Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bizim bir akraba bir doktorla tanışmış 4 kızı olduğunu soylemiş doktor ona ecavip isimli bir hap önermiş yani e vitamini bunu 3 ay kullanmasını söylemiş gerçekten 4 kızdan sonra bir oğlu oldu bi çok kişi denedi ondan sonra tanık oldum onların da oldu belki işinize yarar bu bilgi paylaşmak istedim😊

Merabalar bayanlar baştan sona kadar bütün mesajları okudum benimde iki kızım var bu ay bende deneme yapıcam bakalım nasipte ne var banada dua ederseniz sevinirim🤗
Ben postu daha yeni okuyorum, helal olsun sana bitirmişsin, desene benim.daha çok yolum var:)

ecavip e vitamini yazmışsın canım bunu dr sadece ve vitamini diye mi vermiş, ne ise yarıyormus ve kadın mı kullanacak?

Hanımlar postun tamamını okuyamadım aranızda güzel haberler alan olmuştur inş.

Benim bebek deneyeli adet döngüm bi tuhaf oldu, şaştı, var mı benzer durumda olanlar, burdan fikir alış verişi yapalım.

Hayırlıı sabahlar kızlarrr, gittim sağlık ocağına kan verdim ama 4te çıkacak sonuclar çıkınca arayacaklar beni, dışarı çıkmışken test aldım geldim eve hemen yaptım 4e kadar bekliyemem die 😍😍😂😂😂 umarım kan değerimde artmıştırr teste bakılırsa maşallahı var 😍😍

Eklentiler

• IMG-20210302-WA0000.jpeg
    IMG-20210302-WA0000.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 35
Hayırlıı sabahlar kızlarrr, gittim sağlık ocağına kan verdim ama 4te çıkacak sonuclar çıkınca arayacaklar beni, dışarı çıkmışken test aldım geldim eve hemen yaptım 4e kadar bekliyemem die 😍😍😂😂😂 umarım kan değerimde artmıştırr teste bakılırsa maşallahı var 😍😍
Vay maşallah maşallah. Hadi hayirlisiyla büyüsün gelsin oğluşun.darisi bizlere🤲

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Maşallah ı var bencede🧿🧿🧿

Ben bildirim attım okudum canım hep benim adım çıkıyor etiketleniyor ama cevap atıyorum gelmiyor sanırım iyiki bakmışım mesaja tekrar
Canım gelmedi senin bildirimin tamamdır ağzına sağlık 😘 bir arkadaşımız listeden çıktı onun yerine 444 taenyi paylaşıp okuyacağız bilgin olsun ben birazdan paylaşacağım 😘🥰

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗
Kızlar listeden çıkan arkadaşım yerine 444 taneyi aramızda paylaştırdım. Herkes 48 tane okuyacak dua sahibi kendine 60 tane okuyacak bu şekilde olursa B Beybipattis arkadaşımızın duası bitiyor, sıradaki arkadaşa geçiyoruz inşallah 🙏🏻 en kısa sürede okuyup bildirim yaparsanız çok sevinirim hızlıca bitirelim 😘🥰🙏🏻

Amin inşallahh, dua et kan değerimde yükselmiş olsun 😍
valla bu teste göre senin kanın 1000 bile olmuş olabilir maşallah ohoo bu nerde benim silinik testler nerde aman çok çok maşallah Allah nazarlardan saklasın.bir oğlan geliyor galiba.ayakkabının altına adımı yazda bundan sonra benimkide iyi olsun inşallah

Ooo masallah canim hadi hayirli olsun sağlıkla geliyordur pasan inşallah 🥰💙

valla bu teste göre senin kanın 1000 bile olmuş olabilir maşallah ohoo bu nerde benim silinik testler nerde aman çok çok maşallah Allah nazarlardan saklasın.bir oğlan geliyor galiba.ayakkabının altına adımı yazda bundan sonra benimkide iyi olsun inşallah
Ayyy canımm çok sağol valla enerjimi yükseltionuz kızlarrr 😂😂💙 darısı hepimizin başına inşallah hayırlı haberler hepinizden 😍😍😍

Hanımlar postun tamamını okuyamadım aranızda güzel haberler alan olmuştur inş.

Benim bebek deneyeli adet döngüm bi tuhaf oldu, şaştı, var mı benzer durumda olanlar, burdan fikir alış verişi yapalım.
Merhaba hosgeldin guzel haber alan arkadaslarimiz oldu beklemede olan arkadaşlarımızda var bende bekliyorum bati siz de bekliyorsunuz galiba

X