- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Evet cnmSizin üçüncü olacak değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmSizin üçüncü olacak değil mi?
Amin cnm benin hayirlisi ile gelir ogluslarimizCnm bana da klomen baslayalim.dedi adet olunca bakalim bu ay olmazsa bende baslayacagamÖyle canım ondan hiç şüphem yok umudumuz başka aylara inşaallah. Bir de kızlar geç yumurtlama sorunmuş doktor bana ilaç yazdı düzensiz yumurtlama var diye o yüzdende benim gibi geç yumurtlama olanlarda gebelik geç oluşur ya da oluşmazmış. Pazartesi alıp başlayacağım ilacı inşaallah.
İnşaallah oğluşun sağlıkla yola çıkmıştır canım.
Sana neden onu önerdi canım senin normal tam zamanında olmuyor muydu?Amin cnm benin hayirlisi ile gelir ogluslarimizCnm bana da klomen baslayalim.dedi adet olunca bakalim bu ay olmazsa bende baslayacagam
Bunu biliyorum tabiki:)...Hamile kaldıktan sonra bakılabilen sonuçta genelde öncesinde neler yapabileceğimizi konuşuyoruz ya ondan şaşırdım sen hamılemısın bu arada?Ultrason görüntüsüne göre. Yani kesenin konumu ve şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Ramzi teorisi diye araştır ayrıntılı öğrenirsin.
Doğru söylüyorsunCnm benim esimde saglik.calisani mecburi oldu risk tasiyor çünkü dedigin gibi bize gelene kadar aşı cocugu dogruruz bilesen en iyisi denemelere başla
Evet Ocakta deneme yaptım tuttu çok şükür.Bunu biliyorum tabiki:)...Hamile kaldıktan sonra bakılabilen sonuçta genelde öncesinde neler yapabileceğimizi konuşuyoruz ya ondan şaşırdım sen hamılemısın bu arada?
Evet Ocakta deneme yaptım tuttu çok şükür. ocak ayı konusmaları takıp etmiyordum ben Allah tamamına erdirsin
Ayy amiin canım Allah razı olsun.rabbim hepimize oğlanlar nasip etsinCanim duani okudum rabbim önümüz ay insaallah sana oğlan bi bebis nasip etsin
Tek deneme mi yaptın canım? Benim bu ay tutmadı ya iki deneme mi yapsam diyorum kafam karışıkEvet Ocakta deneme yaptım tuttu çok şükür.
Doktor yumurta çatlamış deyince eve gelip tek deneme yaptım. İşini garantiye almak istiyorsan Çatlamadan kısa süre önce ve çatladıktan kısa süre sonra deneme yap canım. Yüksek ihtimal tutacaktır.Tek deneme mi yaptın canım? Benim bu ay tutmadı ya iki deneme mi yapsam diyorum kafam karışık
Bende doktor akşama çatlar dedi büyümüş dedi hatta iki olgun yumurta vardı.tutmadi nasıl olmadı öyle denerim artikDoktor yumurta çatlamış deyince eve gelip tek deneme yaptım. İşini garantiye almak istiyorsan Çatlamadan kısa süre önce ve çatladıktan kısa süre sonra deneme yap canım. Yüksek ihtimal tutacaktır.
Cnm ben bos gebelik gecirmistim ya ekim ayinda dr dedim korku var aynisi olur diye dedim oda eger bu ay hamile kalmazsan adetin 3.gunu gel hormanlarina bakalim hemde kaliteli yum icin klomen vereyim takip daha iyi yaparaz dediSana neden onu önerdi canım senin normal tam zamanında olmuyor muydu?
Anladım canım inşaallah tutarda gerek kalmaz. bana progesteron hormonu içeren ilaç yazmış yumurtam geç olgunlaşınca o hormon eksik dedi onu yazdı. İnşaallah bakalım martı es geçeceğim diyet takviye için.Cnm ben bos gebelik gecirmistim ya ekim ayinda dr dedim korku var aynisi olur diye dedim oda eger bu ay hamile kalmazsan adetin 3.gunu gel hormanlarina bakalim hemde kaliteli yum icin klomen vereyim takip daha iyi yaparaz dedi
Inşallah cnm dr kullan dediyse kullan cnm ihmal etme mart ayi senin icin hayirlisi olsunAnladım canım inşaallah tutarda gerek kalmaz. bana progesteron hormonu içeren ilaç yazmış yumurtam geç olgunlaşınca o hormon eksik dedi onu yazdı. İnşaallah bakalım martı es geçeceğim diyet takviye için.
Evet cnm ben öyle saymaya başlıyorumKizlar iyi geceler ben yeni yeni adet oluyorum 1. Gun bugunden mi saymaliyim leke seklinde gece koyulaşır
Ne ilacı yazmış canım sana Dr klomen falan mı? Birde benim bildiğim kadarıyla geç yumurtlama gebeliğe engel olacak bişey değil ki yum kaliteli olsun geç olsun sorun olmaz yumun gelişip çatlaması önemli olanÖyle canım ondan hiç şüphem yok umudumuz başka aylara inşaallah. Bir de kızlar geç yumurtlama sorunmuş doktor bana ilaç yazdı düzensiz yumurtlama var diye o yüzdende benim gibi geç yumurtlama olanlarda gebelik geç oluşur ya da oluşmazmış. Pazartesi alıp başlayacağım ilacı inşaallah.
İnşaallah oğluşun sağlıkla yola çıkmıştır canım.
Canım sana neden başlayacak ki klomen gayet güzel gelişip çatlıyor yum ne gerek var ki anlamadım gitti bi Dr larıAmin cnm benin hayirlisi ile gelir ogluslarimizCnm bana da klomen baslayalim.dedi adet olunca bakalim bu ay olmazsa bende baslayacagam