- Konu Sahibi BeyazOrkidem
benim de bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum benim doğum tarihim 26.01.1978
eşim 21.04.1979.kız bebek için ne yapmalıyım.yardımcı olan olursa çok sevinirim.
yardımcı olucak kimse yok mu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum benim doğum tarihim 26.01.1978
eşim 21.04.1979.kız bebek için ne yapmalıyım.yardımcı olan olursa çok sevinirim.
kiz isteyen arkadaslar ahhhh sanki yazinca olucakkmii keskee olsa
ben kendimden baslayayim
bol balik ve marullu salata bol yogurt peynir abur cubur tukkettim o donemde
ama cook ta zayiftim laksatif bitkiler kullaniyodum oda vucudu aasidiklestiriyor
kremsi akintimin oldugu gun iliski oldu oda 17. gunumdu 28 29 gundur sikluslarim coook duzenliydi o donem
yum takibi falan bisey yapmamistim
ve bahar mevsiminde kaldim bilmem bi etkisi var mi
cok sik iliski olurdu korunmalida olsa sadece o gun korunmasiz tek iliski oldu
yazdıklarını okurken aklıma okuduğum bişiy geldi.kadınlar genelde geç yumurtaladıkları aylarda kız,erkekn yumurtaladıkları aylarda erkek bebek sahibi oluyorlarmış...
kizimin birincisi sik iliski ile
ikincisi tek iliski ile yumurt gunume 1-2-gun kala oldu
her ikisiNE havalar sicakken hamile kaldim
sirri bumu acaba bir de ilk kizimda tursu cok tukettim
ikincide tatli cok tukettim bilmem yardimci olurmu bunlar
arkadaşlar, çatlatma iğnesinden 36-38 saat sonra yapan ve başarıya ulaşan ulaşmayan aklınızdakileri yazar mısınız?
herkese selam ben de geldim arkadaşlar. Yukarıda yazılanları okudum yalnız bu kas yapma olayı falan çok abartı değil mi sizce. ph yükselttikten sonra çatlatma iğnesi veya testler ile yumurtlama zamanı tek ilişki ile başarı olacağına inanıyorum.
teravetcim geçen sene hasankeyf isimli bi arkadaşın iğneden 36 saat sonrakidenemeden kızı olduğunu hatırlıyorum.ama onun iki yumoşu vardı.büyük yum 19dayken iğne olmuş 36 saat sonra olmuştu.ve kızı oldu....aklımda kalan sadece o var.ama güyhas ymurtaların en küçüğü 19mmken ğne +36da dayken olmuştu hatırladığım, oğlu var.
tombilubu 19mmken iğne oldu 36 saat sonra oldu onunda oğluşu var....
eydina vardı oda iğneden 48 saat secansın vardı oda 36 saat sonra oldu onlarında oğulları var.bu arkadaşlar diyet yapmadı....
ezelce umut bernur feyza kızlar sizleride bekliyoruz..................
karabiber gülyhas tombilubu serda samira matematik momof hadi kızlar ses verin
Feyzada buradaydi Genelde dileklerine kizlar kavustu
teravetcim bende 48 diye hatırlıyorum hatta eminim...eydina 48 saat sonra mı yaptı? ben 48 değil diye biliyorum.
selam arkadaşlar. İstanbul'da bir doktor bana erkek bebek isteyen 151 kadını takibe aldığını ve 138 tanesinde başarıya ulaştığını yazmıştı. zamanlama için çatlatma iğnesi kullanmış. diyet önermiş. cinsel perhiz yaptırmamış. vajinal duş yaptırmamış. sadece mantar olanlarda vajinal duş öneriyorum demişti bana.
eğer şimdi kullandığımız hesaplamalarla yaşımıza bakarsak benim kızım tutmuyor.ama zaten çin takvimine bakmadan önce ay hesabına göre yaşınızı mutlaka hesaplamalısınız.o zaman kızım tutuyor.
şu linkten yaşını hesaplarsın:
Lunar Age | Gender Calculator
canım kız bebel içinde yapılacakları bi ara toparlıycam.
diyet için süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslenme yum gününden 2 gün öncesine kadar sık ilişki...
ama detayları dediğim gibi musait bir zamanda toparlarım sen bu arada süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslen.erkek bebek diyetinde yazılanlardan biraz uzak dur ve reglden sonra 3-4 gün sık ilişki.ama yum gününü bulma lazım.reglin düzenlimi.yum gününü buluncada yum dan 2 gün öncesine ilişki kesilecek...
bioritim grafiğinede bi ara bakarım inşallah.....