- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.601
Benim bat 8 Ocak. Hiç bir belirti yok.bekliyorum bakalım.Selam arkadaşlar nasılsınız denemeye benim gibi devam edenler bat lar ne zaman hamile arkadaşlarım sizler nasılsınızzinedila canım inşallah sonuçların iyi çıkar moralini yüksek tut canım...Pazar günü adet günüm diye tahmin ediyorum cünkü geçen ay 30.gün olmuştum yine öyle hesaplıyorum bugün geçen aylara göre ilk defa gögsümde hafif ağrı var ve bikaç gündür kaşıntıda var tek farklılık bu bakalım
Insallah peş peşe güzel haberler veririz canım:)Benim bat 8 Ocak. Hiç bir belirti yok.bekliyorum bakalım.
Selam arkadaşlar nasılsınız denemeye benim gibi devam edenler bat lar ne zaman hamile arkadaşlarım sizler nasılsınızzinedila canım inşallah sonuçların iyi çıkar moralini yüksek tut canım...Pazar günü adet günüm diye tahmin ediyorum cünkü geçen ay 30.gün olmuştum yine öyle hesaplıyorum bugün geçen aylara göre ilk defa gögsümde hafif ağrı var ve bikaç gündür kaşıntıda var tek farklılık bu bakalım
benim 18 ocak. ama bi çalışma yok. süprizi olursa inşallah çok sevinirdim. leylek getirse ya da :)
Selam arkadaşlar nasılsınız denemeye benim gibi devam edenler bat lar ne zaman hamile arkadaşlarım sizler nasılsınızzinedila canım inşallah sonuçların iyi çıkar moralini yüksek tut canım...Pazar günü adet günüm diye tahmin ediyorum cünkü geçen ay 30.gün olmuştum yine öyle hesaplıyorum bugün geçen aylara göre ilk defa gögsümde hafif ağrı var ve bikaç gündür kaşıntıda var tek farklılık bu bakalım
Canım hiçmi çalışma olmadı illaki olmuştur benim oğlum sadece 1gün korunmadık ozaman kaldım hiç belli olmaz heran süprizle karşılaşabilirsin.benim 18 ocak. ama bi çalışma yok. süprizi olursa inşallah çok sevinirdim. leylek getirse ya da :)
Canım oğlum için eczaneye gittim gitmişken test te aldım ama daha 4güm var oyüzden yapmıyorum dünden beri karnıma kasıklarıma arada agrılar giriyor gögüslerim sis degil ama bi kaç gündür azcık acıyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum kasık ağrısını 3aydır yaşıyorum oyüzden onu saymıyorum artık beklemek beni çok strese sokuyor ofbulut29 varmi cnm hbrler :)
Canım sola kız diyenler var inşallah öyledir:)Allah gonlune gore versin cnm... Bu arada ultrasondayken dikkaat ettim dr. Ultrasonu soldan ve ortadan bakti.. Sormustun ya aklima geldi cnm
Canım sola kız diyenler var inşallah öyledir:)
Canım oğlum için eczaneye gittim gitmişken test te aldım ama daha 4güm var oyüzden yapmıyorum dünden beri karnıma kasıklarıma arada agrılar giriyor gögüslerim sis degil ama bi kaç gündür azcık acıyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum kasık ağrısını 3aydır yaşıyorum oyüzden onu saymıyorum artık beklemek beni çok strese sokuyor of
İnşallah canım görücez bakalım hayırlısı.Hadi hayirlisi cnmm olabilir gibi geldi nedense bence hamilesin :)
Arkadaşlar reglime 3gün kala dayanamayıp sabah ilk idrarımla test yaptım tek çizgi direk belirdi sinirle testin kutusunu falan çöpe attım bi baktım belli belirsiz bir çizgi var gibi elimde test sabahin 6 sında oda oda dolaşırken çizgi 2dk sonra iyice belirginlesti ve hamileyim allahın izniyle sabah namazını kıldım kuran okudum sizlerede dua ettim allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip inşallah aratmadan versin rabbim...
Sağol canım valla aklıma sen geldin bildi dedim çok şükür allahim saglikla kucagımızada almayı nasip eder inşallahAyy cnmm cok sevindimmm ne dedim ben sana :) icime dogdu... Saglikla kucagina al ins cnmm... Gozun aydin :)
canım sol kız oluyor genelde :) benim kızım çok bariz soldaydı :)Allah gonlune gore versin cnm... Bu arada ultrasondayken dikkaat ettim dr. Ultrasonu soldan ve ortadan bakti.. Sormustun ya aklima geldi cnm
canım adına çok sevindim. inşallah gönlündeki olur :):) bir kere kaza oldu onun dışında hep önlemler alındı. o kazaya ümitleniyorum keşke bi süpriz olsa da benim de oğluşum olsa :)Canım hiçmi çalışma olmadı illaki olmuştur benim oğlum sadece 1gün korunmadık ozaman kaldım hiç belli olmaz heran süprizle karşılaşabilirsin.
canım çok sevindim hayırlısı olsun biz çok azınlığız yani kız bebek isteyen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar reglime 3gün kala dayanamayıp sabah ilk idrarımla test yaptım tek çizgi direk belirdi sinirle testin kutusunu falan çöpe attım bi baktım belli belirsiz bir çizgi var gibi elimde test sabahin 6 sında oda oda dolaşırken çizgi 2dk sonra iyice belirginlesti ve hamileyim allahın izniyle sabah namazını kıldım kuran okudum sizlerede dua ettim allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip inşallah aratmadan versin rabbim...