Süper Anneler - 2011

Kızlar ben bugün gidiyorum perşembe gelicem.Herkesi allaha emanet ediyorum dua edin. Hayırlı bayramlarınız olsun.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahuteala

teravet cnım son 3 adet tarıhımı verecektım sana hatırladınmı son adetımde geldi sana zahmet bana bı bakarmısın
28hazıran saat 21.00
27temmuz saat 12:00 cıvarı
25 ağustos saat 13:30
bu bakacak olduğun hangi takvım acaba merak ettim

Son düzenleme:

neler aldın ki?

Kromozom yöntemine, karşı çıkan uzmanlara göre:
Bazı uzmanlar ise, yukarıda anlatılan kromozom tekniklerinin tam aksi yönünde görüşe sahip. En son yapılan 5 araştırma teorisine göre X kromozomu taşıyan kız çocuk spermi, tam yumurtlama döneminde döllenir. Y kromozomu ise yumurtlama döneminden 4 ile 6 gün önce ya da 2 gün sonra döllenir. Bunun nedeni ise belirsizdir. Kromozom yöntemlerine karşı çıkan uzmanlar, kız çocuğa sahip olma şansını, yüzde 55-60 yükseltmek için yumurtlamanın ilk 24 saati içinde cinsel birleşme yaşanmasını öneriyor. Yumurtlama döneminizin 4 ile 6. günü arasında ilişkiye girmek ise, erkek çocuğa sahip olma oranını yüzde 60-65 oranında artırıyor. Bütün çiftler karbonatla duş yapmayı denemeli ve cinsel ilişkiden sonra kadın 20 dakika beklemelidir. Böylelikle spermlerin hayatta kalma ihtimali artar ve döllenme şansı yükselir. Kesinliği olmasa da "seçim ihtimali" olması, onların bu yöntemleri uygulamalarına neden oluyor.
hani tam yumurtlama anında erkek oluyordu şimdi de bunu gördüm iyice kafam karıştı.küçükinsan. com da okudum bu duruma göre yumurtladıktan iki gün sonra mı ilişki olacak erkek bebek için ....o zamanda yumurta ölmez mi _:44:

canım 3-4-5-6 eylül günlerinde dene bence
sonrasında korun....
bence....

nazcim bu kitab sende varsa lutfen erkek bebek icin neler oneriliyor bir az yazsana bize lutfen.Ben yurtdisindayim alamiyorum bu kitapi kredi kartim da yok.Ama icinde onemli bilgiler var.Bekliyoruz seni cnm

benim hesaplamama göre de 4-5-6-7-8-9 eylül arası

benim hesaplamama göre de 4-5-6-7-8-9 eylül arası

e ozaman yumurtlama gnümede denk gelmiş olmuyormu canımm
tahmınen 9unda yumurtluyorum ben ki yumurtlamdan 3 gün önce ilişki yasaksa eğer rıske giriliyor dıye bılıyorum nasıl hesapladın acaba?hangisi doğru
buarada kız bebek içindi

ay yok ben ilk defa bu yargıya varan bır yazı okuyorum canım yaa bu ne şimdi
tamda bebek düşündüğümün arefesinde
kızlar ne dıyorsunuz sizler?

ay yok ben ilk defa bu yargıya varan bır yazı okuyorum canım yaa bu ne şimdi
tamda bebek düşündüğümün arefesinde
Kızlar ne dıyorsunuz sizler?
dua etmekten başka çaremiz yok allah ne verirse en iyisini bilir verir.iki kızım var bir oğlan için deliriyorum nasip ha bu arada eşim katiyen istemiyor korunuyor ben bir aralık bulacamda o gün uygun gün olacakta benim işim çok zor... Zor eşiyle birlikte diyet yapanlara çok imreniyorum ....

ALLAH gönlüne göre versin canım üzülme alnına yazıldıysa o senı bulur bende kız için inş.
bence bız bıldiğimizden şaşmayalım derım ben çünkü arkadaslardan bu yöntemlerı deneyıp oğlu olan çok oldu bu topikte rabbım bızede gönlümüzdekını verır inş.

"suzan361" arkadaşımızın yazdığını okuyunca bende şaşırdım.normalde kız çocuk için yumurtlama ggününden önce diye biliyorum. bi site var cnm oraya gir orda son 3 aylık adet tin ilk günlerini yazıyorsun sana gebe kalma riskinin yüksek olduğun tarihler çıkıyor. benim baktıığım kadarıyla senin yumurtlama günün9u.
sen yumurtlamadan önce ilişkiye gir. 9unda girme. heralde kız bebek için öyle oluyor
sitenin adı "doktornevra" otomatik hesaplayıcılara giriyorsun

Son düzenleme:
bilen varsa açıklayabilir mi acaba yumurtlama dönemi deyince tam olarak neyi kasdediyorlar.yumurtanın çatlama anı mı yumurtanın salınma anı mı?​

gelincik bana mail adresini yollarmisin?

neler aldın ki?
ACE selenyum + the vert

zinco

larginin ( almadim daha ama lacarnite almiycam bi tek bu kafii tr yeden alicam bunu)

ginseng kore olanindan aldim in gender kore diyo siddettle

kalinor efervesan tablet( serhat sakiz bunu onermisti)

aldiklarim bunlar simdilik alacak olduklarimda var esime cok vermiycem keciboynuzu kurunu yeterli buluyorum
birde
kirkkilitotu(atkuyrugu)
cibanotu birlikte icildiginde kan hucrelerini yeniliyomus buda saracoglunun tavsiyesi erkek bebek uzerine eslere icirilicekk

5 eylül 10.00 gibi ilişki olmalı ondan sonra ilişki yasak olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…