Süper Anneler - 2011

Aklimdasiniz ama buarya gelince cikamiyorum Orkidem canim benim gözlerim doluyor valla kim beni taniyor daha merak etdim valla...
Namazimi kiyacayim daha ikindim kaldi bir bakayim dedim nazim benim dua edin boll boll insAllah olu Allah herkeze gönlümndekini versiun insAllah
Kadir geceniz kabul olsun insAllah Allah dualrinizi kabul eglesin
ben gelirim yine

öptüm yazin kim ler var daha beni taniyan valla unutmadin ama isimler degismis ola bilir

Aklimdasiniz ama buarya gelince cikamiyorum Orkidem canim benim gözlerim doluyor valla kim beni taniyor daha merak etdim valla...
Namazimi kiyacayim daha ikindim kaldi bir bakayim dedim nazim benim dua edin boll boll insAllah olu Allah herkeze gönlümndekini versiun insAllah
Kadir geceniz kabul olsun insAllah Allah dualrinizi kabul eglesin
ben gelirim yine

öptüm yazin kim ler var daha beni taniyan valla unutmadin ama isimler degismis ola bilir

canimsin daha SIK gel ne olur
rabbim gonlunden gecen ne varsa dua olup kabul buyursun insallahh
gulnisa burda yeli vardi hatirliyomusun oda
teravet bernur yetimkiz (gurbetguzeli) gulyhas tombilibu
ben varim:KK9:
yeni dostluklar var gonulller bir niyetler bir
rabbimm bu mubarek gunlerin hurmetine bu topikteki butun arkadaslarimin burada olmayan butun dostlarimin niyetlerini dualarini kabul etsin insallahhhhh

blg cok sevındım cnm hayırlısyla kızın gelır ınsallh:KK19:

Teşekkür ederim canım Rabbim seninde prensini yollamıştır İnşallah..

aaaaaaaa eylulcum bu super haberrrr canimm insallaaahh cook sevindim yaa
insallahh prensesin yoldadir
karakediii dun actimm sohbet etmek istedimm yoktun yavv:KK57:

sağol arkadaşım..İnşallah Rabbim hepimizin dilediğini versin..

gözün aydin canim.. insallah dilegin duan kabul olur....
nelere dikkat ettin yazarmisin bana...

Teşekkür ederim... Hepimizin Duaları kabul olur İnşallah..

neler derken kız istediğim için süt ürünleri ve takviyeler kullandım son 1 ay eşime kullandırdım, 3 aydır Ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti kulllandım ve bu kitabı uygulamaya çalıştım

Kız mı Olsun Erkek mi?

Hazel Chesterman-Phillips

bu kitaptada ATEŞ ÖLÇME,OVULASYON TAKİBİ YANİ DOĞRU ZAMANLAMA üzerinde duruyor ..tavsiye ederim kitabı internetten sipariş verdim ben

Son düzenleme:
eee ee kızlar kimse yok..yazın bacılar...ben bu aralar yine konuyu açmayı düşünüyorum benim kocaya bakalım belki yumuşar:)

bu arada yaw 30 gün süren adetim artık 27 gane düştü valla saviniyom ha..ve aylardır hiç hssetmedegim yuturtalıklarımı ve akıntımı artık hissediyorum şükür.mesela bu ay yle akıntım olduki gurbetin gösterdegi gibi sünen bi akıntı.kasıkların feci ağrıd...şimdi büyük ihtimal yukurtalamı gösteriyo dimi.biliyorum elki defalarca söylenrdi ama bu sancı varken.mesela benim sanca sabahbaşladı akşamada daha çogaldı hem sancım hem akıntım..şimdi ne zaman çatlıyo bu yumurta.bide ne zaman ilişki öneriyorunuz erkek ebebek için..

ahhh canım benım helencim senı okadar ıyı anlıyorumkı inan bı oğlunun olmasını çok isterım inşAllah kocanın fıkrı değişirdebebişin yola çıkar bende oğluma senın gibi yumurtladığımı hissettiğim gün hamiş kaldım ama hangi ara çatlar yumurta bilemıcem hep dua ettım dua dua dua inan karşılığını alacaksın

teravetcim okumuşsundur bana bir yorumda sen yaparmısın ilişkiyi ne zaman bırakmam hakkında:26:bilgilerimi 163. sayfada vermiştim.

bacım sanırım yazmıştım. ovulasyon gününü tespit et öncelikle. adetin kaç gün sürüyor ve adet olmadan kaç gün önce ovulasyon oluyor? testler ile bunu tespit et öncelikle. daha sonra ovulasyondan 2,5-3 gün öncesine kadar ilişkide bulun. sonrasında yasak olacak. sık ilişki veya seyrek ilişki farketmez. önemli olan yumurtlamadan 3 gün önce son ilişki olacak.

