• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Yumurtlamayla ilgili bi test falan yapmadigim icin 11 ya 12 gun diye hesaplamistim adet gunune gore ama bugun cok sivi camasirimi islaticak derecede akintim var ve kasik agrim var baya yumurtlama gunu olabilirmi yoksa yumurtlamadan bi kac gun oncesedi bu kadar akinti kasik agrisi olurmu acaba
Bende eskiden ağrı olurdu artık hissetmiyorum yaklaşık 1 yıl o testleri her ay yaptım.benim şöyle oluyo 1 ile 3 gün bi kere 11 gün oldu uzayan akıntı geliyo son gelfiği gece çatlıyo çattan sonra akıntı kremsi oluyo

Bende eskiden ağrı olurdu artık hissetmiyorum yaklaşık 1 yıl o testleri her ay yaptım.benim şöyle oluyo 1 ile 3 gün bi kere 11 gün oldu uzayan akıntı geliyo son gelfiği gece çatlıyo çattan sonra akıntı kremsi oluyo
Anladım teşekkür ederim ben ozaman ilişkiyi kesiyim 2gun ust uste olmus oldu bugun olmasin catlamaya denk gelmesin sanırım ben erken yumurtluyorum sabahtan beri kasık ağrım var hala geçmedi akıntıda devam ediyor

canım koyabilirsen usg fotoğrafını yorum yapabiliriz burdan da. çok sevindim senin için. 11 haftalık olmuş bi hafta sonra doktorun açıklar muhtemelen gerçeği :) gözün aydın. ben daha cesaret edemedim bebek için :KK43:
Teşekkürler..
Benim büyük kızım 10 küçüğü 7 olacak aradaki yaş farkı çok oldu..kardeslerin yaşlari ne kadar yakın olursa paylasimda o kadar artıyor. .foto yu koyarim..
Sana tavsiyem eğer bir gün yapıcam ama zamana birakiyim diyorsan bir an önce yap
Her konuda daha avantajlı tabi bu benim fikrim benim sağlık sorunlarım olmasaydı 3 yıl önce yapardım Bebeğimi ama kısmet
Birde ben almanyada yaşıyorum burda Dr lar Türkiyedeki gibi erken söylemiyorlar en erken 16-17 haftalikken söylüyorlar ..yani anliyacagin daha çok sabretmeliyim

Canim ummadigim anda hamile kaldm diyosun,plansiz bir hamilelikmi oldu yoksa ovu testi kullandinmida oldu?
Yok istiyordum gecen aylardada denedim ama olmadi bu ayda içimde kesin bir his vardı kesin tutmamistir diye çünkü ondan öncesinde kafama çok takiyordum ağustosta burda okullar açılıyor kosturdum çocuklar,ev,alisveris derken o ay düşünemedim bile sonuna doğru adet belirtisi gibi belirti oldu bende yine tutmamis boşver dedim ama bir türlü adet olmadim..ve hamileymisim çok şükür Rabbim istiyen herkese versin ins.

Ovü testi yle toplamda 1 yıl süre hamile kalamadim diyebilirim bende bıraktım ama yine olmadi. ay içinde genel olarak birliktelik oluyordu .en son ağustos ayında tutt
Çok ovulasyon testi yle hamile kalıp kızı olanı duydum yani %50 şans yine ..
Ben Rabbim e bıraktım ..
İlk temennim sağlıklı ve hayirli evlat olmasi. ..sonrası Rabbimden gelen başımın üstünde yeri var.. Tabiki insan ne eksikse onu ister 2 kızım var gönül ister ki 1 oglum olsun ,dediğim gibi nasibimde ne varsa o olur...

