Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kuzum doktor gebelik var haftaya tekrar gel dedi ama sağlıklı mı sağlıksız mi haftaya belli olucakmis :KK43:
Benimde ilk hamileligimde öyle söylemişti çok yeni olduğu için 1 hafta sonra diyolar stres yapma canim gayet normal bu keseyide görememişti hatta hayırlı olsun bebiş şimdiden

Amin canım Allah hepinizden razı olsun bende okudum dua ettim isimlerinizle.🥰 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin gözümüzde gönlümüzde bırakmasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Amin.🤲🏻
Merhaba erkek bebek için yaptığınız birşey oldu mu acaba? Benimde 2 kızım var rabbim acılarını göstermesin. Allah nasip ederse 3.cü çocuğu düşünüyoruz rabbim hayırlısını versin tabi ama dediğiniz gibi gözümüzde gönlümüzde bırakmasın inşallah 🤲 bu arada Allah gönlünüze göre verir inşallah cinsiyeti bende çok merak ediyorum 🙏

Aksilikler bırakmıyor peşimizi desene vardır bir hayır kuzum nisanda yeni ay yeni umutlar hepimize nasip olsun tez vakitte sağlıkla inşaallah.🤲🏻Bende bu ayı es geçtim testle takip dahi yapmadım nisanda nasipse yine doktor kontrolünde düşünüyorum hayırlısı.🤷🏻‍♀️

Hayırlısı olsun canım aynı bende nisanda denk gelecek gibi bir aikislik olmazsa inşaallah deneme yapmayı düşünüyorum bende.

Canım sağlıklıdır Allah’ın izniyle sıkma canını. Ben ilk hamileliğimde daha kan sonucum 29du hemen herkese duyurmuştum hamileyim diye o zamanlar değer artışı boş gebelik kimyasal vs hiç bilmiyordum hemen duyurmuştum şükür ki sağlıkla geldi kızım 🥰♥️
İnşallah kuzum ya bende aileme duyurdum insan beklenti içinde olunca heyecanını saklayamıyor ki ama inanıyorum inşallah sağlıkla gelecek 🤲 Hayırlı cumalar hepimize💜💜

Benimde ilk hamileligimde öyle söylemişti çok yeni olduğu için 1 hafta sonra diyolar stres yapma canim gayet normal bu keseyide görememişti hatta hayırlı olsun bebiş şimdiden
Sağol kuzummm, Allah razı olsun inşallah hayirli haberlerle veririm, bu mübarek günde Rabbim isteyen dileywn herkese tez zamanda tattirsin bu duyguyu inşallah ☺️💕

Kızlar günaydın hayırlı cumalar 7 şubatta son adet tarihim 25 inde yumurtlama oldu ve bugün şuan test yaptım sizce silik olması normal mi varmı yorumlarınızı bekliyorum.
20210312_082510.jpg

Kızlar günaydın hayırlı cumalar 7 şubatta son adet tarihim 25 inde yumurtlama oldu ve bugün şuan test yaptım sizce silik olması normal mi varmı yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2800139
Ya cnm hayirli olsun🥰 var kiz olmaz mi benimde boyle çıkmıştı sen kan ver cnm benimde kizlarimda yaptigimda daha koyuyudu bunda yaptigimda silik cikti rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin darisi diger kardeşlerime insallah💙

Aksilikler bırakmıyor peşimizi desene vardır bir hayır kuzum nisanda yeni ay yeni umutlar hepimize nasip olsun tez vakitte sağlıkla inşaallah.🤲🏻Bende bu ayı es geçtim testle takip dahi yapmadım nisanda nasipse yine doktor kontrolünde düşünüyorum hayırlısı.🤷🏻‍♀️

Hayırlısı olsun canım aynı bende nisanda denk gelecek gibi bir aikislik olmazsa inşaallah deneme yapmayı düşünüyorum bende.

Canım sağlıklıdır Allah’ın izniyle sıkma canını. Ben ilk hamileliğimde daha kan sonucum 29du hemen herkese duyurmuştum hamileyim diye o zamanlar değer artışı boş gebelik kimyasal vs hiç bilmiyordum hemen duyurmuştum şükür ki sağlıkla geldi kızım 🥰♥️
Aynen öyle canım üstüne düştükçe dikkat ettikçe kesin birşey oluyor zaten Dr bi gideyim baktım yine olmuyor tamamen doğal yolla oluruna bırakacağım test vs kullanmayacağım çünkü test ister istemez insanı stres yapıyor özellikle benim gibi adet düzeni olmayanları hayırlısı olsun inşallah Nisan bizi bekler 🤗😘🥰

Kızlar günaydın hayırlı cumalar 7 şubatta son adet tarihim 25 inde yumurtlama oldu ve bugün şuan test yaptım sizce silik olması normal mi varmı yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2800139
Canım hayırlı olsun bebiş gelmişşşş sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hamişler çoğalıyor çok şükür 🤲🏻💙👶💙🤲🏻

