Süper Anneler - 2011

mimoza banada biometreye bakarmisin... sinir etmek istemiyorum sizleri ama benimde dilegim var:KK30:

benim dogum tarihim 7.08.1981 esimin 19.4.78 adet en son 31.7.2011 de oldum ve suan gene bekliyorum olmasini

kız günlerin
9 10 11 12 aust
2 9 eylül
25 eylül 5 ekim
bu iki tarihler arası kız

mimoza ne olur banada bak yalvaririm.dogum tarihim 21.03.1982 esimin 7.11.1979. SAT;17 agustos 2011.adetlerim 26 gunde bir.erkek bebek istiyorum.sagol canim

Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:
• Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.
• Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.
• Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.
• Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.
Servikal mukus periyottan periyoda ya da kadından kadına değişiklik gösterebilse de, tipik bir periyotta olarak aşağıdaki şekilde değişiklik gösterir:
1. Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.
3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.
4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.
5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki ös******dir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

Kizlar bugün adet oldum ya,namaz kilamiyorum. namaz hocasinda özel halde bulanan kadinin okuyacagi dualar bölumu var. Her namaz vakti secdeye oturararak yazilan dualari okuna bilir yazyior. sizde yaptinizmi hec böylen.

CANIM SPERMLERIN YASAMA ömrü rahimde 72 saat yani 3 gun yasarlar disarida bu daha az o nedenle kizlar hizli oldugu icin 9.10 gunler iliski normal henuz yumrta catlamamis oluyor kizlar yumurtaya daha cabuk gitmis oluyorlar sen o gunler iliskiye gir ve birak görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

9 10 derken adetın basladığı ilk günden itibaren bahsedıyısun değilmi gurbet abla?
yoksa adet bitiminden sonramı sayıyorsun

bizim evede yolla bundan bulunsun canooo:)))
Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:
• Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.
• Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.
• Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.
• Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.
Servikal mukus periyottan periyoda ya da kadından kadına değişiklik gösterebilse de, tipik bir periyotta olarak aşağıdaki şekilde değişiklik gösterir:
1. Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.
3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.
4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.
5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki ös******dir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

$kadir gecesi.jpg Allahim bugece bütün dualarimizi kabul etsin insAllahh
hadin kizlar bu gece melekler musafahalasmaya gelecekler bizimle ne zamanki zikir dua esnasinda titreme geldi ürperdiniz degisik bir hal alsiniz bilinizki o zaman melek erin elleri degdi elinize bu halden sonra ne dua ederseniz kabul olur!........ unutmayin mutlaka, namaz kilmayanlarda tesbihata otursunlar....

Günaydın Kızlar benim bugün son iş günümkısa bir tatile çıkıyorum hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bayram dönüşü yazışmak üzere hoşçakalın sevgiyle kalın...

Varsın olmasın artık yaşın dört ya da beş,
Elbiselerin yeni, ayakkabıların istediğin renk.Sen yine o yaşlardaki heyecan ve istekle kalk yataktan.Sarıl tüm sevdiklerine kucak, kucak.Seni bekleyen kapıyı sevinçle çal.Şekerleri doldur cebine,sokaklara, o çocuk gözlerinle bak.Nerde o eski bayramlar deyip ah vah etme.
Sen eskitmezsen eskimez bayramlar.Bu bayramda, her bayram gibi çocuk kal...

İYİ BAYRAMLAR

Eki Görüntüle 247457 Allahim bugece bütün dualarimizi kabul etsin insAllahh
hadin kizlar bu gece melekler musafahalasmaya gelecekler bizimle ne zamanki zikir dua esnasinda titreme geldi ürperdiniz degisik bir hal alsiniz bilinizki o zaman melek erin elleri degdi elinize bu halden sonra ne dua ederseniz kabul olur!........ unutmayin mutlaka, namaz kilmayanlarda tesbihata otursunlar....

ayyy gurbetciğim geçmiş kadir gecelerinin birinde bana aynısı oldu vallahi dileğimde oldu allahın izniyle:))bu gece de dilerim dileklerimiz kabul olur:)))

kızlar KADİR GECENİZ MUBAREK OLSUN ALLAH dualarımızı kabul buyursun İNŞAALLAH. FANİ DÜNYANIN PADİŞAHI DEĞİLİZ BİZ GÖNÜL HIRKALARINI YAMAR GİYERİZ. DOSTLARLA AĞLAR DOSTLARLA GÜLERİZ Olurda birgün kapıların kapanırsa, gönlün daralırda kederlenirsen, rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme. derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de... ALLAH kuluna kafi değilmi[ zumer 36]

Kadir gecemiz kutlu olsun arkadaşlar
allah gönlümüzden geçen ve hayırlı olan herşeyi bizlere nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin bize çocuklarımıza sevdiklerimize sağlık versin

X