- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kizlarrr takvimlere takilmayin anacim dogruluk payi yok inanamayin diyetinizi yapin namazinizi kilin duanizi edin bide tam yumurta catladigindan 34.36 saat arasi iliski bir sefer bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne vitamini alıyorsun canım...B vitaminleri mi?Bebeğini emziriyorsan aldığın takviyelere dikkat et.folic asit dışında b vit.bile zaralı olabilir.Tai bilmiyorum ben ,dr.ye sor bence.Dun basladigim dietim boyle
1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin
ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi?
ay yavrum bende seni ariyorum uzuldum senin
gurbetim selam yolladım gelmedi sanırım orkideyle ben umut kız
zilli solmedi yaa dedim merakta ediyorum bile aydin askiya alindi girilemiyor biliyonmu
gurbetim selam yolladım gelmedi sanırım orkideyle ben umut kız
ay yavrum bende seni ariyorum uzuldum senin
icin yaaaa sevindim msni kaydettim dogrumu senin msn kiz
zilli solmedi yaa dedim merakta ediyorum bile aydin askiya alindi girilemiyor biliyonmu
Bebek cinsiyeti önceden belirlenebilir mi? - Op.Dr.Kutlugül YÜKSEL
kızlar bu bilimsel bi makale
canim benim site kapndi girilmiyorrr onlar gelip gidiyorlardi siteyehayır canım bilmiyorum bakmadığım için
bende sizleri merak ediyodum ama seninle burda karşılaşacağımızı tahmin ediyordum bernil , rengin onlarda burdamı peki ?
sumuksu akintidan sonra kremsi yaoiskan yumurta sarisi gibi akinti geldimi yum catlamis olur bunu gordukten sonra 34. saat iliski olurarkadaslar diyelim sumuksu bi akinti geldi hemen aksammi olmali iliski yoksa kac saat sonrami?
birde atesim dustuyse hemen aksammi iliski olmali yoksa ates kalktigi zamanmi?
cok saol cnmsumuksu akintidan sonra kremsi yaoiskan yumurta sarisi gibi akinti geldimi yum catlamis olur bunu gordukten sonra 34. saat iliski olur
bilmiyom paylasimlar gitti yaa hep uzgunummmmgünaydın kızlar.....
gurbet ablacım günaydın
aydına nooldu...neden askıya alındı....
bilmiyom paylasimlar gitti yaa hep uzgunummmm
anam bedduan tuttu kesin heeeee gurbetcim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....
sana demiyorum ablacım ne demek istediğimi anlamışsındır sen....
kim yaptıysa ellerine sağlık....hiç üzülmedim...
herkezi şutlayanlarıda şutlayan oluyormuş demek....hahah
glyhas bacim ne ediyon ben adet oldum sevincten ucuyorum cok sukur 29 gun uzerine