- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 36
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.401
Yumurtlama gününde de ağrı vardı sonrası 2 günde ağrı oldu kasiklarimda.Bu ay olsun istemiyorum açıkçası 3 4 ay sonra olsun istiyorum.Çünkü mayıs haziran gibi sünnet düğünü yapcaz oğluma.Birde ben 15 kilo vermiştim hamilelik için 3 haftada 6 kilo almışim dünya üzerinde benim kadar kolay kilo alan yok gitti 6 aylık diyet.Eğer bu ay hamile kalırsam vay halime benim düğünde yarım dünya gibi dolaşırım kapılara sığmam.Elim yüzüm şişiyor evrim geçiriyorum.Halbuki düğünde neler hayal ediyordum.Bütün kiloyu verip adriana lima gibi salinacaktim salondaHayirlisi olsun cnm insallah.... Yumurtlama gununmu agri oldu oncesimi oldu onu anlamadim.... Benimde hamile kaldigim ay yunurtlamami 23 u hesaplamistim bu yuzden 21 sabahta iliski olmustu kesin hamile kalmak adina... 22 si cok sol kasigim agridi acaba o gunmu yumurtladim diyorum ovulasyon testi yapmadigimdan bilemedim.... Illa kasik agrisi olunca hemen yumurtlama oluyomu yoksa ertesi gunmu bilen varmi
Canım sizin 21 inden sonra peki hiç korunmasız ilişki olmadımı
Yumurtlama gününde de ağrı vardı sonrası 2 günde ağrı oldu kasiklarimda.Bu ay olsun istemiyorum açıkçası 3 4 ay sonra olsun istiyorum.Çünkü mayıs haziran gibi sünnet düğünü yapcaz oğluma.Birde ben 15 kilo vermiştim hamilelik için 3 haftada 6 kilo almışim dünya üzerinde benim kadar kolay kilo alan yok gitti 6 aylık diyet.Eğer bu ay hamile kalırsam vay halime benim düğünde yarım dünya gibi dolaşırım kapılara sığmam.Elim yüzüm şişiyor evrim geçiriyorum.Halbuki düğünde neler hayal ediyordum.Bütün kiloyu verip adriana lima gibi salinacaktim salonda
Valla ben çok pişmanim daha önce sunneti ve düğünü yapmadığıma biz doktora gittik önceki seneler ama doktor yapmak istemedi 7 yaşını dolduracak dedi sakıncalı dedi sunneti bilmesi gerekir dedi.Ya 2 yaşından önce yada 7 den sonra dedi.Oğlum ameliyat şartları altında baygın olması lazım dedi bizde öyle yaptırdık bu sene ağustos ayı içinde ama düğününü seneye erteledik kısmet artık 8 yaşında şuanda bu yaz deyil diğer yaz yaptırsak 9 yaşında olacak ama kendi de cok istiyor bir düğün olmasını.Kaynanadan da çok büyük baskı var yapın yapın diyor laf sokuyor sürekli sanki yardım edecek gibi durumumuzu da biliyor ev aldık kendimizi toparliyamadikHayirlisi olsun cnm bende istiyorum sunnet yapmak ama ikinci belki erkek olur diye bekleyelim dedik kiz olursada bu yaz dogum olucagindan nasip olursa tabi seneye kalicak... Allahtan oglum minyon benim sunnet kiyafeti abes durmaz yani... :)
Valla ben çok pişmanim daha önce sunneti ve düğünü yapmadığıma biz doktora gittik önceki seneler ama doktor yapmak istemedi 7 yaşını dolduracak dedi sakıncalı dedi sunneti bilmesi gerekir dedi.Ya 2 yaşından önce yada 7 den sonra dedi.Oğlum ameliyat şartları altında baygın olması lazım dedi bizde öyle yaptırdık bu sene ağustos ayı içinde ama düğününü seneye erteledik kısmet artık 8 yaşında şuanda bu yaz deyil diğer yaz yaptırsak 9 yaşında olacak ama kendi de cok istiyor bir düğün olmasını.Kaynanadan da çok büyük baskı var yapın yapın diyor laf sokuyor sürekli sanki yardım edecek gibi durumumuzu da biliyor ev aldık kendimizi toparliyamadik
ben varım canım cesaretimi toplayıp işe koyulamadım. daha hala bilgi toplamaya çalışıyorum. buraları takip ediyorum.Slm kızlar,
Erkek bebek bekleyen yada isteyenler denediğiniz yöntemler varmı varsa neler yaptınız..tabiki öncelikle Rabbimin taktirinde herşey..
ben varım canım cesaretimi toplayıp işe koyulamadım. daha hala bilgi toplamaya çalışıyorum. buraları takip ediyorum.
Slm kızlar,
Erkek bebek bekleyen yada isteyenler denediğiniz yöntemler varmı varsa neler yaptınız..tabiki öncelikle Rabbimin taktirinde herşey..
Anladım canım sen daha doktora gitmedin dimi?Oldu cnm hic korunmadik biz sadeve yumurtlama gunumde olmadi oda bikmistik artik... yumurtlama sonrasi oldugundada hic korunmadik... Kisacasi gecen ay hic korunmadik :)
Anladım canım sen daha doktora gitmedin dimi?
Anladım canım sen daha doktora gitmedin dimi?
İnşallah canım oğlun biliyormu kardeş geliceğiniYok tatlim cuma gidicem insallah... Zaten suan 5 haftalik bile olmadi cumaya kdr ins gozukur ve kalp atislarini duyarim insallah hayirlisiyla... Oglumda ilk 7 haftalik girmiştim ultrasona duymustuk kalp atislarini... Ins hayirlisiyla bundada duyarim...
İnşallah canım oğlun biliyormu kardeş geliceğini
Slm hosgeldiniz... Benim oglum var... Bizim yumurtlama zamaninda olmustu ama erkek. Olsun diye degilde hemen hamile kalmak. Icin o zmnlar olmustu o zmn yumurtlama zamaninda erkek yada kiz olur diye bir bilgim yoktu... Allah gonlumuze gore versin insallah...
Ne güzel benim oğlumda çok istiyor cuma günü bebek gòrmeye gittik anne sende yap benimde kardesim olsun artık diyor yavrum ya ama kız istemiyor erkek olucakmış:)Ewet cnm soyledik cok sevindi cok istiyodu cunku :)
Ne güzel benim oğlumda çok istiyor cuma günü bebek gòrmeye gittik anne sende yap benimde kardesim olsun artık diyor yavrum ya ama kız istemiyor erkek olucakmış:)
Hoşbuldum canım..amin inşallah..yumurtlama zamanını yakalamışsın bilmeden hakkımızda hayırlısı..sizlerden öğreneceğim şeyler var
Allah gonlune gore versin cnm bende tabiki en basta saglikli bir kiz evlat istiyorum... Ama deneyemedigim seyler oldu hamileyim suan yeni ogrendim sayilir... Allah imin takdiri artik saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin insallah hepimize