Süper Anneler - 2011

canım sol kız oluyor genelde :) benim kızım çok bariz soldaydı :)

Hayirlisi cnm insallah... Oglum var 1 tane kizim olmasini cok istiyorum tabikide ama en basta saglikli eli ayagi duzgun hayirli bir evladim olsun insallah...kizinin ultrason resmi varsa eklesene cnm bende eklerim son cekildigimi :)

merhaba kızlar benimde 5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. ikinciyi erkek bebek istiyoruz inşallah. Araştırma yaptım cinsiyet seçimi var kıbrısda merkezlerde rahatlıkla yapılıyor 20 veya 25.000 tlyi buluyoor. ama sonucunda hüsrana ugrayan arkadaslar olmuş bu yüzden bu olaydan vazgeçtik o kadar parayı oraya veremeyiz. normal yollardan çocuk sahibi olabiliyoruz..erkek bebek olması için arkadaslar tücrebelerini paylaşsın lütfen bilenler bilmeyenlere yardımcı olsun :anneadayı:

Cnm benim oglum var bilmeden yani erkek olsun diye yapmadik ama tam yumurtlama zamanlari arasinda oldu... Suan hamileyim nasipse bunda adetten sonra sık sık iliski oldu bilmiyorum kizmi erkekmi... Ama erkek ixin yumurtlama gunu diyorlar... Allah gonlumuze gore versin ins

Cnm benim oglum var bilmeden yani erkek olsun diye yapmadik ama tam yumurtlama zamanlari arasinda oldu... Suan hamileyim nasipse bunda adetten sonra sık sık iliski oldu bilmiyorum kizmi erkekmi... Ama erkek ixin yumurtlama gunu diyorlar... Allah gonlumuze gore versin ins[/QU

Amin canım inşallah . bende öyle yapıcam dr. kontrolünde yumurta takibi yaptırıcam ovulasyon testleri satılıyor ondanda alıp öyle yapcam çünkü herkes bu şekilde söylüyor. benim kızım adetim biter bitmez ki ilişkide oldu. allah hepimizin gönlüne göre versin :)

kızım 5 yaşına giricek martta kısmetse. bende çalışıyorum ev aldık biraz borç var aslında beklesek iyi olcak ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım çevremdeki erkek çocuklarını gördükçe içim gidiyor ara ara bakıp lohusa geceliklerine bakıyorum erkek çocuk hastane çıkışlarına bakıyorum allahım kafayı yiyorum galibaaaaa :110::110::110:

Eşim de istiyor fakat korunuyoruz çünkü bi kaç sene daha beklememiz gerekiyor ben çalışıyorum biraz borç var onu bitirelim öyle diyoruz ama ben artık beklemekten sıkıldım :KK43:

Arkadaşlar reglime 3gün kala dayanamayıp sabah ilk idrarımla test yaptım tek çizgi direk belirdi sinirle testin kutusunu falan çöpe attım bi baktım belli belirsiz bir çizgi var gibi elimde test sabahin 6 sında oda oda dolaşırken çizgi 2dk sonra iyice belirginlesti ve hamileyim allahın izniyle sabah namazını kıldım kuran okudum sizlerede dua ettim allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip inşallah aratmadan versin rabbim...
Çok sevindim ya. Gözlerim doldu okurken. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin..

Slm kızlar :anneadayı::anneadayı:
Hamile olan arkadaşlara tebrikler Rabbim gönullerindeki bebekleri gobislerine koyar ins.
Ve diğer isteyen herkesi muradına erdirir.

Ben arada uğrayıp buraya kısa bilgi gecenlerdenim.
Bunu buraya borçlu hissediyorum beni tanıyan arkadaşlar olmasada aranızda burda eskiden kimseye anlatamadigimiz ne annemize ne kardesimize ama içimizde yaşadığımız kimi kız evlat kimi erkek evlat özlemini anlatti.
Çevrede bundan dolayı sanki sucluymus gibi isittigimiz lafları kimimiz cevap verdi kimimiz sustu ama içten içe kirildigimiz oldu..
Kaç defa şifremi unuttum ona rağmen calikusu rumuzumu 3 şekilde değiştirerek sayfada yerimi aldim.

Ben çok şükür erdim muradıma 2 kızdan sonra paşam geliyor..:nazar::KK200:
Dün gittiğim Dr da kesinlesti..
Rabbim inş sağlıkla hayırla kucağıma almamı nasip eder :nazar:şimdi tek korkum endişem bu ona bişey olacakmış korkusu
Ben 20. Haftada 1 oğlumu kaybetmistim:KK1:onun korkusunu yaşıyorum elimde değil düşünmemeye çalışıyorum

Bu özel kontroldu hersey yolundami diye bir buyuk hastanede.herşeyi iyi çok şükür
Dr ters döndüğü için kalbini iyi goremediginden dolayi onu baya bir oynatmak için rahatsız etti önce meydanda olan yüzü son dakika 4d ye geçtiği sırada kapandı ve 2 dakika bekledik yine karnıma bastırdı bizimki küstü galiba.
Dr öyle kapalı yüzlü fotosunu verdi
Napalim sabredicez. .

