Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Burada saat 3.30, şuan düşünüyorum ilişki olmalı mı diye 😥 şimdi olmalı mı yardım lütfen 🙏🏻
Canım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudur 😘

Canım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudur 😘
Evet canım, aşırı silinme yok, alttaki bu test 45 dakka öncesi, adam uykulu 🙈 yinede kahvesini yaptım. Şuan sencede iyi dimi zamanlama.

Canım bence hiç alakası yok, ben bakma bunda geçen ay tutmadı sadece, benim kendimi bildim bileli 40 bazen 45 günü bile gördü m bekarken döngüm hep uzundu, ama kızım evlendiğim ilk akşam 😂 ikinci kızımda tek seferde oldu, 😂 araştırma yani yok öle bişiy 😌 sadece uzun döngüde geç döllenme riski daha fazla oda %10 filan 🥰
Çok sevindim canım bunu duyduğuma 😍 Benimde kızım tek ilişki sürpriz bebek ilkte hemen tutmuş şükür 🤲🏻 Bunda da o kadar odaklanmışım ki ilkte olacak diye olmayınca sorun arıyorun sanırım kendimde 🤦🏻‍♀️ Hayırlısı vakti var kuzumun daha demek 🥰
Burda gebelikk varki bence 😍

Ahhh canımm neler bekliyor biziiii, gelsin bakalımmm 😍😍😍 Şu önümüzdeki 1 haftayıda atlatıp normal gebeliğe bi geçsem sağlıkla 🥰🥰

Hadi darısı sana inşallah, bizim çok yakın oldu gebeliklerimiz eğer sendede varsa 🙈😍🤲
İkinizde var gebelik 😍🥰 sağlıkla ilerlesin inşaallah 💙

Oglende erken test yapicam demistim.Miratech marka test yaptim kizlar.artik kesin diyip kana gitsemmi
20210224_133244.jpg

Kızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder. 🤲🏻 İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah🙏🏻 Hakkınızı helal edin

Kızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder. 🤲🏻 İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah🙏🏻 Hakkınızı helal edin
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin 🤲🏻💙👶 güzel haberlerini alırız inşallah 😘🥰

Allah insallah gönlüne göre versin
Hayırlı haberi 11 gün sonra alalim

Amin canım inşallah oğlusun olur hayırla sağlıkla.. bence zamanlaman iyi oldu💕

Kızlar merhaba.aksam gece 11 gibi yattım.susayip kalkmiyayim diye 3-4 bardak su içtim.ben sabah oldu sanıyorum gece iki de kalkıp testi yaptım.negatifti çok hafif bir renklenme oldu sonradan dün ilk idrarla yaptığımda pozitifti.sonra çok uzuldum.dedim belki gece 2 de çok şu icio yattığım için öyle çıkmıştır.sabah işe geldim dokuda bir tane daha yaptım.asagiya ekliyorum.bumu doğrudur akşamkimi.bir tane erken gebelik testi alicam öğlende.adet günüme bugün 3 gün var.sizceEki Görüntüle 2789316

Günaydın kızlarr 🥰🥰🥰
Canlarim hayirli olsun saglikli bir gebelik geçirirsiniz inşallah

X