- Konu Sahibi BeyazOrkidem
vurdumduymaz jemma nergiz_26 meraba...sizlerde tanıtın .kaç çocuk var.gebelikmi planlıyorsunuz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bernil tekrar gelebilse keşke sevdiğim bir arkadaşım:))olur mu acep?
cnm ben bekarım konu ilgilimi çekti bakıyorum kaç kişide tutacak diye. Allah gönlünüzdekini kucağınıza versin.
kizlarrr takvimlere takilmayin anacim dogruluk payi yok inanamayin diyetinizi yapin namazinizi kilin duanizi edin bide tam yumurta catladigindan 34.36 saat arasi iliski bir sefer bu kadar
merhaba arkadaşlar,hepsinize hayırlı bir gün diliyorum:))
peki kızlar çin takvimim doğruluk payı nedir sizce... tutan da çok var tutmayan da... acaba yumurtlamanın 2 gün öncesine kadar kız ihtimalini denemek mi yoka çin takvimi daha doğru
Üç erkek çocuk sahibi olan Beckham çiftinin dördüncü bebeklerinin kız olacağı açıklandı.
4 aylık hamile olan Victoria Beckham haberi alınca havalara uçarken, ünlü futbolcu David Beckham ise pembe kıyfetler satın almaya başladı bile. Üç çocuk annesi Beckham kız çocuk sahibi olabilmek için özel diyet uyguladığını ve hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yediğini açıklamıştı. David Beckhamın ise salata, kuşkonmaz, avokado, tavuk ve balıkla beslendi
alıntı star gazetesiii
bu kadın doğurdu kızı oldu
ömer çelakıl,hangi besinleri daha çok tüketirsek bebeğin cinsiyetini nasıl etkiler konusunda 02.02.2011 tarihinde sabahın sedası adlı programda,şu bilgileri verdi.
BESLENMENİN VUCUTTAKİ ELEKTRİĞİN DENGESİNİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ VE BUNUN DA ÇOCUĞUN CİNSİYETİNE ETKİ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.
örneğin;
kız için :BAL
erkek için:TURŞU
vücutta oluşan elektiriksel yük yediğimiz besinlere göre değişim gösterir. yani
*potasyum ve sodyum dan zengin gıdalar tüketildiğinde (kırmızı et, turşu, vb..) ERKEK çocuk
*kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı besinler tükettiğimizde(çikolata,bal,balık,vb..) KIZ çocuk olasılığını artırır
arkadaslar bir de ovulasyon testleri ile gebelik testi aynimidir
erkek bebek için yapılsın denilenleri yapmayın yeter :))))))))
kız bebek için adetiniz bittikten sonra akıntıdan önceki günleri deneyin...
,mutlaka sonuç alıcaksınız tabiki evvel Allah
cevabın için teşekkürler, gulyhas
cnm senin akıntı durumun nasıldı hatırlıyormusun ilişki günü
cansude sen neler yapıyorsun.deneme ne zaman..kızlar deneme yapıcak arkadaşlarıda listeleyelim.herkes nickini regl zamanını deneme zamanını kaçıncı deneme olduğunu yazsın.tablo yapalım.ordan takip ederiz
glyhas bacim ne ediyon ben adet oldum sevincten ucuyorum cok sukur 29 gun uzerine
bakalim 1 ay daha bekliycem incir ve kuru ve klomen icip yumrtlama zamnainda dr agitcem yum takibi icin veeee eksinnnnnnnn olcekgurbet regin nasıdı.benimki çokkkçok fazla aşırı omuştu...hatta bebebk bezi koyuyordum okadar fazaydı düşün artık...
ondan sonrada azaldı.şimdi 4.reglimi oldum.şükür tahl,illerim temiz çıktı ama hala toparlayamadım.işkl reglim tam zamanında gelmişti ama ondan sonrakiler hep gecikmeli oldu.yani biraz zaman alabilir reglinin düzeni dikkatli ol.şaşırma.hemen başlıycanmı.beklemeni önerdimi drun..
Allah kolayik versin canim benim canimiz sagolsun da ugrasalim dimi inaniyorum gulum hersey guzel olacak sabrimin mukafatini alicam yurekten inaniyorum bendeiyiyim canımmm ne yapayım çocuklarla uğraşıyorum, canım bişey yapmak istemiyor ,işleride akşam iftarda sonra yapıyorum:)))gözün aydın canımmmm inşallah bu sefer herşey çokk güzel olacak hayırlısı ile
sumuksu akintidan sonra kremsi yaoiskan yumurta sarisi gibi akinti geldimi yum catlamis olur bunu gordukten sonra 34. saat iliski olur
ezelce sen bizim ezelcemisin....kimdin kızezelmisin tanıt kendni bacım....
canımmm ben sana bakmıştım.erkek gününde hamiel kalmıştın.hatta bizim ikizlerin annesi gül varya oda erkekti..herkese bakmıştım:))))
24 26 aust
1-5 ekim
23 ekim 1 kasım
16 25 kasım
14 20 aralık
15 22 şubar
bu tarihler arası