İlerleyen zamanlarda ara sıra girer haberlerimuzi veririz..
Allaha emanet olun En Büyük KK

Slm kızlar :anneadayı::anneadayı:
Hamile olan arkadaşlara tebrikler Rabbim gönullerindeki bebekleri gobislerine koyar ins.
Ve diğer isteyen herkesi muradına erdirir.

Ben arada uğrayıp buraya kısa bilgi gecenlerdenim.
Bunu buraya borçlu hissediyorum beni tanıyan arkadaşlar olmasada aranızda burda eskiden kimseye anlatamadigimiz ne annemize ne kardesimize ama içimizde yaşadığımız kimi kız evlat kimi erkek evlat özlemini anlatti.
Çevrede bundan dolayı sanki sucluymus gibi isittigimiz lafları kimimiz cevap verdi kimimiz sustu ama içten içe kirildigimiz oldu..
Kaç defa şifremi unuttum ona rağmen calikusu rumuzumu 3 şekilde değiştirerek sayfada yerimi aldim.

Ben çok şükür erdim muradıma 2 kızdan sonra paşam geliyor..:nazar::KK200:
Dün gittiğim Dr da kesinlesti..
Rabbim inş sağlıkla hayırla kucağıma almamı nasip eder :nazar:şimdi tek korkum endişem bu ona bişey olacakmış korkusu
Ben 20. Haftada 1 oğlumu kaybetmistim:KK1:onun korkusunu yaşıyorum elimde değil düşünmemeye çalışıyorum

Bu özel kontroldu hersey yolundami diye bir buyuk hastanede.herşeyi iyi çok şükür
Dr ters döndüğü için kalbini iyi goremediginden dolayi onu baya bir oynatmak için rahatsız etti önce meydanda olan yüzü son dakika 4d ye geçtiği sırada kapandı ve 2 dakika bekledik yine karnıma bastırdı bizimki küstü galiba.
Dr öyle kapalı yüzlü fotosunu verdi
Napalim sabredicez. .

İlerleyen zamanlarda ara sıra girer haberlerimuzi veririz..
Allaha emanet olun En Büyük KK
Çok sevindim rabbim sağlıkla oğlunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayirlisi cnm insallah... Oglum var 1 tane kizim olmasini cok istiyorum tabikide ama en basta saglikli eli ayagi duzgun hayirli bir evladim olsun insallah...kizinin ultrason resmi varsa eklesene cnm bende eklerim son cekildigimi :)
kızımın bütün usg fotoğrafları testleri detaylı ulttrasonu herşeyi duruyor özel bir dosya yaptım büyüyüp de ergen olunca gösteririm sen böyle mikroskobik bir organizmaydın tafran kime demek için :) nasıl foto yüklenir bilmiyorum ama fırsatını bulunca eklerim canım senin için :)

Eşin istemiyormu ki canım korunuyormusun normalde
eşim öyle çok istekli değil olsa da olur olmasa da olur onun için bakan sensin sen istersen 10 tane yapalım diyor bana atıyor topu.. ama ben korkuyorum 15 aylık kızım var uyku hiç sevmiyor. geceleri nöbetteyim. o yüzden korunmak zorunda hissediyorum başa çıkamam diye. kızım biraz durulsa memeden kesilse başlayacağım hemen. çok istiyorum ikinciyi hatta üçüncüyü :)

eşim öyle çok istekli değil olsa da olur olmasa da olur onun için bakan sensin sen istersen 10 tane yapalım diyor bana atıyor topu.. ama ben korkuyorum 15 aylık kızım var uyku hiç sevmiyor. geceleri nöbetteyim. o yüzden korunmak zorunda hissediyorum başa çıkamam diye. kızım biraz durulsa memeden kesilse başlayacağım hemen. çok istiyorum ikinciyi hatta üçüncüyü :)
Maşallah sana canım çok cesaretlisin oğlum 6yaşında anca karar verebildim çunkü bebekken çok huysuz ve durmayan gece uyumayan bir bebkti sonra yaramazlıklarıyla devam etti gözüm korktu baya allah gönlüne göre versin inşallah.

kızımın bütün usg fotoğrafları testleri detaylı ulttrasonu herşeyi duruyor özel bir dosya yaptım büyüyüp de ergen olunca gösteririm sen böyle mikroskobik bir organizmaydın tafran kime demek için :) nasıl foto yüklenir bilmiyorum ama fırsatını bulunca eklerim canım senin için :)

Tmm cnm... Bende oglumunkileri saklıyorum hatira... Ama bir sure sonra beyazlio malesef

Maşallah sana canım çok cesaretlisin oğlum 6yaşında anca karar verebildim çunkü bebekken çok huysuz ve durmayan gece uyumayan bir bebkti sonra yaramazlıklarıyla devam etti gözüm korktu baya allah gönlüne göre versin inşallah.

Aynen cnm sanki benim oglumu anlatmisin... Ins 2.ler uslu olurlar

Kizlar simdi yaptm ovlsyn testi, ne demek oluyo bu?

Eklentiler

• P_20160108_175851.jpg
    P_20160108_175851.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 74
X