Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlaaar ben gelecek ay deneyeceğim nasipse bu ay yumurtlamalarımı takip ettim ve pikken yakaladım akşam 9 da pik gördüm bugun şeffaf akıntım gelince 16.00 da test yaptım ve silinme başlamıştı sanırım çatlama...Siz de bir baksanıza gelecek ay yakalarmıyım acaba...
Canım benim sin şeffaf akıntının olduğu günün ertesi sabahı olmuştu mesela senin için bir gösterge bugün dene mesela

ben bu gün başka hastanede kan verdim.yine 28 kusur çıktı.aynı çıkmış yükselmemiş dedim.doktorda merkezden merkeze fark eder.dün akşam la bu sabah arasında hem çok az zaman var hemde hep aynı yerde takip ettirmen gerekiyor dedim.yarın sabah ve pazartesi aynı yerde kan verip artış olup olmadığına bakılıcak.ama folik asit başlattı içmeye başla bir zararı yok sonuçta dedi. biraz endişelendim açıkçası.inşallah sağlıklı artık olur.yarın az da olsa bir artış olur umarım. çünkü bu günküne göre ufakta olsa bir artış olması lazım yarın aynı merkezde yapılan iki ölçüm arasında 36-38 gibi çıkması lazım en az yarın :KK43:

ben bu gün başka hastanede kan verdim.yine 28 kusur çıktı.aynı çıkmış yükselmemiş dedim.doktorda merkezden merkeze fark eder.dün akşam la bu sabah arasında hem çok az zaman var hemde hep aynı yerde takip ettirmen gerekiyor dedim.yarın sabah ve pazartesi aynı yerde kan verip artış olup olmadığına bakılıcak.ama folik asit başlattı içmeye başla bir zararı yok sonuçta dedi. biraz endişelendim açıkçası.inşallah sağlıklı artık olur.yarın az da olsa bir artış olur umarım. çünkü bu günküne göre ufakta olsa bir artış olması lazım yarın aynı merkezde yapılan iki ölçüm arasında 36-38 gibi çıkması lazım en az yarın :KK43:
Canım bence çok acele ediyorsun, bi adetinde geçsin bikaçhün bakalım, ben bıraktım daha ne test yapıyorum ne bişiy pazartesi adet günüm eğer olmazsam kan vericem salı sabahı, gerisine bakarız 😌😌

Cnm daha yeni verdin iki günde artis olmasi lazim bir de benim bildiğim de nerde kan verdiysen orda kan vermen gerekir cnm kafana takma insllah bebeisin seninledir bol bol dua etmekten baska çaremiz yok rabbim hayirla keseni ve bebeğini görmeyi nasip etsin

Cnm daha yeni verdin iki günde artis olmasi lazim bir de benim bildiğim de nerde kan verdiysen orda kan vermen gerekir cnm kafana takma insllah bebeisin seninledir bol bol dua etmekten baska çaremiz yok rabbim hayirla keseni ve bebeğini görmeyi nasip etsin
insallah canım hepimiz için hep iyi haberler duyalım .insallah iyi gider

R rana20 cnm teficiye noldu okumuyormuyuz
Canım okunuyor ama maalesef çok uzun sürede okunuyor şuana kadar 5 kişi okudu gerisi hala bildirim yapmadı yani bende ne yapacağımı bilmiyorum listeye başlamadan özellikle okuyacaksanız listeye alıyım diye de kaç kez uyardım buna rağmen hala ses yok liste bir bitseydi sanırım bu şekilde olmayacak bu dua konusu 😔

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
1 12ha ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗ B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
D dilek062
1 12ha
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
K kelebkkk
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın.

Canım okunuyor ama maalesef çok uzun sürede okunuyor şuana kadar 5 kişi okudu gerisi hala bildirim yapmadı yani bende ne yapacağımı bilmiyorum listeye başlamadan özellikle okuyacaksanız listeye alıyım diye de kaç kez uyardım buna rağmen hala ses yok liste bir bitseydi sanırım bu şekilde olmayacak bu dua konusu 😔
Az kisi kaldik cnm insallah biter yoksa cok uzuyor gerçekten duamiz

Bende okurum, evdeyim söylersiniz başlarım 🙏🏻

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
1 12ha ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗ B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
D dilek062
1 12ha
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
K kelebkkk
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın.
Bende yazacaktım arkadaşım duamiz çok yavaş ilerliyor. Arkadaşlarin okuyup bildirim yapmasini bekliyorum.en azından okuyamayacak varsa ben tamamlarim söylenirse.

Kızlar ya bir de benim adetim 5 gün sürerdi.bu ay migrenim tuttu ilaç aldım adet sürem uzadı ve kahverengi geliyor. Deneme yapacağım bu ayda inşallah.etkiler mi erkek bebek için olumsuz düşünüyorum 😔

Kızlar ya bir de benim adetim 5 gün sürerdi.bu ay migrenim tuttu ilaç aldım adet sürem uzadı ve kahverengi geliyor. Deneme yapacağım bu ayda inşallah.etkiler mi erkek bebek için olumsuz düşünüyorum 😔
Canim benim dr gittigim gun basim acayip ağrıyordu cok kötüydüm ogun parol ictim artik dayanamadim etkilemez heralde bende bilmiyorum cnm

Canim benim dr gittigim gun basim acayip ağrıyordu cok kötüydüm ogun parol ictim artik dayanamadim etkilemez heralde bende bilmiyorum cnm
Parol masum bir ilaç benim gözümde. Ağır migren ilaçları kullandım.ilac etkisi geçene kadar adetim kesildi.sonra tekrar gelmeye başladı.insallah etkilemez yumurtlamayı falan

Parol masum bir ilaç benim gözümde. Ağır migren ilaçları kullandım.ilac etkisi geçene kadar adetim kesildi.sonra tekrar gelmeye başladı.insallah etkilemez yumurtlamayı falan
Parol gecirmiyor demi canim Allah sifani versin insallah maden suyu icine limon ile tuz at ic canim insallah iyu gelir

Kizlar iyi aksamlar benim regl sürem 6 gun normalde ama bu sefer 2 bucuk günde bitti nerdeyse tekrar gelir diye bekledim bu gun yok 3 günüm daha önce böyle olan var mi sıkıntı olur mu deneme yapcam bide bu ay

X