Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
@Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗
Kızlar listeden çıkan arkadaşım yerine 444 taneyi aramızda paylaştırdım. Herkes 48 tane okuyacak dua sahibi kendine 60 tane okuyacak bu şekilde olursa B Beybipattis arkadaşımızın duası bitiyor, sıradaki arkadaşa geçiyoruz inşallah 🙏🏻 en kısa sürede okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim hızlıca bitirelim 😘🥰🙏🏻
Canım 48 tane okudum. Allah kabul etsin inşaAllah 🌺💙

R rana20 cnm okudum 48 taneyi rabbim hayirlisi ile B Beybipattis e erkek evladi nasip etsin🤲
Kizlar duayi okurken icimden hep birlikte hamile kalmissiz 🤰🏼bebislerimizin cinsiyetleri erkekmis diye hayal kurdum👶🏼 💙rabbim insallah dualarimizi yaşamayi nasip etsin hayali bile böyle guzelse gerçekte olunca nasil olacak cok merak ediyorum🥰

X