olsun
Amin canım Allah hepinizden razı olsun bende okudum dua ettim isimlerinizle. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin gözümüzde gönlümüzde bırakmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Amin.Allah razi olsun cnm dualarin icin rabbim gönlümüzden ettigimiz tüm dualari kabul etsin
Ne demek canım benim Allah sizden de razı olsun hergün oku canım hatta her aklına geldiğinde oku bu duayıCanim okudum hepimize insaallah çok faydali bi dua imiş ben bilmiyodum günlük 100 defa okumak lazimmis bu ayeti Allah razi olsun senden vesile olduğun için hic bisey tesadüf değil kim bilir bu dua sayesinde olacak bilemeyiz
Belirtilerin nasıl ilk hamileliğinden farklı mı?Çok sağol canım. Benim hesaplara göre 8 haftalık. Ama tabi doktorlar sata göre hesaplıyor. Onlara göre 9 hafta bitecek. İçim içimi yiyor. Çok heyecanlıyım Bazen kesin erkekmiş gibi geliyor, bazen de yok kesin kız diyorum.
Kuzum benim durum vahim ki ne vahim şöyle anlatıyım ;Ruveydam2015 canım ne yaptın deneme oldu mu bu ay? R rana20 sende durumlar ne kuzum bu ay deneyecek misin?
Olamadi canim yaa memlekete gittim yum dönemi orda tam takip yapamadim riske atmak istemedim öyle olunca arzumun takviminede uymadi nisan uyuyo ama sıkı bi takiple nisanda deneme olcak insaallah sen ne durumdasin önümüz ay de miRuveydam2015 canım ne yaptın deneme oldu mu bu ay? R rana20 sende durumlar ne kuzum bu ay deneyecek misin?