Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bugun 14.gün kızlar sizce devam etmelimiyim 12 gün başladım teste doktorada gittim daha çatlama olmamış dedi ama 2 çizgide kırmızı çıkıyor kafam karıştı

İyi akşamlar kızlar. Bende bir süredir bakamıyorum ne var ne yok diye. Mide bulantılarım beni mahvetti. Hiçbir şey yapamıyorum. Seymanur53 Seymanur53 ve M Maviayyy hayırlı olsun çok sevindim. Ard arda oldu bizim hamilelik ler 😊Allah üçümüze de ve tabi buradaki tüm isteyenlere erkek bebekleri nasip etsin. Herkese hayırlı kandiller. 🙏 Dualarımdasınız, dualarınızı bekliyorum.

Canım Benimde pikten sonra hemen açıldı. Arada 5-6 saat var neredeyse. Önceden öyle değildi. Reglimde gecikiyor bebek düşündüğümden beri. Pazartesi doktora gideceğim, İngilizce nasıl anlaşacağım bilmiyorum. Çok emek veriyoruz diyeti falan, hemen olsun da istiyoruz. Allahım inş sağlıklı hayırlı olarak nasip eder
Amiin inşallah tez vakitte nasip etsin rabbim. Bebek düşünmeye başlayinca bende de oldu değişiklikler.stres yapmamak her şeyi belirtiye yormamak lazim. Diyet takviye dua gerisi takdiri ilahi

İyi akşamlar kızlar. Bende bir süredir bakamıyorum ne var ne yok diye. Mide bulantılarım beni mahvetti. Hiçbir şey yapamıyorum. Seymanur53 Seymanur53 ve M Maviayyy hayırlı olsun çok sevindim. Ard arda oldu bizim hamilelik ler 😊Allah üçümüze de ve tabi buradaki tüm isteyenlere erkek bebekleri nasip etsin. Herkese hayırlı kandiller. 🙏 Dualarımdasınız, dualarınızı bekliyorum.
Ya cnm cok teşekkür ederim 😇amin cnm💙 bu güzel günde rabbim içten ettiğimiz dualarimizi kabul etsin.Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin 🥰Insallah cnm geçer bu günlerin kac haftalik oldu bebis 👶🏼

Bugun 14.gün kızlar sizce devam etmelimiyim 12 gün başladım teste doktorada gittim daha çatlama olmamış dedi ama 2 çizgide kırmızı çıkıyor kafam karıştı
Cnm catlama olinca silinmwye basliyir testw devam et sen

Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben
Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben birinde ultra pikten 2 saat sonra yani ilk açılmada denedim tutmadı, birinde ultra pikten önce ve ultra pikten 1 saat sonra denedim yine tutmadı adetim gelince bende Dr gideceğim hormon testi normal 🤷🏼‍♀️ sende git iyi olur. Burda bir arkadaş var piki görüp çatlaması hepsinin toplamı 4 5 saat anca sürüyordu tam pikken Dr gitmiş Dr yum görememiş belki bazı kişilerde ilk pik yaptığı an çatlama olabilir bizde onlardan olabiliriz hiç belli olmaz yani belki de t nin tamemen silindiği vakitte tam çatlama oluyor biz çok silindiği için riskli diye denemiyoruz. Son zamanlarda t açıldıktan sonra deneyenler hamile kaldı inşallah cinsiyette erkek olur 🤲🏻👶💙
Belkide bu testler net göstermiyor, doğru söylüyorsun en iyisi doktor kontrolü. Bende randevu aldım, covidden dolayı acil durumda olmadığı için 40 sonraya verdiler 🙄🤦🏽‍♀️, inş bu ayki denemede hamile kalırım. 🙏🏻

Ya cnm cok teşekkür ederim 😇amin cnm💙 bu güzel günde rabbim içten ettiğimiz dualarimizi kabul etsin.Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin 🥰Insallah cnm geçer bu günlerin kac haftalik oldu bebis 👶🏼
Çok sağol canım. Benim hesaplara göre 8 haftalık. Ama tabi doktorlar sata göre hesaplıyor. Onlara göre 9 hafta bitecek. İçim içimi yiyor. Çok heyecanlıyım 😊 Bazen kesin erkekmiş gibi geliyor, bazen de yok kesin kız diyorum. 🙈

