- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.641
Canım sen hep bır defamı deneme yapıyosun. Benımde aylardır olmuyor. Gecen ay dort yada beş defa deneme oldu yıne yok nsende ıkı yada üç deneme yapsan bu sefer olur belkıyok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Acaba bu sefer yumurtlamadann öncedemı denesen.tam catladıgı anı yakalamak zor oluyor. Inan bende kafayı yıyecegım bu yuzden. Bence bızım tek sorunumuz bunları dürekli düşünüp kafamızı doldurmsk. Rahat olsak hemen hamıle kalacagız belkıde.yok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Canım ya bende okadar istemiştim ki oğlum olacak eşim elinden tutacak camiye götürecek diye bende çok ağlamıştım. Ama inanıyorum ki yaptığımız hiç bir dua boşa gitmez. İnşallah dilerim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İlk oğlum olacağını öğrendiğim zaman dedim ki Ya Rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bana yaşattığın gibi bu güzel duyguyu dileyen isteyen herkese nasip et inşallahTamam cnm Allah razı olsun ,Rabbim yardimci n olsun, inancı haklısın okula gondermek ayrı, ödevleri ayrı ,gerçekden zor ,Rabbim zihin açıklığı versin hepimizin evlatları inşallah.
Eşim takviyelere devam ediyo, inşallah Rabbim emeklerimızı boş bırakmaz , değişik bi his var içimde bilmiyorum, dün caminin yaninda cumadan adamın biri çıkmış 6 yaşlarında oğluyla elini tutarak o an içimden nasıl bi aglamak geldi ,nasıl dua ettim anlatamam size, Allahım bizim eslerimizede ,oğluyla camiye gitmek nasip etsin inşallah. Dualarinizda unutmayın beni arkadaslar.
Amin inşallah cnm ,inşallah, Rabbim bizlerede yaşatır o duyguyu.Canım ya bende okadar istemiştim ki oğlum olacak eşim elinden tutacak camiye götürecek diye bende çok ağlamıştım. Ama inanıyorum ki yaptığımız hiç bir dua boşa gitmez. İnşallah dilerim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İlk oğlum olacağını öğrendiğim zaman dedim ki Ya Rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bana yaşattığın gibi bu güzel duyguyu dileyen isteyen herkese nasip et inşallah
Amin gijnijjim Rabbim ins kabul eder bu güzel duayi..Canım ya bende okadar istemiştim ki oğlum olacak eşim elinden tutacak camiye götürecek diye bende çok ağlamıştım. Ama inanıyorum ki yaptığımız hiç bir dua boşa gitmez. İnşallah dilerim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İlk oğlum olacağını öğrendiğim zaman dedim ki Ya Rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bana yaşattığın gibi bu güzel duyguyu dileyen isteyen herkese nasip et inşallah
inşallah dilediğin olur cnm..Kızlar testler bu şekilde 12. Gün gece ilişki oldu Nasıl sizce ne dersiniz
Insallah allah gönlünüze göre versin
selverrr arkadaşımıza özelden mail yaz cnm alır
Face grubunu bende bilmiyorumamin arkadaşım inşallah.
Kimse yazmıyor mu buraya , face grubu dediğiniz hangisi.bende katılmak isterim.
2.çocuk için tecrübelerinize ihtiyacım var.
Canım rüyalarda çoğu kişide farklı oluyor mesela kimisi kız görür oğlu olur kimisi kız görür kız olur. Bende ama Oğluma hamile olunca bir erkek bebek verdiler kucağıma ve bu senin oğlun dediler bende emziriyordum biraz zayıf ve sıska bir bebekti ve dediğin gibi altında gördüm bir arkadaşımda rüyasında iki oğlunda da altın görmüş. Dilerim inşallah bu gördüğün rüyalar güzel bir erkek bebek için müjde olarak görmüssündür .Amin gijnijjim Rabbim ins kabul eder bu güzel duayi..
Gijnij sana bir sorum olcak belki bilirsin.
Rüyamda hep altın takilar görüyorum genelde karşımdaki insanın boynunda kolunda,geçen çok güzel gelin gördüm .dün de altın bileklik kimi böyle rüya görünce oğlu olduğunu söylüyor...
Belki sende hamileyken rüya görmüssündür..
Rüya tabirine baktım ..
Birde hamile kaldığım ay daha haberim yokken bir hareketli erkek çocuğu emziriyordum.
İçime kız doğuyor. .
Hayırlısı herseyden önce sağlıklı olsum da bizde 3. Prensesimizi büyütürüz
Canım face hesabın olmadan dışarıdan Bakmazsın o hesabı açmak zorundasın .benim face im yok. yazılanları dışarıdan takip etmek istiyorum nasıl grubu bulabilirim?
açamam ki malesefCanım face hesabın olmadan dışarıdan Bakmazsın o hesabı açmak zorundasın .
Bende karar veremiyorum bir rahata erdim bosver diyorum birde ya pisman olursam diyorum benimde adetim duzensiz ama yumurtlama zamanlarini hissediyorum saka su icin ph yuksek olmali cin takvimide biraz yardimci olur benim mart ayina kadar hep erkekmerhabalar bu konuda yalnız değilsiniz :) benim de 2kızım var 3.bebeği isitoryz.cesaret işi aslında bi akıl geliyo bi akıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?