Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Sağ ol canım Allah razı olsun bıkmadan cevap veriyorsunuz hepiniz ♥️🥰 sağlıkla ilerlesin inşaallah kuzun gönlündeki nasip olsun 💙🥰

Canım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.🥰
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah mevlam 😌 pazartesi adet günüm, bi sıkntı olmazsa salı sabahı gidip sağlık ocagına kan vericem 😌

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
@SoLeiL12 ✅
@Ruveydam2015 ✅
1 12ha ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
@Nurelifefe
@dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗ B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
@dilek062
1 12ha
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
K kelebkkk
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın.
R rana20 ben okudum. Allah kabul etsin.@Birbilsem1132 arkadaşımız için Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin nasip etsin inşallah.(Rabbim bizlerede nasip etsin insallah)

Kizlar testi yaptim negatif çıktı olsa çıkardı galiba hayirlisi olsun bakalim

Canım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.🥰
Sağol canım benim inşallah tek yaptm evet sonrası çatlama gördüm ama eşim yoktu evde zaten yapmak istemiyordum asidik olmuştur diye. tek kaldı bu ayda 4 takip , deneme oldu hepsi de tek bakalım tutacakmı ağrı sancı yok belirtim de yok haftaya kadar belli olur zaten haberdar ederim hayırlı haberimi inş 🥰

Sağol canım benim betam yükselmedi.tutunamamis dedi doktor.kanama bekliyorum artik
Canım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize ,arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorum 😇💙

Canım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize ,arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorum 😇💙
Çok teşekkür ederim.canim.evet çok uzuldum.kuzu gibi kanama gelmesini bekliyorum şimdi umutsuzca.o da yok henuz😟

Bence çok erken daha geç döllenme olabiliyor geç tutunabiliyor 14. Gün daha net olur. Kesin, yumdan 17 gün sonra çıkıyor. Umarım tutar 😇💙
Insallah cnm🙏 bugun 10.gun yumrtlamanin üzerinde hayirlisiolsun cnm bekleyecegim adet gunune kadar nasibimizde varsa oluyor

Erken bakmışsın iki gün sonra çıkar varsa.resmen çok sabirsisiz yaa ☹
Aynen cnm onun icin erken ogrenmek istemedim temmuz ayinda hamile kalmistimm eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebeliktw o hamileliğimde cok erken ogrenmistim o surec insani yıpratıyor hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm sen ne yaptin kan verdin mi tekrardan

X