- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.734
- 448
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.661
Merhaba evet arkaďaşlar pek uğramıyor face ten yazışıyorlar sanırım burayıda bırakmasalar çok iyi olur face i olmayanlar giremiyor 3.cesaret etmişsiniz tebrik ederim ben 2.ye zor cesaret ettim benimde 1oglum var dün deneme olucaktı olmadı artik bu aksam kısmetse sık ilişkiyle düsünuyorum cünkü bizde kız istiyoruz inşallah sizinde oglunuz olur bu testlerden hic anlamiyorum ben oyüzden yorum yapamıycamGaliba burası terkedilmiş,artık faceboktanmi yazişıyorsunuz?
evet malesef burası terkedildi. facebook u olmayanlar arasında ben kaldım yalnız başıma ama arada bakıyorum. ben de erkek bebek için yanıp tutuşanlardanım. ovulasyon testlerine bi türlü kafam yatmadı. çok karışık. sonra sonuca da götürmüyor. erkek isterken kızı olan çok oldu. günü tutmadı. test kiti çalışmadı vs. öncelikle akıntın şeffafken ve yumurta beyazı kıvamındayken ilişki öneriliyor erkek için. bir de vajeni alkali yapmak avantajlı. baba adayına kahve içirmek ve 3 günlük cinsel perhiz etkili diye okuyorum.Galiba burası terkedilmiş,artık faceboktanmi yazişıyorsunuz?
Canim ummadigim anda hamile kaldm diyosun,plansiz bir hamilelikmi oldu yoksa ovu testi kullandinmida oldu?Bencede kimse yazmıyor artik...
Kızlar benimde 2 kizim var bir ara özel sebeplerden dolayi aralikli aralikli bazı aylarda denemem oldu ovü gününü tutturmaya calisiyordum hamile bile kalamadim
Sonra bıraktım hiç olmaz dediğim zaman hamile kaldim...
Şimdi 11 haftalık olcagiz diğer forumlardaki arkadaslara yolladım hepsi kız dedi
Tabi Dr bişey demedi...
Hayırlısı olsun kızlar ..
Rabbim istiyen herkese başta sağlıklı hayırlı evlat sonra istediği cinsiyette bebek versin,kızlar size tavsiyem birliktelik ten sonra ayağınızı havaya dikim ve belli süre hiç kalkmayin
Tesekkur ederim canimCanım ovulasyon test sonuçlarını testleri biraraya koyarak değilde, testi yaptıktan hemen sonra fotoğraflaman, testlere sonradan da bakıp yorumlaman için faydalı olacaktır.çünkü sonra çekilen fotoğraflar bozuluyor.
Burdaki testlere göre, 21 ekim 17:00 da Lh yükselmeye başlamış. 22 ekim 13:00 da çift çizgiyi görmüşsün. 22 ekim 18:30 da çatlamış.aslında çatlama 22 ekim 13:00 ile 22 ekim 18:30 arasında gerçekleşmiş ama çatlama saatini bilemiyoruz.
22 ekim 18:30 dan sonrası tam zamanıydı değerlendirmen için. Diğer arkadaşların yorumlarınıda dikkate almak gerekir.
Allah gönlündekini verir inşallah.
canım koyabilirsen usg fotoğrafını yorum yapabiliriz burdan da. çok sevindim senin için. 11 haftalık olmuş bi hafta sonra doktorun açıklar muhtemelen gerçeği :) gözün aydın. ben daha cesaret edemedim bebek içinBencede kimse yazmıyor artik...
Kızlar benimde 2 kizim var bir ara özel sebeplerden dolayi aralikli aralikli bazı aylarda denemem oldu ovü gününü tutturmaya calisiyordum hamile bile kalamadim
Sonra bıraktım hiç olmaz dediğim zaman hamile kaldim...
Şimdi 11 haftalık olcagiz diğer forumlardaki arkadaslara yolladım hepsi kız dedi
Tabi Dr bişey demedi...
Hayırlısı olsun kızlar ..
Rabbim istiyen herkese başta sağlıklı hayırlı evlat sonra istediği cinsiyette bebek versin,kızlar size tavsiyem birliktelik ten sonra ayağınızı havaya dikim ve belli süre hiç kalkmayin
canım bence 22 ekim gecesi çatlamış ama artık erkek için kızlar çattan 12 saat önce denemek iyi diyorlar.çattan sonra diyosan 22 ekim gece yarısından sonra olcak .koyuluktan sonra ilk silikleştiğinde çat olmuş oluyor canım
kız için yumdan 2 gün önce bırakmak gerekiyo.gerçi ben 16 aydır deniyorum başaramadım hala amaArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben normalde 25gunde bir adet oluyodum bu ay 27.gun oldu 7ve 8.gun birliktelik oldu yani dun aksam dun hafif akintim vardi bugun resmen su gibi akiyor ve tek kasikta agri var ben kiz bebek icin bugunde bir iliski olup birakmayi dusunuyordum ama bu asiri akinti beni korkuttu yumurtlama olabilirmi yoksa daha varmidir yumurtlamaya bu aksamds son denemeyi yapsakmi
Yumurtlamayla ilgili bi test falan yapmadigim icin 11 ya 12 gun diye hesaplamistim adet gunune gore ama bugun cok sivi camasirimi islaticak derecede akintim var ve kasik agrim var baya yumurtlama gunu olabilirmi yoksa yumurtlamadan bi kac gun oncesedi bu kadar akinti kasik agrisi olurmu acabakız için yumdan 2 gün önce bırakmak gerekiyo.gerçi ben 16 aydır deniyorum başaramadım hala ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?