Süper Anneler - 2011

naz 81 canım senın 1 oğlun 1 kızın vardı değilmi?doğru hatırlıyorsamm neden illa kız istıyosun merak ettım zaten rabbım sana o duyguyu taddırmış bu kadar üzülüp stres yapma bence oluruna bırak
acaba türkıyemlemi karıştırdım yaa

Son düzenleme:
kadir gecemiz mübarek olsun.allah dualarımızı kabul etsin.oruçlarımızı kabul eylesin ..aminn..
nasılsınız bacılarr..
gurbett senin mahalle açılmıyo artık..yeni yer neresi yaa.ben bi msn i açayımda söylee..

selam bayanlar kadır gecenız mubarek olsun dualarınızda bızıde solemek nasıp olsun mevlam hepımızın gonlundekı pasaları veya prenseslerı versın banada ınsallahhayırlısından saglıklısından erkek evlat versın
orkıdem nerelerdesın yaww acmıosun hıc msn ı???
gurbetım senı sevıom cnm ablacım
banada dua edın karnımdakı paşam olsun canyoldaslarım her ne kadar arada gırsemde benı tanıyanlar bılıo sızı sevıom arkadaslar

arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun,allah hayırlara vesile etsin inşallah allah hepimizin gönlündekini nasib etsin sağlıkla inşallah ben çok dua edicem bu gece siz de benim için ederseniz çok sevinirim sağolun...

eee ee kızlar kimse yok..yazın bacılar...ben bu aralar yine konuyu açmayı düşünüyorum benim kocaya bakalım belki yumuşar:)

bu arada yaw 30 gün süren adetim artık 27 gane düştü valla saviniyom ha..ve aylardır hiç hssetmedegim yuturtalıklarımı ve akıntımı artık hissediyorum şükür.mesela bu ay yle akıntım olduki gurbetin gösterdegi gibi sünen bi akıntı.kasıkların feci ağrıd...şimdi büyük ihtimal yukurtalamı gösteriyo dimi.biliyorum elki defalarca söylenrdi ama bu sancı varken.mesela benim sanca sabahbaşladı akşamada daha çogaldı hem sancım hem akıntım..şimdi ne zaman çatlıyo bu yumurta.bide ne zaman ilişki öneriyorunuz erkek ebebek için..

herkesin KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...

ORKDM canım bu gün kan testi yaptırdım 131 mlu çıktı yani 3 HAFTALIK HAMİLEYİİM..

aaaaaaaa eylulcum bu super haberrrr canimm insallaaahh cook sevindim yaa
insallahh prensesin yoldadirr

karakediii dun actimm sohbet etmek istedimm yoktun yavv

hayir tek oglum var benim, bir oglum bir kizim olsa hec stress yaparmiyin. Keske tada bilse o tadi o kadar cok istiyorumki sizler gibi..hep derim 3 cocugum olsun ama ikinci kiz ücüncü fark etmez.

bugün cok moralsizim, negüzel ömür haftaya izin plan ediyorduk, sagolsun bi tanidiktan alalim dedik bileti, oda hic ugrasip bakmamis istedigimiz otelde simdi ogünü yer yok, tam yumurtlama günüme denk gelicekti, herseyden uzak stressten uzak. Sinirimden agladim...Daha bu sabaha kadar otelde yer vardi, keske internetten alsaydik.
Tanidiga güvenirsen böyle olur. dedim ben esime ama beni dinlemedi

Aksam üstü bol bol dua edelim..KAndiliniz mübarek olsun arkadaslar... cok üzgünüm ne namaz kilabilcem ne kuran okuya bilcem bu aksam adetliyim.. Bol bol dua etcem insallah yüce rabbim dualarimizi kabul eder....

Son düzenleme:
nazcım üzülme hakkında hayırlısı mesela ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum.bende evde olmak isterdim ev gibisi varmı.adetimin 9. ve 10. günü evde olacağım allahtan.yoksa oralarda yapamam bu işi insanın evi gibisi varmı.

nazcim hayirlisi boyleymis demekki uzulme cnm vardir bundada bi hayir bazen bizim icin coook iyi olacak dedigimiz seyler
belkide tersi seklinde gerceklesebiliyo ama biz farkedemiyoruz iste
salavat cekebilirsin bol bol salavat cek efendimize zikir yapabilirsin bunlarda sakinca yok
Allah kabul etsin cnm

cok istiyordum izine gitmeyi buna ihtiyacim vardi ve o oteli istiyorduk, sinirimden agladim, istedigim hec birsey niye olmuyor diye... yüce rabbim affeylesin sinirden ne dedigini bilmiyor insan...
ben namaza baslayali cok olmadi, kusuruma bakmasin yüce rabbim.. bazi dualari ismi olarak bilmiyorum internetten cikartip yaziyorum.
Kadir gesesi namazi var orda namazdan sonra okuncak olarak dua var onu yazdim onu okuyacam bi tane daha var. Salavat ta cekerim bol bol dua edicem, sizlerede ederim sizlerde bana edin dilegimiz kabul olur insallah....amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…