İşte kızlar benim 11 haftalık bebeğim
Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 20151022_151643.jpg
    20151022_151643.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 20151022_151703.jpg
    20151022_151703.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 63
evet malesef burası terkedildi. facebook u olmayanlar arasında ben kaldım yalnız başıma ama arada bakıyorum. ben de erkek bebek için yanıp tutuşanlardanım. ovulasyon testlerine bi türlü kafam yatmadı. çok karışık. sonra sonuca da götürmüyor. erkek isterken kızı olan çok oldu. günü tutmadı. test kiti çalışmadı vs. öncelikle akıntın şeffafken ve yumurta beyazı kıvamındayken ilişki öneriliyor erkek için. bir de vajeni alkali yapmak avantajlı. baba adayına kahve içirmek ve 3 günlük cinsel perhiz etkili diye okuyorum.
benim de bir kızım var 13 aylık. bir kaç ay içinde cesaret etmeye çalışıcam ben de. çok istiyorum oğlum olsun. ben de sezeryanlıyım oğlanı bulana kadar doğuramam yani. cinsiyet seçimi de yaptıramıyorum çok pahalı. kara kara düşünüyorum nasıl olacak nasıl bitecek bu iş diye.
sen testlerini paylas ben sana yardımcı olurum, aslında cok basit. ilk ay bi beraber yapalım deneyelim, tutmazxa sonraki aylar ögrenmiş olursun, hayırlısı olsun, gerisi RAbbimin takdirid

S.a arkadaslar,uzun zamandir yazmiyordum cunki bir karar verip bir vazgecenlerdenim,onceki arkadaslar tanir beni.2 kizm var Allaha sukur.birde oglum olsun istedim ama bugune kadar cesaret edemedim,arastirdim vazgectim,karar verdim zamani ayarlayamadim derken bugune geldik, neyse elimde yazdan kalan ovu testleri vardi,icinden cikamadim,anlayan arkadaslar yorumlarmi?gjnjm sende bibak vaktin olursa, 10 ekimde akintiyla11 ekimde kanama adet oldum,burda 10 ekimmi yoksa tam kanamanin oldugu 11 ekimmi ilk gun sayiliyo bacilar?yukardaki testlerde dikkat ettiyseniz 22 ekim öylen yapilan test en koyu yani dün.ve dün aksam aşiri kasık agrim vardi sanki patlayacak gibiydi,gögüslerim hassasti,hatta iliski esnasinda kasiklarim cok agridi,ateş bastı sanki beni,23 deki testide oyuzden yaptim.buna gore sizce benim test dün pik yapti ve gece 23 demi yum çatladi.suanda herhangi bir akintıda kalmadı.bilen anlayan arkadaslar yorum yapabilirmisiniz?cünkü onumuzdeki aylarda deneme yapmak istiyorum.artik yoruldum,3. yü esimde bende istiyoruz ne olursa olsun saglikli hayirlisi artik diyoruz,yinede yöntemleri yeniden deneyelim denemedik demeyelim.uzun ve karisik oldu.hakkinizi helal edin.hepinizin aşure günu kutlu ve bereketli olsun
yum catladı?
testleri bu kadar uzun aralıklı degılde, daha sık yapmak gerekiyor. asıl mesele senin ılk cıft koyu cızgıyı bulman.. sonrasında epey bi sure koyu cızgıyı goreceksın, mesela ben 35. saate kadar hep koyu ıkı cızgı goruyorum, ama 35. saat civarında birden siliniyor.
erkek bebek için iki sey onemli, biri zamanlama digeri erkegın sperm sayısı, hızı ve kalitesi..
cunku benım tam cat anında yaptıgımda kızım oldu, ama spermlerde hız sorunu vardı.
bu sefer ben cat anını degıl de cattan once deneyecegım, cunku cat anında ne akıntı kalıyor ne agrı.. akıntıyı ve agrımı baz alacağım bu sefer.. olacaksa zaten olur..
eger deneyeceksenız bence testleri daha sık yapmalı, ve her 3-4 saatte test yaptıktan sonra akıntınızı kontrol etmeniz lazım.
bu test aralıkları cok uzun oldugu ıcın saglıklı bi yorumyapamayız, 23 ekimde catlamıs gorunuyor ama 22 ekim ile 23 ekim arasında yaptıgın testlerin suresı cok uzun.. hangi ara catladıgını bulmak zor

