Merhaba!
Oncelikle hayirli ugurlu olsun bu topigimiz.Hatirlarsaniz bende bir zamanlar takvimimle hesaplama yapardim kimine dogru cikardi kiminde yanlis.Ama ogrenmek istedigim bu takvimin dogru olup olmamasi idi.Nihayetde 2009 mayis ayinda doktora gittim ve doktoruma hesaplama dogrumudur, tutarmi diye sorunca hemen takvimi cikardi baktim ki aynen benim takvimden ve esimle benim dogum tarihlerimizi sordu.Esimin dogum tarihinin uzerine 4 benimkine 3 geldi.Ne yapti etti senin bi tek 2009 -un haziran ayinda hamile kalirsan oglun olur dedi.Ve ya 2010-da agustosa kadar hamile kal dedi.Bir de bir muayene etti beni ve antibiotik yazdi, esim icin kuvvetlendirici bir ilac yazdi, bir de vitamin, folik asid falan.Neyse ben pek inanmadim doktoruma ama yinede denerim dedim dediklerini.Bir tek esim ilac kullanmadi almadi bile neme lazim gerek yok deyip.Haziranda kalamadim ama temmuzda hamile kaldim.Ve 2010-da nisanda kizim oldu.Simdi 1.4 aylik.Buyuk kizim da 4 yas 6 aylik artik.Ama yasim geciyor artik erkek bebek olucaksa da olsun diyorum cunku omurboyu bebek bakicak da degilim ya.Genc yasta sabirliyken, saglamken bakmak kolay.Sonra insan da akilmi kalir.
Ne kadar yazdim okurken yordum sizi biliyorum ama ben de boyleyim basladimmi bitiremem.Once Allahin sonra da doktorlarin, bilenlerin, deneyenlerin,haberdar olanlarin yardimiyla ins bu topigimiz capcanli olur ve hoshaberlerle dolar ins.
Opuyorum hepinizi