Süper Anneler - 2011

vurdumduymaz jemma nergiz_26 meraba...sizlerde tanıtın .kaç çocuk var.gebelikmi planlıyorsunuz

Son düzenleme:
cnm ben bekarım :21: konu ilgilimi çekti bakıyorum kaç kişide tutacak diye. Allah gönlünüzdekini kucağınıza versin.

cansude sen neler yapıyorsun.deneme ne zaman..kızlar deneme yapıcak arkadaşlarıda listeleyelim.herkes nickini regl zamanını deneme zamanını kaçıncı deneme olduğunu yazsın.tablo yapalım.ordan takip ederiz

kizlarrr takvimlere takilmayin anacim dogruluk payi yok inanamayin diyetinizi yapin namazinizi kilin duanizi edin bide tam yumurta catladigindan 34.36 saat arasi iliski bir sefer bu kadar

gurbetimmmm nerelerdesinnn?alem burayada mı gelemiyor?

hatta dahada geç olabilir yani 48 saat,hamiş kalırsanız shetless methoduna göre bebek erkek olur, kötü ihtimal geç kalınır ve hamiş kalamazsınız

merhaba arkadaşlar,hepsinize hayırlı bir gün diliyorum:))

saol canım sanada

peki kızlar çin takvimim doğruluk payı nedir sizce... tutan da çok var tutmayan da... acaba yumurtlamanın 2 gün öncesine kadar kız ihtimalini denemek mi yoka çin takvimi daha doğru

tabiiki yum takibi en öncelikli olan canım, takvimler sadece eğlence amaçlı yada ek olarak garantiye almak için için,izde kalmasın diye denemek için, ben bütünnnnnnn takvimlerde hepp erkek zamanına denk getirdim öyle denemiştim, sorsanız bütün takvimler tuttu derim ama sadece takvime göre yapmadım tabii

Üç erkek çocuk sahibi olan Beckham çiftinin dördüncü bebeklerinin kız olacağı açıklandı.

4 aylık hamile olan Victoria Beckham haberi alınca havalara uçarken, ünlü futbolcu David Beckham ise pembe kıyfetler satın almaya başladı bile. Üç çocuk annesi Beckham kız çocuk sahibi olabilmek için özel diyet uyguladığını ve hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yediğini açıklamıştı. David Beckham’ın ise salata, kuşkonmaz, avokado, tavuk ve balıkla beslendi
alıntı star gazetesiii
bu kadın doğurdu kızı oldu

valla sonunda buldular kızı çok şükür yoksa kadaın daha doğuracak :)) fıstık gibi de duruyor halaaaaaaa, demek diyet yapmış , kızlar bunu hemen hemen heryerde görüyoruz kesin büyük bir payı var yenilenin içilenin vücudun asidik yada alkali olmasında

ömer çelakıl,hangi besinleri daha çok tüketirsek bebeğin cinsiyetini nasıl etkiler konusunda 02.02.2011 tarihinde sabahın sedası adlı programda,şu bilgileri verdi.

BESLENMENİN VUCUTTAKİ ELEKTRİĞİN DENGESİNİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ VE BUNUN DA ÇOCUĞUN CİNSİYETİNE ETKİ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

örneğin;

kız için :BAL

erkek için:TURŞU

vücutta oluşan elektiriksel yük yediğimiz besinlere göre değişim gösterir. yani

*potasyum ve sodyum dan zengin gıdalar tüketildiğinde (kırmızı et, turşu, vb..) ERKEK çocuk

*kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı besinler tükettiğimizde(çikolata,bal,balık,vb..) KIZ çocuk olasılığını artırır

ömer hocam bile dediyse o şifreleri çözüyor vardır bir bildiği:))

arkadaslar bir de ovulasyon testleri ile gebelik testi aynimidir

yok canım aynı değil, ovülasyon kitleri daha pahalı diye biliyorum ben hiçdenemedim ama

erkek bebek için yapılsın denilenleri yapmayın yeter :))))))))

kız bebek için adetiniz bittikten sonra akıntıdan önceki günleri deneyin...
,mutlaka sonuç alıcaksınız tabiki evvel Allah

süperdi valla:))

cevabın için teşekkürler, gulyhas
cnm senin akıntı durumun nasıldı hatırlıyormusun ilişki günü

canım ben inan hiçççç anlamadım bu akıntı olayından, o yüzden hep başından beri doktora gittim yum takibi için ,daha yeni yeni anlıyorum akıntı ne zaman geliyor nasıl oluyor diye, hatta bazıları derdi yum çatladığını hissediyorum diye , gülerdim nasıl anlıyorlar diye ama bende şimdi kendimi dinleyince anlıyorum hissediyorum

bu gülen yüz çıkan bir test varmış yum zamanını gösteren mimoza biliyor adını bence onu deneyin muhakak doktora gidemiyorsanız eğer

cansude sen neler yapıyorsun.deneme ne zaman..kızlar deneme yapıcak arkadaşlarıda listeleyelim.herkes nickini regl zamanını deneme zamanını kaçıncı deneme olduğunu yazsın.tablo yapalım.ordan takip ederiz

canım birde yöntemleri toparlayıp yazalım komple, ben diğer topikte yazmıştım alt alta kız için erkek için ama alıntı yapamıyorum buraya,sen yapabiliyorsan getirirmisin o bilgileri ya da ben tekrar yazayım. bir de yabancı dil bilen arkadaşlar yabancı blokları takip edip gelişmeleri haber verseler ne güzel olur malum herşey oradan çıkıyor:)

