Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kuzum benim durum vahim ki ne vahim 🤦🏼‍♀️şöyle anlatıyım ;
14.gün belirtilerim başladı kremsi akıntı sağ kasık ağrısı göğüslerde sızlama hepsi başladı bende teste başladım. Ama normalde bu belirtilerim çok aşırı derecede olurken bu ay çok hafif ilerledi ve yum kıvamında akıntı gelmedi bile 20.gün testim koyulaşma yaptı birde akşamına yapıyım dedim ve t c ye yaklaşmış, sabah yaparım artık diye yatıp uyudum çünkü pik olması 12 saat buluyor normalde sabah bi yaptım açılma var akşama devam ettim hala aynı derken olan belirtilerde gitti ateşim yükselmeye başladı sonuç olarak bu ay yum ya çatlamadan söndü yada 12 saat içinde gelip gitti ama tüm belirtiler gelip gittiği yönünde yine bu ay bir ilk yaşadım ve 12 saat içinde pik olup gitmiş malesef ve tabi ki deneme olmadı 🥺 adet geldikten sonra direk Dr gitcem kontrollü takip isteyeceğim yoksa deneme yapamadan bu işten vazgeçeceğim 🤷🏼‍♀️
Benimde bi ay öyle olmuştu canim bazi aylar yumurta yeterli olgunluğa ulasmadan çatlarmış kaliteli olmadigi için en güzeli riske atmamak icine sinmesi önemli acelemiz yok ama dr kontrolü şart bencede nisanda hepimiz dr a koşalım 🥰

Benimde bi ay öyle olmuştu canim bazi aylar yumurta yeterli olgunluğa ulasmadan çatlarmış kaliteli olmadigi için en güzeli riske atmamak icine sinmesi önemli acelemiz yok ama dr kontrolü şart bencede nisanda hepimiz dr a koşalım 🥰
Aynen öyle canım son bikaç aydır benim bu tarz sıkıntılar oluyor malesef bu ay kesin Dr gideceğim artık

Kızlar bugün doktora geldim, alttan baktı kese gozukmuyor ama rahim duvarı 17 mm olmuş şimdi kan verdim sizce iyi mi olcu ?
Rahim duvari kalinlasmişsa bebek vardir cnm insallah kan sonuclarin nezaman cikacak erken oldugu icinde kese gözükmez ben oyuzden stres oluyorum diye bu ayin sonuna gideceğem insallah bir sikinti çıkmazsa

Strestende olabilir canim vala daha hic deneme yapmadan nisani bulduk Allah hayırlısını versin ilk denemede tutar mi bilmem 😔
Ben uzun zamandır takip yaptım ekimde denemeye başladım ama 2 deneme nasip oldu onlar da tutmadı işte stres ister istemez oluyor ama son zamanlarda testleri bile belirtiler başladığı zaman yaptım döngüm uzun olduğu için elbet vardır bi vakti saati onu bekliyor kuzucuklar 🤲🏻💙👶

Rahim duvari kalinlasmişsa bebek vardir cnm insallah kan sonuclarin nezaman cikacak erken oldugu icinde kese gözükmez ben oyuzden stres oluyorum diye bu ayin sonuna gideceğem insallah bir sikinti çıkmazsa
Kuzum çıktı sonucum beta 50.17 gecikmenin 8. Günü bugün , bir başka doktor kimyasal gibi duruyor dedi ama benim geçen ay kimyasal olmuştu 12ydi değerim yukselmedi 2 güne kanama başlamıştı hatta :/ ben kimyasal olduğunu dusunmuyorum ama korkmadim değil

Ben uzun zamandır takip yaptım ekimde denemeye başladım ama 2 deneme nasip oldu onlar da tutmadı işte stres ister istemez oluyor ama son zamanlarda testleri bile belirtiler başladığı zaman yaptım döngüm uzun olduğu için elbet vardır bi vakti saati onu bekliyor kuzucuklar 🤲🏻💙👶
Ya sabir canim gercekten yipratiyo insani Rabbim sonunu selamet eylesin hepimize 💙🤗

Kuzum çıktı sonucum beta 50.17 gecikmenin 8. Günü bugün , bir başka doktor kimyasal gibi duruyor dedi ama benim geçen ay kimyasal olmuştu 12ydi değerim yukselmedi 2 güne kanama başlamıştı hatta :/ ben kimyasal olduğunu dusunmuyorum ama korkmadim değil
Canim belki gec dollenmedir insllah kimyasal degildir doktor ne dedi tekrar kan verecekmisin

Kuzum doktor gebelik var haftaya tekrar gel dedi ama sağlıklı mı sağlıksız mi haftaya belli olucakmis :KK43:
Canım bu kadar kafana takma şuan yaptığın stres bile seni kötü yönde etkiliyor. Kan değerin normal herkeste çok çok yüksek çıkması şart değil ki sen değerin sağlıklı artma yapıyor mu ona bak ilk haftalar da kese içinde bebek görünmez büyük ihtimalle Dr bunu kastetti sen bunları düşünüp böyle stres dolu 1 hafta geçirirsen inan daha kötü olur bi rahat ol şuan ki anın tadını çıkar lütfen 😘 hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻❤️