Aynen bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.cok sevindim ya oglun geliyor inşallah hadi darısı başıma
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda inşallah 😇
Ya cnm hayirli olsun🥰 var kiz olmaz mi benimde boyle çıkmıştı sen kan ver cnm benimde kizlarimda yaptigimda daha koyuyudu bunda yaptigimda silik cikti rabbim saglikla ilerlemeyi nasip etsin darisi diger kardeşlerime insallah💙
Amin inşallah canım vardır çok korkuyorum biraz beklemek istiyorum ikimizin arkalı önlü oldu senden bi kaç gün sonra yumurtlamıştım inşallah arkalı önlü birlikte sağlıklı olduklarını da Oğluş olduklarını da öğreniriz 💙😇
Hayırlı olsun canım var bence de ins saglikla alirsin kucagina 🥰
Amin canım inşallah rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin canı gönülden diliyorum çok teşekkürler 😇💕

Canım hayırlı olsun bebiş gelmişşşş sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim hamişler çoğalıyor çok şükür 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Amin canım inşallah rabbim hemen versin isteyen tüm kullarına aratmadan... Benim bi önceki hamileliğim hayal kırıklığı olduğu için hala inanamıyorum .. evet dilerim sayfamızdaki herkes hamile kalır ve dileklerine kavuşurlar🤲😇

Amin canım inşallah rabbim hemen versin isteyen tüm kullarına aratmadan... Benim bi önceki hamileliğim hayal kırıklığı olduğu için hala inanamıyorum .. evet dilerim sayfamızdaki herkes hamile kalır ve dileklerine kavuşurlar🤲😇
Aminn canım inşallah inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kötü düşünme herşey yolunda gidecek inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin Allahım ayy çok sevindim yaa ne güzel hamişlerimiz çoğalıyor darısı bekleyen kardeşlerimle bana inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

Sen denemeni nasil yapmistin canim ovu testi hangi aşamadayken ondan da bahseder misin
Canım ben denememi 25 şubat gecesi tam 00 00 Da test yaptım t patlayacak kadar koyu çıktı 5. Saniyede. Nasılsa uzun sürüyor biraz açılsın dedim bekleyeyim dedim yattım eşim sabah 6 da kalktı ve ona söyledim oda namazları kılıp deneyelim dedi denedik sonra gündüz 12 de test yaptım açılmıs 12 saat içinde pik yapıp silindi bende tam o arada yapmış oldum. Öncekiler t koyu olarak 2 gün dururdu bende hep t koyulup açıldıktan sonra denerdim ilk silinmede ama tutmadı. Hepsinde de tek ilişki denedim. Bu seferkinin farkı sabah erken saatte olması oldu sprmler daha hareketli olurmuş erken saatlerde onu duymuştum belki onun farkıyla oldu bu sefer bide ilişki sonrası yüz üstü yattım yarım saate yakın bi önceki gebelikte de yatmıştım. O ay kaldım yine tek ilişki ile olmuştu ama nasp değilmiş. İlişki sonrası hep ağrı belirti arardım bu sefer hiç bir belirtim ağrım olmadı hatta sağlıksz yumurtladım demekki her ay ağrırdı dedim hiç hamile kaldığımı düşünmedim 4 martta yumurtlama testi yaptım hani gebelik varsa t koyu çıkar diye ama t çatlamadan sonraki açıklıkta idi hiç koyulmamıs bende olmadı bu ay deyip bat bekledim ama gelen giden olmayınca bi baktım ki bulanıyorum midem yanıyor karnımda alt tarafta kubbemsi bir sivrilik var ( benim karnım çok dardır ordan anladım ) halsizim günlerdir bide M maviayy kardeşim ağzımda acı bir tat var dedi benimde metal tadı gibi acılık hiç geçmiyordu 15. Gün yani bugün test yapmak istedim şükür varmış umarım sağlıklı ilerler.. dileyen isteyen herkese bu mubarek gün hürmetine tez zamanda sevindirsin aratmadan. 😇🤲

Aminn canım inşallah inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kötü düşünme herşey yolunda gidecek inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin Allahım ayy çok sevindim yaa ne güzel hamişlerimiz çoğalıyor darısı bekleyen kardeşlerimle bana inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
İnşallah canım çok zor bir süreç gerçekten de tek ilişki ile denemek tutması çok zor oluyor 4. Deneme de tuttu benim ovulasyon testi ile bu arada sağ taraftan yumurtladım oğullarım soldan di kızım sağdan di ama sağdan oğlu olan da var. Geçtiğimiz 2 ay soldan yumurtladım bu sefer böyle denk geldi 🤷‍♀️😇

X