glyhas bacim ne ediyon ben adet oldum sevincten ucuyorum cok sukur 29 gun uzerine

iyiyim canımmm ne yapayım çocuklarla uğraşıyorum, canım bişey yapmak istemiyor ,işleride akşam iftarda sonra yapıyorum:)))gözün aydın canımmmm inşallah bu sefer herşey çokk güzel olacak hayırlısı ile

gurbet regin nasıdı.benimki çokkkçok fazla aşırı omuştu...hatta bebebk bezi koyuyordum okadar fazaydı düşün artık...
ondan sonrada azaldı.şimdi 4.reglimi oldum.şükür tahl,illerim temiz çıktı ama hala toparlayamadım.işkl reglim tam zamanında gelmişti ama ondan sonrakiler hep gecikmeli oldu.yani biraz zaman alabilir reglinin düzeni dikkatli ol.şaşırma.hemen başlıycanmı.beklemeni önerdimi drun..
bakalim 1 ay daha bekliycem incir ve kuru ve klomen icip yumrtlama zamnainda dr agitcem yum takibi icin veeee eksinnnnnnnn olcek

iyiyim canımmm ne yapayım çocuklarla uğraşıyorum, canım bişey yapmak istemiyor ,işleride akşam iftarda sonra yapıyorum:)))gözün aydın canımmmm inşallah bu sefer herşey çokk güzel olacak hayırlısı ile
Allah kolayik versin canim benim canimiz sagolsun da ugrasalim dimi inaniyorum gulum hersey guzel olacak sabrimin mukafatini alicam yurekten inaniyorum bende

quote_icon.png
sevil_8 kullanıcısından alıntı
Dun basladigim dietim boyle

1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin

ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi

canim bir hafta az 6 hafta olmasi lazimmmmm:KK52:

quote_icon.png
sevil_8 kullanıcısından alıntı
Dun basladigim dietim boyle

1. 1 bardak domates suyu(gunasiri yapicam)
2. Karbonatli limonata
3.Esime sabah aksam keciboynuzu kuru 1 bardak
4.folik acid kendime
5.Ates olcme yontemi basladim( 24 temmuzdan basladim son 2 gun olcemedim ama (((((((()
6.Vitamin gunde 3 defa
Namaz dua
Kuran hatmine de bugunden basliycam ins
bioritmim 20-31 arasi erkege yatkin

ama ben ates olcumu ve bioritmden baska sumuksu akintiya takdim kafayi cunku daha gercekci geliyor bana
butun bunlari 1 hafta deniycem ins
sonra iliski
bu arada cocuk emziriyorum bu kotu etkilermi bunlari yaptiklarimi

canim bir hafta az 6 hafta olmasi lazimmmmm:KK52:

selamm kizlarrrr diger ebru nicki kuzenimin di geri aldi :)
aydin a ne oldu haberi olan varmi yaa
bu arada gurbeett kiz umutun selamini vallahi unuttuum yaaa :18:

Son düzenleme:
haydin kizlarrr herkes gunluk neler yiyo onuda yazalim
ben dun iftarda
bulgur pilavi
kabak mucver(kiymali)
tarhana corbasi bol salata
icecek olarak elma suyu ve uzum suyu katkisiz

namazdan sonra bir kupa yesilcay
cekirdek badem

sahurda 5 adet hurma
karpuz domates keci peyniri:KK71:

canımmm ben sana bakmıştım.erkek gününde hamiel kalmıştın.hatta bizim ikizlerin annesi gül varya oda erkekti..herkese bakmıştım:))))

24 26 aust
1-5 ekim
23 ekim 1 kasım
16 25 kasım
14 20 aralık
15 22 şubar
bu tarihler arası

canım çok ama çok saol.hayırlısıyla inşallah isteğimize kavusuruz hepimiz.bu arada sat günü yazmamısım ben ama problem deil heralde .sat 25 temmuz du.

BUNLAR DENENDI önce dua ve namaz ama sürekli namaz.kocalariniz 40 gün boyunca gün asiri 1 VEYA 2 soda ve tatli gidalar tüketecek.
bayanlar kirk gün veya sürekli sag tarafina yatmali neden?sag trafa yatinca kalp daha rahat çalisiyor.rahat çalisan kalp ile kan hücreleri daha akiskan oluyor. oksijen yükü fazla oluyor.
çabuk ölen y sag tarafa yatan anne adayinin yumurtasina daha çabuk tutunuyor.çünkü önde kosan y çabuk yorulan da y
.iliskiden sonra saga bir iki saat yatma ile olmuyor.süreklilik lazim.siz kisa rüreli yatarak yaniliyorsunuz.
ben sürekli sola yatiyordum.kiz için süerkli sola yattim.oldu.
kadinlar yogun limon ve tatli tükeymeli stresten uzak leraks vaziyette olmali.
ayrica adet kani takibi yapti komsum. iki oglu ve bir kizi var. adet kaniniz koyu ve agrisiz ise o ay erkek adet kaniniz açik kirmizi ve agrili ise o ay kiziniz olacak demektir.
bununla birlikte yumurtanin çatladigi gün veya sonraki gün,soda limaon tatli diyet.erkek bebek duasi ile bu is tamam.
biz bunlarin tersini yaptik kizimiz oldu.bilimsel olarak da kiz yapmak daha zormus.kiz %49 erkek %51ve düsük olan bebeklerin %80 i erkek bunu biliyormuydunuz.
bunu doktor yigenim söyledi.bu mu diye sasirmayin lütfe

X