- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Tmm cnm bol sanslar sana ozaman herşey gonlunce olsunEvde ovulasyon takibi yapıp tam pik olduğu gün doktora gitmeyi düşünüyorum tabi doktor ne der böyle bişey için bakarmı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm bol sanslar sana ozaman herşey gonlunce olsunEvde ovulasyon takibi yapıp tam pik olduğu gün doktora gitmeyi düşünüyorum tabi doktor ne der böyle bişey için bakarmı bilmiyorum
Aminn aminnYazmadan edemedim
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederimTmm cnm bol sanslar sana ozaman herşey gonlunce olsun
Ben postu daha yeni okuyorum, helal olsun sana bitirmişsin, desene benim.daha çok yolum var:)Merabalar bayanlar baştan sona kadar bütün mesajları okudum benimde iki kızım var bu ay bende deneme yapıcam bakalım nasipte ne var banada dua ederseniz sevinirim
Vay maşallah maşallah. Hadi hayirlisiyla büyüsün gelsin oğluşun.darisi bizlereHayırlıı sabahlar kızlarrr, gittim sağlık ocağına kan verdim ama 4te çıkacak sonuclar çıkınca arayacaklar beni, dışarı çıkmışken test aldım geldim eve hemen yaptım 4e kadar bekliyemem die umarım kan değerimde artmıştırr teste bakılırsa maşallahı var
Amin inşallahh, dua et kan değerimde yükselmiş olsunVay maşallah maşallah. Hadi hayirlisiyla büyüsün gelsin oğluşun.darisi bizlere
Yükselmiştir kız teste baksana ben burdayım diyorAmin inşallahh, dua et kan değerimde yükselmiş olsun
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Maşallah ı var bencedeHayırlıı sabahlar kızlarrr, gittim sağlık ocağına kan verdim ama 4te çıkacak sonuclar çıkınca arayacaklar beni, dışarı çıkmışken test aldım geldim eve hemen yaptım 4e kadar bekliyemem die umarım kan değerimde artmıştırr teste bakılırsa maşallahı var
Canım gelmedi senin bildirimin tamamdır ağzına sağlık bir arkadaşımız listeden çıktı onun yerine 444 taenyi paylaşıp okuyacağız bilgin olsun ben birazdan paylaşacağımBen bildirim attım okudum canım hep benim adım çıkıyor etiketleniyor ama cevap atıyorum gelmiyor sanırım iyiki bakmışım mesaja tekrar
valla bu teste göre senin kanın 1000 bile olmuş olabilir maşallah ohoo bu nerde benim silinik testler nerde aman çok çok maşallah Allah nazarlardan saklasın.bir oğlan geliyor galiba.ayakkabının altına adımı yazda bundan sonra benimkide iyi olsun inşallahAmin inşallahh, dua et kan değerimde yükselmiş olsun
Ooo masallah canim hadi hayirli olsun sağlıkla geliyordur pasan inşallahHayırlıı sabahlar kızlarrr, gittim sağlık ocağına kan verdim ama 4te çıkacak sonuclar çıkınca arayacaklar beni, dışarı çıkmışken test aldım geldim eve hemen yaptım 4e kadar bekliyemem die umarım kan değerimde artmıştırr teste bakılırsa maşallahı var
Ayyy canımm çok sağol valla enerjimi yükseltionuz kızlarrr darısı hepimizin başına inşallah hayırlı haberler hepinizdenvalla bu teste göre senin kanın 1000 bile olmuş olabilir maşallah ohoo bu nerde benim silinik testler nerde aman çok çok maşallah Allah nazarlardan saklasın.bir oğlan geliyor galiba.ayakkabının altına adımı yazda bundan sonra benimkide iyi olsun inşallah
İnşallahh kuzum inşallahhh, mübarek 3 aylardayız Rabbim niyetimizi dualarımızı kabul etsin hepimizinOoo masallah canim hadi hayirli olsun sağlıkla geliyordur pasan inşallah
Merhaba hosgeldin guzel haber alan arkadaslarimiz oldu beklemede olan arkadaşlarımızda var bende bekliyorum bati siz de bekliyorsunuz galibaHanımlar postun tamamını okuyamadım aranızda güzel haberler alan olmuştur inş.
Benim bebek deneyeli adet döngüm bi tuhaf oldu, şaştı, var mı benzer durumda olanlar, burdan fikir alış verişi yapalım.
Doktor tavsiye etmiş sadece erkek kullanıcakBen postu daha yeni okuyorum, helal olsun sana bitirmişsin, desene benim.daha çok yolum var:)
ecavip e vitamini yazmışsın canım bunu dr sadece ve vitamini diye mi vermiş, ne ise yarıyormus ve kadın mı kullanacak?