Süper Anneler - 2011

kizlarrr takvimlere takilmayin anacim dogruluk payi yok inanamayin diyetinizi yapin namazinizi kilin duanizi edin bide tam yumurta catladigindan 34.36 saat arasi iliski bir sefer bu kadar

Dun basladigim dietim boyle

1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin

ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi?
ne vitamini alıyorsun canım...B vitaminleri mi?Bebeğini emziriyorsan aldığın takviyelere dikkat et.folic asit dışında b vit.bile zaralı olabilir.Tai bilmiyorum ben ,dr.ye sor bence.
içebildiğim kadar su içmiştim ben ph si 8 in üstünde.3-4 lt içmelisin.

günaydın geleceğin şehzade anneleri beni görünce sinir oluyosunuz kesin ben ve sorularım şimdiki sorum arkadaşlar ben dünde demiştim ya şimdi jasmin kullanıyorum diye peki ben çocuk istediğim aydan nekdar önce başlamalıyım yani kaç ay önce mesela bioritm takibi, yumurtlama takibi ,diyet takibi bide benim rahmimde enfeksiy yada yanlı olmasın mikrop gibii bi teşis koymuştu 3 ay önce falan bi doktor fitil vermişti ben onları kullanmadım mesala bunun tedavisi için falan kısacası bu işe enaz kaç ay önceden başlamalıyım.hepinize sevgilerrrr

ay yavrum bende seni ariyorum uzuldum senin
icin yaaaa sevindim msni kaydettim dogrumu senin msn kiz

zilli solmedi yaa dedim merakta ediyorum bile aydin askiya alindi girilemiyor biliyonmu

hayır canım bilmiyorum bakmadığım için
bende sizleri merak ediyodum ama seninle burda karşılaşacağımızı tahmin ediyordum :KK34: bernil , rengin onlarda burdamı peki ?

arkadaslar diyelim sumuksu bi akinti geldi hemen aksammi olmali iliski yoksa kac saat sonrami?
birde atesim dustuyse hemen aksammi iliski olmali yoksa ates kalktigi zamanmi?

arkadaslar diyelim sumuksu bi akinti geldi hemen aksammi olmali iliski yoksa kac saat sonrami?
birde atesim dustuyse hemen aksammi iliski olmali yoksa ates kalktigi zamanmi?
sumuksu akintidan sonra kremsi yaoiskan yumurta sarisi gibi akinti geldimi yum catlamis olur bunu gordukten sonra 34. saat iliski olur

bilmiyom paylasimlar gitti yaa hep uzgunummmm:KK43:

e gurbetcim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....
sana demiyorum ablacım ne demek istediğimi anlamışsındır sen....
kim yaptıysa ellerine sağlık....hiç üzülmedim...:KK9::KK9:
herkezi şutlayanlarıda şutlayan oluyormuş demek....hahah

e gurbetcim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....
sana demiyorum ablacım ne demek istediğimi anlamışsındır sen....
kim yaptıysa ellerine sağlık....hiç üzülmedim...:KK9::KK9:
herkezi şutlayanlarıda şutlayan oluyormuş demek....hahah
anam bedduan tuttu kesin heeee:KK53:

glyhas bacim ne ediyon ben adet oldum sevincten ucuyorum cok sukur 29 gun uzerine

gurbet regin nasıdı.benimki çokkkçok fazla aşırı omuştu...hatta bebebk bezi koyuyordum okadar fazaydı düşün artık...
ondan sonrada azaldı.şimdi 4.reglimi oldum.şükür tahl,illerim temiz çıktı ama hala toparlayamadım.işkl reglim tam zamanında gelmişti ama ondan sonrakiler hep gecikmeli oldu.yani biraz zaman alabilir reglinin düzeni dikkatli ol.şaşırma.hemen başlıycanmı.beklemeni önerdimi drun..

X