Çok sağol canım. Benim hesaplara göre 8 haftalık. Ama tabi doktorlar sata göre hesaplıyor. Onlara göre 9 hafta bitecek. İçim içimi yiyor. Çok heyecanlıyım 😊 Bazen kesin erkekmiş gibi geliyor, bazen de yok kesin kız diyorum. 🙈
Ya demi cnm haftalar yaklaştıkça heycanda artiyor insallah hayirli sağlıklı bir oğluşun olur az kalmis öğrenmene hayirlisi olsun

💙 🤲🏻 Rabbi Hebli Mines Salihin 🤲🏻 💙
Her kişi için 100 tane okuyoruz 🙏🏻

R rana20 💙 ✅
B Beybipattis 💙✅
M Maviayyy 💙✅
@SoLeiL12💙✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 💙✅
Tazeanneeee Tazeanneeee 💙

Bende tek tek isminize dua ettim inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradımızı nasip etsin hepimizden Allah razı olsun 🤲🏻💙👶💙🤲🏻

Allah razi olsun cnm dualarin icin 👶🏼😇rabbim gönlümüzden ettigimiz tüm dualari kabul etsin 🤲
Amin canım Allah hepinizden razı olsun bende okudum dua ettim isimlerinizle.🥰 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin gözümüzde gönlümüzde bırakmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Amin.🤲🏻

Kızlar bugün doktora geldim, alttan baktı kese gozukmuyor ama rahim duvarı 17 mm olmuş şimdi kan verdim sizce iyi mi olcu ?

Canim okudum hepimize insaallah çok faydali bi dua imiş ben bilmiyodum günlük 100 defa okumak lazimmis bu ayeti Allah razi olsun senden vesile olduğun için hic bisey tesadüf değil kim bilir bu dua sayesinde olacak bilemeyiz 🥰💙
Ne demek canım benim Allah sizden de razı olsun hergün oku canım hatta her aklına geldiğinde oku bu duayı 😘🥰

Belirtilerin nasıl ilk hamileliğinden farklı mı?

Ruveydam2015 Ruveydam2015 canım ne yaptın deneme oldu mu bu ay? R rana20 sende durumlar ne kuzum bu ay deneyecek misin?☺️
Kuzum benim durum vahim ki ne vahim 🤦🏼‍♀️şöyle anlatıyım ;
14.gün belirtilerim başladı kremsi akıntı sağ kasık ağrısı göğüslerde sızlama hepsi başladı bende teste başladım. Ama normalde bu belirtilerim çok aşırı derecede olurken bu ay çok hafif ilerledi ve yum kıvamında akıntı gelmedi bile 20.gün testim koyulaşma yaptı birde akşamına yapıyım dedim ve t c ye yaklaşmış, sabah yaparım artık diye yatıp uyudum çünkü pik olması 12 saat buluyor normalde sabah bi yaptım açılma var akşama devam ettim hala aynı derken olan belirtilerde gitti ateşim yükselmeye başladı sonuç olarak bu ay yum ya çatlamadan söndü yada 12 saat içinde gelip gitti ama tüm belirtiler gelip gittiği yönünde yine bu ay bir ilk yaşadım ve 12 saat içinde pik olup gitmiş malesef ve tabi ki deneme olmadı 🥺 adet geldikten sonra direk Dr gitcem kontrollü takip isteyeceğim yoksa deneme yapamadan bu işten vazgeçeceğim 🤷🏼‍♀️

Ruveydam2015 Ruveydam2015 canım ne yaptın deneme oldu mu bu ay? R rana20 sende durumlar ne kuzum bu ay deneyecek misin?☺️
Olamadi canim yaa memlekete gittim yum dönemi orda tam takip yapamadim riske atmak istemedim öyle olunca arzumun takviminede uymadi nisan uyuyo ama sıkı bi takiple nisanda deneme olcak insaallah sen ne durumdasin önümüz ay de mi

X