- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun cnm benim guzel haberlerini aliriz inşallahKızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder. İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin
Amin canım, inşallahHadi hayırlısı olsun cnm benim guzel haberlerini aliriz inşallah
Canım zaten yumurta 24-36 çatlama süresi yaşıyor sperm yaşam süreside 72 saat gibi biliniyor zamanlaman kötü olmadı yani bence...Allah nasip eder inşallahKızlar benim şeffaf akıntım ilişkiden 6.5 saat sonra tuvalete gittiğimde geldi, bu saatlerde yapsaydım, test iyice silikleşecekti bi kaç yerde şeffaf akıntı sonrası okumuştum, testeme dikkat etmrk lazımdı acaba akıntıya mı
28.7 sonuç allah hepinize nasip etsin insallahÇoookkk heyecanlı sonucu yaz hemen
Hadi inşCanım zaten yumurta 24-36 çatlama süresi yaşıyor sperm yaşam süreside 72 saat gibi biliniyor zamanlaman kötü olmadı yani bence...Allah nasip eder inşallah
Amin Allah razı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun28.7 sonuç allah hepinize nasip etsin insallah
Yakalayabilirsin cnm sık sık takip yaparakKızlaaar ben gelecek ay deneyeceğim nasipse bu ay yumurtlamalarımı takip ettim ve pikken yakaladım akşam 9 da pik gördüm bugun şeffaf akıntım gelince 16.00 da test yaptım ve silinme başlamıştı sanırım çatlama...Siz de bir baksanıza gelecek ay yakalarmıyım acaba...
Aminnn ya inşallah bakalımİkinizde var gebelik sağlıkla ilerlesin inşaallah
Kızzz hala kesinmi diyorrr, daha ne çıkacakOglende erken test yapicam demistim.Miratech marka test yaptim kizlar.artik kesin diyip kana gitsemmiEki Görüntüle 2789467
Canım hayırlı olsun Allah sağ Salim gönlündekini nasip etsin inş28.7 sonuç allah hepinize nasip etsin insallah
Çok sağol canım benimCanlarim hayirli olsun saglikli bir gebelik geçirirsiniz inşallah
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin28.7 sonuç allah hepinize nasip etsin insallah
Amin canım inşallah sağ salim devam ederHadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Amin insallah çok heycanlı ve stresli birde şimdi değerim.artsin diye bekliycemCanım hayırlı olsun Allah sağ Salim gönlündekini nasip etsin inş
Ay canım benim ne bilim çok stres yaptım 6 yaşında küçük olanım unutmusum bu işleri.icimde hep bir korku var. Birde bacaklarının üstü agriyor normal mi ki bu adet zamanida ağrırdı hepAminnn ya inşallah bakalım
Kızzz hala kesinmi diyorrr, daha ne çıkacak
Çok teşekkürler insallah herkese Allah nasip etsin diyorum.Canlarim hayirli olsun saglikli bir gebelik geçirirsiniz inşallah
Hamile olmasan o 2.ci çizginin çıkma şansı yokAy canım benim ne bilim çok stres yaptım 6 yaşında küçük olanım unutmusum bu işleri.icimde hep bir korku var. Birde bacaklarının üstü agriyor normal mi ki bu adet zamanida ağrırdı hep