Canım bu kadar kafana takma şuan yaptığın stres bile seni kötü yönde etkiliyor. Kan değerin normal herkeste çok çok yüksek çıkması şart değil ki sen değerin sağlıklı artma yapıyor mu ona bak ilk haftalar da kese içinde bebek görünmez büyük ihtimalle Dr bunu kastetti sen bunları düşünüp böyle stres dolu 1 hafta geçirirsen inan daha kötü olur bi rahat ol şuan ki anın tadını çıkar lütfen 😘 hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻❤️
Çok teşekkür ederim açıklama için kuzum aksine sukur çok rahatım ama bir an düşünmedim değil , haftaya inşallah daha güzel haberlerle gelmiş olurum Allah razı olsun hepinizden, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 💜

Kuzum doktor gebelik var haftaya tekrar gel dedi ama sağlıklı mı sağlıksız mi haftaya belli olucakmis :KK43:
Cnm hayirli olsun gebeliğin cnm sen cok erken gittin doktor seni keseni görmek icin çağırdı daha sonraki hafta ise kalp atimi icin çağıracak bence canini sıkma cok erken oldugu icin görememiştir insallah saglikla ilerler gebeliğin kafayi takipda kendini boştan yere üzme cnm iste ben de bu yüzden dr gitmek istemiyorum çünkü cok yıpratıcı oluyor hakkinda herseyin hayirlisi olsun bol bol dua et cnm

💙 🤲🏻 Rabbi Hebli Mines Salihin 🤲🏻 💙
Her kişi için 100 tane okuyoruz 🙏🏻

R rana20 💙 ✅
B Beybipattis 💙✅
M Maviayyy 💙✅
@SoLeiL12💙✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 💙✅
Tazeanneeee Tazeanneeee 💙

Bende tek tek isminize dua ettim inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradımızı nasip etsin hepimizden Allah razı olsun 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Amiiin..Allahım senden de razı olsun canım
14.gün belirtilerim başladı kremsi akıntı sağ kasık ağrısı göğüslerde sızlama hepsi başladı bende teste başladım. Ama normalde bu belirtilerim çok aşırı derecede olurken bu ay çok hafif ilerledi ve yum kıvamında akıntı gelmedi bile 20.gün testim koyulaşma yaptı birde akşamına yapıyım dedim ve t c ye yaklaşmış, sabah yaparım artık diye yatıp uyudum çünkü pik olması 12 saat buluyor normalde sabah bi yaptım açılma var akşama devam ettim hala aynı derken olan belirtilerde gitti ateşim yükselmeye başladı sonuç olarak bu ay yum ya çatlamadan söndü yada 12 saat içinde gelip gitti ama tüm belirtiler gelip gittiği yönünde yine bu ay bir ilk yaşadım ve 12 saat içinde pik olup gitmiş malesef ve tabi ki deneme olmadı 🥺 adet geldikten sonra direk Dr gitcem kontrollü takip isteyeceğim yoksa deneme yapamadan bu işten vazgeçeceğim 🤷🏼‍♀️
Canım hayırlısı böyleymiş demekki bu ay için. En iyisi git doktora takip yaptır zaten adet dönemin uzun onda da erkenden sönmüş neyse inşallah en hayırlı zamanda olur 🤲

Kızlar dua grubu açtım katılmak isterseniz gönül muradımız için hep birlikte olalım 🥰😘❤️

1615480556109138761810.jpg

Selamün aleyküm bayanlar sizce yumutlama var mı dr gittim bugün yok dedi biraz değişik bir doktordu evde ovulasyon testi yapıyorum pozitif çıkıyor dedim öyle şeylere inanmayın ovulasyon testin falan yalan söyler diyor

Aksilikler bırakmıyor peşimizi desene vardır bir hayır kuzum nisanda yeni ay yeni umutlar hepimize nasip olsun tez vakitte sağlıkla inşaallah.🤲🏻Bende bu ayı es geçtim testle takip dahi yapmadım nisanda nasipse yine doktor kontrolünde düşünüyorum hayırlısı.🤷🏻‍♀️
Olamadi canim yaa memlekete gittim yum dönemi orda tam takip yapamadim riske atmak istemedim öyle olunca arzumun takviminede uymadi nisan uyuyo ama sıkı bi takiple nisanda deneme olcak insaallah sen ne durumdasin önümüz ay de mi
Hayırlısı olsun canım aynı bende nisanda denk gelecek gibi bir aikislik olmazsa inşaallah deneme yapmayı düşünüyorum bende.

Canım sağlıklıdır Allah’ın izniyle sıkma canını. Ben ilk hamileliğimde daha kan sonucum 29du hemen herkese duyurmuştum hamileyim diye o zamanlar değer artışı boş gebelik kimyasal vs hiç bilmiyordum hemen duyurmuştum şükür ki sağlıkla geldi kızım 🥰♥️

X