Teşekkürler..
Benim büyük kızım 10 küçüğü 7 olacak aradaki yaş farkı çok oldu..kardeslerin yaşlari ne kadar yakın olursa paylasimda o kadar artıyor. .foto yu koyarim..
Sana tavsiyem eğer bir gün yapıcam ama zamana birakiyim diyorsan bir an önce yap
Her konuda daha avantajlı tabi bu benim fikrim benim sağlık sorunlarım olmasaydı 3 yıl önce yapardım Bebeğimi ama kısmet
Birde ben almanyada yaşıyorum burda Dr lar Türkiyedeki gibi erken söylemiyorlar en erken 16-17 haftalikken söylüyorlar ..yani anliyacagin daha çok sabretmeliyim
benim minnoşum 1 yaşında :) bi kaç ay sonra yapıcam ama :) tuvalet eğitimiyle 2. bebeğin doğumu çakışırsa yetişemem ikisine de gibi geliyor? nasıl olur sizce deneyimli anneler bilir. 2 yaş çok mu az araları.
canım usg fotoğraflarına baktım. ilk fotoğrafta nubu çok net paralel. kız nubu yani. ama belli de olmaz bu nub yüzde yüz değil. benim kızımın nubu çok bariz erkek nubuydu. kız oldu ama nitekim :)

benim minnoşum 1 yaşında :) bi kaç ay sonra yapıcam ama :) tuvalet eğitimiyle 2. bebeğin doğumu çakışırsa yetişemem ikisine de gibi geliyor? nasıl olur sizce deneyimli anneler bilir. 2 yaş çok mu az araları.
canım usg fotoğraflarına baktım. ilk fotoğrafta nubu çok net paralel. kız nubu yani. ama belli de olmaz bu nub yüzde yüz değil. benim kızımın nubu çok bariz erkek nubuydu. kız oldu ama nitekim :)
Anne için başta biraz zor oluyor ama çocuklar açısından daha iyi oluyor paylaşmayı ögreniyorlar ve ileriki hayatta yani okul olsun arkadaş çevresi olsun genelde aynı ortamda oldukları için birbirlerine göz kulak oluyorlar

Teşekkürler..
Tebrik ederim.saglikla dogsun bebegin. Benimde 2 kizim var.bir ara heveslenmisdim .az olsun aralari diye.benimkiler 5 ve 2.5 yasindalar.gozum korktu vazgectim.5 6 sene sonrasina.

Tebrik ederim.saglikla dogsun bebegin. Benimde 2 kizim var.bir ara heveslenmisdim .az olsun aralari diye.benimkiler 5 ve 2.5 yasindalar.gozum korktu vazgectim.5 6 sene sonrasina.
açma aralarını canım :)
vaz mı geçtin? zor mu 2.5 yaş mesafe?

Merhabalar hanımlar bende yorumlarınızı tektek okumaya çalışıyorum güzel bilgiler var üç erkek annesiyim deli cesareti kız bebek çok istiyorum facedeki grubun adını yazarmısınız katılmak istiyorum
Canim facedeki gruba ozelden faceni yaz alalim seni

İyı aksamlar arkadaşlar bizim cumartesi ve pazar günü korunmasız ilişkı oldu 7.ve 8.gün bugün 11.gün yumurtlama günüm tabi hesabıma göre indirdiğim programdada bugün gösteriyor en son 3gün once ilişki olduguna göre hala bu spermler canlı duruyormudur tutmuşmudur sizce

Evet canim ara ara giriyorum henuz belli olmadi haftaya gidecegim 15 haftalik suan sen ne yaptin sinerjikten haber yokmu
Ben aralikta baslatmayi planliyorum gebeligi cin takvimi girdi kanima. Nubu belli olmustur canim. Nubu nasil paralel mi yoksa yukari dogru mu. iicimden senin bebek erkek gibi geciyor. Oyleyse yardim isticem bi kac soru seklinde. Takip ediyorum seni. Sinerjikten ses yok.

Back