- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.361
oyy yerim ben onu şarışeker ısırmalık tam maşallahhh kuzuma
ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..
umarım yeni kurulan bu sitede samimiyet,dosluk,güven olur ...
birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..
merhabalar kesinlikle katılıyorum :))
kızlar geciktirici kullansam bu kadar denk gelmez.ilk defa bu kadar güzel denk geicek galiba bio ritim bugün erkek günerim başlamış 25e kadar erkek.ben yarın sabah yum kontrolune gitcem.inşallah 18 mm civarına gelmiştir.iğnemide yanıma alıcam.ramazan hayrına inşallah tuıtar bu ay....
hadi inşallalh herşey çok kolay ve istediğin gibi olur canım
kız sen 2 ay diana35 mi kullandın kızından önce. başka bi doğum kontrol hapı mıydı yoksa.
doktor diana35 kullanan hastasına diana %95 ten % 97 ye çıkarır demiş. yani bence yumurtlama düzenimi bozmaya değmez gibi.
klomen kullanmayacağım. klomen kist yapıyor çoğu kişide. ayrıca tek yumurt olması cinsiyet için daha iyi olur bence. doktor öndeki yumurt için iğne verir, öndeki yumurta döllenmeyip arkadan gelen döllenirse kız olur. bu yüzden birden fazla yumurta varsa bile en küçüğü 19 mm olmalı. ama doktor da hata yapabilir ve önden gelene göre gün verebilir. bundan dolayı klomen kullanmayacağım.
benim bir arkadaşım var 1 oğlu var. geçen görüştüğümüzde tesadüfen bebek falan konuşuyoruz. ben de zor hamile kaldım dedi. çatlatma iğnesi verdi doktor 36. saat ilişki oldu ded.
yok canım ben doğum kontol hapı kullandım dedim ama markasını hatırlamıyorum, diana35 olmadığı kesin,yasminde değil ama hatırlamıyorum ismini,, valla kızlar bu işler hep şans işi yani biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım o anda nasıl gelişir herşey nasıl olur inanın bilemiyoruz o yüzden yüce rabbim bol şans ve kolaylık versin herkese, çok stresli işler çokkkkkk iyi anlıyorum ben yaşadım fazlasıyla:))
selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...
aaa çok sevindim hayoırlısı ile sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahhhhh paşanı, değişmez cinsiyeti , benimki 11 haftalıkken bildi doktor , doktorun uzmanlığına bağlı birazda