Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Hayırlı kandiller cnm
Inşallah geliyor oğlusun benim iki aydir planladigim birsey zamaninda olmuyor bu ayda benim.icime sinmedi bakalim tutunur ogluslar inşallah

Kizlar bu gece dualarinizda benide de unutmayin değerlendirdim insallah hayirlisi olur bir oğlus gelir sağlıkla

Amin canım benimde bugün yada yarın adet günüm. İnşallah vardır bebislerimiz ya pek bı heveslendik. Hepiniz dualarimdasiniz mübarek gün rabbim nasip etsin Salih erkek evlatlar
Amin canım zaman geçmiyor sanki son gün hepten takıldı saat stres oldum o yüzdende gecikirse ben onuda hamileliğe yorarım ne zormuş ya valla bir buçuk senedir takip ediyorum kadınlar yazıyordu böyle gerçekten yaşamak daha betermiş.
Amin canım cümlemizin inşaallah tez vakitte nasip olsun hepimize sağlıklı hayırlı erkek evlatlar
Evet canım ocak şubat mart erkek gösteriyo bende
Hadi hayırlısı bende bütün takvimleri didik didik ettim bunca zaman allahım nasip eder inşaallah

Yumurtlama benim geç oluyor daha belirtim yok t yok o derece. 14 üncü gün de koyulaşıp yavaş yavaş pik görüyorum yada tam 13. Gün pik oluyor 15 te çatladığı oldu geçen ay bi başta bi sonda yumurtladım sonraki 23. Gündü adetim de ona göre geldi. Kürtajdan sonra ilk kez geçen ay böyle oldu yoksa saat gibiydi her ayın 2sinde oluyordum bakalım olunca atarım burda inş

Hayirlisi bakalim cnm insallah bu ay istedigin gibi olur umudumuz herzaman var cnm şuan icin en hizli yum olupnen hizli çatlayan benim galiba pik yaptigin hic gormedim benim yumun

Canım ne yaptın hala gelen giden yok dimi inşallah hayırlı haberler alırız

Şimdi adetin 1 gün geçmiş oluyor dimi bugün test yapsana bi belki bugün çıkar
Bugün baya sıvı aldım gelmezse yarın sabah yapacağım canım.iki tane negatif çıktı ya o yüzden bilemedim artı Med marka testler. Erken gebelik testi alsaydim keske
B Beybipattis cnm senin niyetine okudum rabbim hayirli sağlıklı bir erkek evladi nasip etsin
R rana20 okudum cnm
Allah razı olsun kardeşim

Tazeanneeee canım var mi sende gelen giden

İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız kızlar

Bugün kesin gelecek belli ağrım arttı sabah birden

Kızlar ben dayanamadım test yaptım yine negatif bide varya adetim çok düzenlidir dün gelmedi en geç bu sabah olmaliydim gelen giden yok stres yaptım ondan mı gecikti anlamıyorum.hamile olsam çıkardı ya şeffaf akıntım var biraz adet olacakmisim gibi ara ara kasık ağrısı da var. İlk denemede alt üst oldu vücut şaşırdı

Insallah adet olman cnm bekle bu haftasonunu eğer olmazsan kan veririsin hamileliktede belirti ayni oluyor ya inşallah hamilesindir cnm

Canım silik vs hiç bişey yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…