sonunda bütün cesaretimi toplayıp yazabildim sizlerive yöntemlerinizi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama gizliden yorumsuzca ilk defa cesaret edebildim çünki bu sayfadaki arkadaşlar çok anlayışlı ve moral bozucu yorumlar yok şimdi şöyle anlatayım ben hala doğum kontrol hapı kullanıyorum bir kızım var teyzeleri 30 aylık ona bakmaya öpmeye koklamaya kıyamıyorum isteyen herkes anneliği yaşasın inşllah böyle bir kzım olduğu için çooook şanslıyım
allahım benim ve isteyen herkesin gönlündekini versin birde oğlum olsun çoook istiyorum adaklar adadım sürekli istiyorum rabbimden.ama bende üzerime düşeni yapmak istiyorum umarım sizi sorularımla bunaltmam cvplayan herkesten allah razı olsun.bu bioritm dediğiniz şey ne nasıl hesaplıyorsunuz yumurtalama gününü ateş ölçerek anlıyoruz demişsiniz nasıl bir ateş ölçer o nerden alacaz.bide eşim ve benim doğğum tarihimi yazayım bnei yönlendirin lütfen 24.03.1983 eşiminki bende 03.02.1985 şimdi sevgli matematiğin yazdıklarında altın takmanın yararı nedir anlayamadım.bu çatlama iğnesini doktordan istediğimizde yapmak istemeyede bilirmi.ilk yorumdan uzun yazıpta sıkmayayım sizi bu arada jasmini nezaman bırakayım çünkü onu kullanıpta bıraktığında hamile kalanlarında erkek oluyormuş diye duymuştum benide aranıza alırsanız sevinirim.raabbim hepimize hayırlı şehzadeler nasip etsin
[/QU
hoşgeldin canım,kızını allah bağışlasın güzel günlerde büyüt inşallah:)ateş ölçme yöntemini deneyen arkadaşlar yazarlar,bence her türlü derece olur hani çocukların ateşini ölçtüğümüz,bioritmi mimoza hesaplıyor,altın takmak,laptop ve cep telin yanında denemek, eşindeki erkek hücrelerini çekmek için iyonlaşma esasına dayanıyor yani artı kutuplar eksi kutupları çeker kuralı bildiğin gibi biz kadınlar hep artıyız ama erkeklerden gelen hücreler artı ve eksi altın ve laptop vs.erkek hücrelerini daha kolay çekmemizi sağlıyor.doğum kontrol hapının olasılığı arttırdığını yine çok ünlü dr.söylemiş,benim kız kardeşim 4 ay kullanıp bırakmıştı bıraktıktan 1 ay sonra hamiş kaldı oğlu var,onun bir kaç arkadaşı da aynen oğulları oldu ama uzun seneler yasmin kullanan bir arkadaşında kızı oldu bence yumurtlama,diyet vs herşeyi uyduğun zaman şansı daha da yükseltiyor d.kontrol hapı,yumurta takibini her doktor erkek şansı için yapmıyor ama yapanlar var,bilen arkadaşlar sana özel mesajla iletirler..inşallah duaların kabul olur canım:))