Süper Anneler - 2011

teravet icerisinde yuklu miktarda kalsiyum vaar o olmasaydi
guzel bi takviye imis hepsi bir arada
ama hic biseyde olmayan mg degerleri kasiyumda var dikkatimi cekti

L-Arginine Kullanımı

Arginine Faydaları Nelerdir? Bağışıklığı geliştirir: L-Argininin beden üzerindeki en önemli etkilerinden biri, timus bezi aktivitelerini çoğaltmaktır. Timus bezi T-hücrelerini üretmekten sorumludur, ve bedende ne kadar yüksek oranda T-hücresi varsa, bağışıklık sistemi o denli güçlü demektir. L-Alginin, yeni T-hücreleri üretmekte bedene yardımcı olur ve karşılığında kanser, tümör büyümelerinin yavaşlamasında; AIDS gibi bedenin bağışıklık sistemini baskılayan hastalıklarda etkilidir.

Arginin-Nitrik oksit ilişkisi: L-Argininin bir başka yararı, nitrik oksit sentezidir. Nitrik oksit kan damarlarını genişletir ve gevşetir, kalp ve beyne doğru olan kan akışını arttırır. Bu nedenle L- Arginine takviyesi, kalp ve damar sorunu yaşayan herkes için faydalı olabilir.

Zayıflama ve Vücut Geliştirme: L- Arginine takviyesi, vücut geliştirme ve zayıflama ile ilgilenenler arasında oldukça popülerdir. Arginin proteini metabolize ederek bedendeki yağ miktarını düşürür. Bu, vücuttaki nitrojen dengesi geliştirerek yapılır ve vücut bu nedenle proteini daha kolay bir şekilde kas kütlesi haline dönüştürebilir.

Infertilite: Arginin sperm sayısını arttırır. Çalışmalar, yüksek doz argininin, sperm sayısı düşük erkekler üzerinde son derece yararlı olabildiğini göstermiştir. Arginin aynı zamanda, ereksiyon sorunları için doğal bir tedavi olarak da kullanılabilir. Bu durum, argininin, vücutta nitrik oksiti uyararak, genital bölgedeki kan akışını arttırmaya yardımcı olduğu gerçeğinden kaynaklanmaktadır

Son düzenleme:
Çikolata, keçi boynuzu, yer fıstığı, hindistan cevizi, badem, soya fasulyesi, süt ürünleri, beyaz un, et, yulaf, ceviz ve buğday arginin içeren besinler arasındadır.

evet kalsiyum fazla. yalnız kadında takviye bence tehlikeli. yumurtlamayı etkiler gecişktirirse???

artik ona onlem oalarakta tstleri baza alicaz cnm vucut isisi akinti kontrolu gulen yuzler mikroskoplar monitorler ne varsa elimizde
bende iki adet var gulen yuz ve donna
donna nasil sence ?

artik ona onlem oalarakta tstleri baza alicaz cnm vucut isisi akinti kontrolu gulen yuzler mikroskoplar monitorler ne varsa elimizde
bende iki adet var gulen yuz ve donna
donna nasil sence ?

donnayı denedim ben çok kötü. hiç önermem bacım. bu iş için hamilelik monitörü al bence. ekranda net gösteriyor yumurtlamayı.

donnayı denedim ben çok kötü. hiç önermem bacım. bu iş için hamilelik monitörü al bence. ekranda net gösteriyor yumurtlamayı.

deme teravet yaa esime booooggg geldi artik zaten kiziyo bu durumuma sanki baskasina dogurucam
aslinda israr etsem alirda biraz fazla oldum bende iki sene once donnai siparis verdirdim bekliyo
iki adet gulen yuz aldim bbekliyo
enema setleri takviyeler bekliyoo
adama ginaa geldii

ahhh cnmm imkanim olsa hic durmazdim ben ultrasonla gun asiri takibe daha sicak bakiyorum dr un haa catlamis misal 3 saat once 12 saat once
parayi basardimm yapan olsaa

kız helenx e çatlamak üzere dediler çatlamadı işte. doktor gözlemine güven olmuyo ki. çatlatma iğnesi ile kaç kişi sayabiliriz?oğlu olan kaç kızı olan kaç kişi?

kız helenx e çatlamak üzere dediler çatlamadı işte. doktor gözlemine güven olmuyo ki. çatlatma iğnesi ile kaç kişi sayabiliriz?oğlu olan kaç kızı olan kaç kişi?

terosum catlamadigini nerden bilebiliriz ki catlamis ki hamile kalmis
ama cok asidik olaabilir orasi var
asidik bi ortamda y lerin ilerlemesini dusun
iyonlar belkide helenin yumurtasi y spermleri geri cevirdi
tek yumurta yeterli deil bence
dedim ya eltim yum gunune bir iki gun kala gun asiri yapti yum gununde yapmadi ama yumurtasi y spermini cekti
buna ne ddiyosun

Son düzenleme:
sen clearblue monitörü kesin al. her sabah idrarını analiz ediyor ve günlük sana söylüyor. mutlaka al bacım tam sana göre

kafama yatirdin bunu teross alma desende icimde kalacakk herseye veriyom parayi bunada ayiririm elbett esimden gizli alsam kartim yok mecbur diyicemm

bacım diyar da yumurtlamadan 2 gün önce yaptı oğlan oldu. bunun sebebi şu: bazı çiftler erkeğe bazı çiftler kıza meyilli. bu, ya kadının ph'ından ya da erkekteki x ve y oranından kaynaklanıyor. mesela biz ovulasyondan bir gün önce yapsak yanlışlıkla, kız olur kesin.çünkü kıza meyilliyiz.

hahh iste bende onu diyorumm yani dra kabahat bulmamak gerekk yum catlamis olsa dahi cekmeyince cekmiyoo

teros bbirde simdi monitorun sitesine baktim clerbluenin gulen yuzu %99 monitor %89
diyyoo islevleri hemen hemen aynii gulen yuz uiyi deilmi sence

gülen yüz sadece lh yi ölçer.
monitör herm ostrohjen hem de lh ölçüyor.

monitörün avantajı şu: yumurtlamadan 3-4 gün öncesinde 2. seviyeye geçiyor. anlıyosun yani yaklaşttığını. yumurtlama günü ve 1 önceki gün 3. seviye oluyor. gülen yüz de kullanabilirsin o da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…