S.a arkadaslar,uzun zamandir yazmiyordum cunki bir karar verip bir vazgecenlerdenim,onceki arkadaslar tanir beni.2 kizm var Allaha sukur.birde oglum olsun istedim ama bugune kadar cesaret edemedim,arastirdim vazgectim,karar verdim zamani ayarlayamadim derken bugune geldik, neyse elimde yazdan kalan ovu testleri vardi,icinden cikamadim,anlayan arkadaslar yorumlarmi?gjnjm sende bibak vaktin olursa, 10 ekimde akintiyla11 ekimde kanama adet oldum,burda 10 ekimmi yoksa tam kanamanin oldugu 11 ekimmi ilk gun sayiliyo bacilar?yukardaki testlerde dikkat ettiyseniz 22 ekim öylen yapilan test en koyu yani dün.ve dün aksam aşiri kasık agrim vardi sanki patlayacak gibiydi,gögüslerim hassasti,hatta iliski esnasinda kasiklarim cok agridi,ateş bastı sanki beni,23 deki testide oyuzden yaptim.buna gore sizce benim test dün pik yapti ve gece 23 demi yum çatladi.suanda herhangi bir akintıda kalmadı.bilen anlayan arkadaslar yorum yapabilirmisiniz?cünkü onumuzdeki aylarda deneme yapmak istiyorum.artik yoruldum,3. yü esimde bende istiyoruz ne olursa olsun saglikli hayirlisi artik diyoruz,yinede yöntemleri yeniden deneyelim denemedik demeyelim.uzun ve karisik oldu.hakkinizi helal edin.hepinizin aşure günu kutlu ve bereketli olsun
yum catladı?