ahhh canım benım helencim senı okadar ıyı anlıyorumkı inan bı oğlunun olmasını çok isterım inşAllah kocanın fıkrı değişirdebebişin yola çıkar bende oğluma senın gibi yumurtladığımı hissettiğim gün hamiş kaldım ama hangi ara çatlar yumurta bilemıcem hep dua ettım dua dua dua inan karşılığını alacaksın

dun kadir gecesiydi:nazar: yumrtlamami an an hissetigim gece:44:
ve dolapta iki haftadir bekleyen bir yumurta:86:

gonul dedi al yumurtayi koy gereken yere:KK1: namazini kil dile rabbimden sen istemesini bil yeterki verecek olan o degilmi herkes diyet mi yapiyo sanki dedim:KK51:
eger mubarek gun olmasaydi kirmistim seytanin bacaginii
yine oyle bi atak yapabilirimm valla diyetmis takviyeymis
insani strese sokmaktan baska bisey deil aldiklarim bitene kadar ekmegim suyummus gibi alicam sonrasi rabbimden insallahh

helencim
iki sene once sende bebek isine coook soguk bakiyodun yok yapmamm falan diyodun cnm
bence esinde zamanla alisacak bu fikre
insallah allah sana bir erkek evlat verirde esin utanir niye bu kadar diretiyo ki sanki doguracak olan o eger maddi imkanlar elveriyosa bence 3 cocuk ideal :))

neler derken kız istediğim için süt ürünleri ve takviyeler kullandım son 1 ay eşime kullandırdım, 3 aydır Ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti kulllandım ve bu kitabı uygulamaya çalıştım

Kız mı Olsun Erkek mi?

bu kitaptada ATEŞ ÖLÇME,OVULASYON TAKİBİ YANİ DOĞRU ZAMANLAMA üzerinde duruyor ..tavsiye ederim kitabı internetten sipariş verdim ben

Arkadaslar dun gece saatlerce bu kitabi arastirdim megerse bizim diet olarak yapmak istediklerimiz,bioritmlilik,yumurtlama gunu tesbiti falan hersey bunun icinde.Benim kredi kartim yok ama alanlar olursa mutlaka burada paylasalim olurmu?Icinde onemli olanlar buraya yazilmali mutlaka.Cok inandim ben bu kitapa.Kac kisini erkek cocuk sahibi yapmis bu yontemler.Mutlaka denemeliyiz.

Kizlar dun gece gulen yuzu gordum.hesabima Gore yumurtlamam yarin Yani pazar gunu...sabah tekrar testi yaptim yine guluyor.Allah in izniyle bu gece gireyimmi iliskiye?

anladım sağol mart 21 yüreğime biraz su serptin benim aslında sadece yumurtlama günü olmadı önce de oldu fakat yanılmıyorsam yumurtlama zamanı da oldu o nedenle tedirginim açıkçası hayırlısı bakalım...

dün biraz konuştum eşimle tatlı tatlı..kız olursa ne olacak diyo.aslında çok istiyo ama .ne yapalım bağrımıza basacğız evladamız o bizim diyom.orası doğru tabi ama erkek olsa iyi olmazmı diyo.ya kim istemez .bende senin kadar çok istiyorum..bizim kaderimizde ne varsa o işleyecek.biz ne yaparsak yapalım.dedim.biz elimizden gelin yapalım dedim..diyet konusunu anlattım valla sus pus dinledi..ben onları bilmem ama tekilişki diyorlar öyle bişey varmı dedi ay bi sevindim.dnereden duyuyo bunları.yada kiminli konşuyo anlamadım.var dedim.bizde öyle yapacağız.ikinci kızımızda iki ilişki olmuştu bunda tek yapacağızolmadı diger aya sarkacak dedim..bi dur hemen olacak diye düşünme dedi..bir kaç yıl geçsin bakalım ozaman şimdi istemem dedi.ay sanki kendi bakacak.sonra üstelemedim tamam dedim..biraz daha zaman geçsinde onu ikna etmeye çalışacağım valla keyifli bir anına denk gelirsem allah kısmet ederse bende şubat-mart gibi çalışmalara başlarım gönlü olursa:))

orkidem canım benim sağol tatlım.inşallah az ümidim var artık çok şükür:)

blg ay çok sevindim inşallah mızın yoldadır canım benim.ahyırlı olsun..

ya ben bu konularda biraz cahilim.. dün vücut ısım yükseldi. yumurtlama dönemim olduğunu ilk defa anladım.
ama dün Kadir gecesi olduğu için ilişkiye giremedik.
yanılmıyorsam yumurtlama belirtisiydi di mi

Kız mı Olsun Erkek mi?

bu kitaptada ATEŞ ÖLÇME,OVULASYON TAKİBİ YANİ DOĞRU ZAMANLAMA üzerinde duruyor ..tavsiye ederim kitabı internetten sipariş verdim ben[/QUOTE]

bende 3 aydir atesimi ölcüyorum. persona aleti kullaniyorum bir bucuk senedir. ve ovulationstesti aldi clearbluedan dün.magnesiumda aliyorum. yogurt yemege caliyiyorum peynir makarnalai yogurt. gecen ay cok siddetli dikkat ettim hemde oruc 5 kg verdim birden.simdi adetliyim insallah bu kez tutar.

o kitab bendede var, sikmi girdin iliskiye yoksa?

Kız mı Olsun Erkek mi?

bende 3 aydir atesimi ölcüyorum. persona aleti kullaniyorum bir bucuk senedir. ve ovulationstesti aldi clearbluedan dün.magnesiumda aliyorum. yogurt yemege caliyiyorum peynir makarnalai yogurt. gecen ay cok siddetli dikkat ettim hemde oruc 5 kg verdim birden.simdi adetliyim insallah bu kez tutar.

o kitab bendede var, sikmi girdin iliskiye yoksa?

X