Süper Anneler - 2011

canım aklıma geldikçe yazarım yine bilgileri toparlıyayım kız bebek için yazarım özeline önemli detayları..
evet canım profilimdeki benim kızım..

haaaaaaaayyyyyıııııırrrrrrrrrrrr :KK50:
özeline yazmaaaaa bende varıım neolur buraya yaz nezamadır ince ayrıntıyı bıle kaçırmamalk için buradann çıkmıyorum lütfen

Allah analı babalı buyutsun emeginle yüreginin hakkını veren bir evlat olsun. Ben hergün giremiyorum keçiboynuzu kürünü özelden yada burdan yazarsan sevaba girersin mutlulugun daim olsun çatlatma ign klomen kullandın mı

sağol canım
darısı sizlere
evet canım klomen kullandım
çatlatma iğneside oldum
5-6 keçiboynuzunu kırıp
1 bardaktan biraz fazla suda rengi çıkana kadar kaynattım
1 hafta sabah akşam içti eşim aç karnına

geçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaş

ay bir yaşıma daha girdimmmmmm
sağlıklımıymış bebeğiiiii acaba merak ettim şimdi

dün akşam dra gittim:KK53:son gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar:KK76:siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
:KK62::KK64:
ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz:KK53:

ay kız süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olsun akşam vurul bişey olmaz kııııııııııı:)))))))

artık yapmıyorum diyen doktor serhat s. mı?

evet malesef yapmıyor
bende telefonda çok yalvardım
para bile teklif ettim yüzsüzlük yapıp
ama nuh dedi peygamber demedi adam
birde o karşıdaydı
belki yanına gitsem farklı olurdu ama ne biliyim ozaman uğraşmadım işte

eşine keçiboynuzu kürü uygulayıp erkek olan kaç kişi sayabiliriz? samira kız diyetinde geçtiğini yazmıştı sanırım..

ben:)

SAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yer :nazar:KiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum:KK59::KK43:

çok geçmiş olsun canım yaaa
mübarek gündee:KK43:((

helenx canım be sana nie küseyim canım olurmu öle şey aydın baydın geride kaldı:KK9::KK9::KK9:
bazen tam cevap yazacakken unutuyorum seni.geçende yazıyordum benim kız pcyi kapattı:)
bazen olı öle şeyler ben kimseye küsmem kolay kolay...
teravetcim bu iğne işine ii takıdıkta bahsettiğin yazıyı tam hatırayamadım.ama demekki arada oluyor iğneye rağmen kızı olan...zaten %100 değilmiş...de benim kafama bu drun yumurtaarla ilgikli dediği şey takıdı.acaba erkek bebek için yumurta ayrı kız için olan ayrımı.yani, eskilerin bazı kadınara suçu atma işi gerçek galiba baksana yumurta yani kadına bağlı erkek kız doğurmak...
sağ yumurta eyvallah kabul ettikte bu sağ yumurtalığı alınanlarında oğlunun olamsına ne dio...herşey kısmet.benim iğne cumartesiye kaldı kızlar sebebini sormayın çok sinirliyim.dr diye gezinen birine denk gelmeyin benim gibi olurdunuz..benim iki yumurtam falan yokmuş.sağ sol diye baktığıda aynı yumurtalıkmış.varmı böle dr ya...bende diom nerden iki yumurta olmuş...töbe töbe ramazan ramazan nerden buluyorum bu tipleri....neyse yumoşum sağda tek ve daha 15mm cumartesi tekrar gitcem iğnemi aldım.inşallah bu sefer sorun olmaz....

canım iyiki tekrar gitmişsinnn
ay kimlerin eline kaldıkkkkk
19 mm olsun bencede
benim 19 mm di

selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...:emir_bebek:

erkek se pek değişmez
ALLAH analı babalı büyütsün canımmmmmm

evet aynen,ama benim hala sağdan yapıyo...herkes yazarsa çok sevinirim.iki arkadaşıma sordum onlarda da hep sağdan ve oğulları var...

benim hep solum ağrıdı
yumurtam sağdaydı
ama doktor oğluşun kesesinin bariz sağda olduğunu söyledi

kız maşallah çok güzel
hiç karabiber değil:))))))))))))))
bu resmen sarı şeker:)))))))))

karabiber oğlun pek şeker maşallah barekallah :nazar: :nazar:
sonunda muratına erdin çok güzel
tombilibu sen hamılemıydın bacıım kız hiç görmedım yazını dıkkat etmedım demekki cinsiyetıde erlkekmii maşallah sağlıcakla doğsun inş

benim hep solum ağrıdı
yumurtam sağdaydı
ama doktor oğluşun kesesinin bariz sağda olduğunu söyledi

kız maşallah çok güzel
hiç karabiber değil:))))))))))))))
bu resmen sarı şeker:)))))))))

hiç sorma canım ben ona mavi bonuğum diyorummm
ablasına benzetiyorlar
sen nasılsınn canımm

tombilibu sen hamılemıydın bacıım kız hiç görmedım yazını dıkkat etmedım demekki cinsiyetıde erlkekmii maşallah sağlıcakla doğsun inş

çokteşekkür ederim canım
tombililu doğum yaptıı kocaman oğlu var canım onun

maşallah oğlun çok tatlı ve inanmassın bizim oğlanlar çok benziyo fakat benimkisinin gözleri bariz maviydi yeşile dönüyo gören kızımın oyuncak bebeğine benzetiyo:nazar::KK9:

çok sağol pervanecim

demek yeşile dönüyoo biz 9 aylık olduk amaa daha dönmedii ablasıda yeşik gözlüü
banada döner diyorlarrr amaa bilmiyorum artıkk
maşallah sende doğurdunnn

yok canım benim oğlum 14 aylık oldu bile
sağol yinede:)))

hiç sorma canım ben ona mavi bonuğum diyorummm
ablasına benzetiyorlar
sen nasılsınn canımm

ablasının gözlerde renklimi ay negüzellllll
eşin sarışındı dimi senin canım
valla nasıl olıyım bacım
efenin peşine dönmekten eridim bittim
yakında çocuk reyonuna giderim:)))))
sen nasılsın ay nasıl seviniyorum yaaaaaa
dün gibi hepimizin çabaları:)