- 6 Mart 2012
- 67
- 49
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.621
Merhaba kızlar sabah ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm bu akşam deneme yapacağım lütfen benim için dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulizar inanmiyorum inan cok mutlu oldum.rabbim gonlundekini nasip etsin insKizlar merhabalar.. beni eskiler tanir.. @dorti @gijnij @Hanzade123 @apranxx E eylulungulu @SchahSultan daha ismini hatirlayamadigim arkadaslarim... 2. Kizim 15 aylik ve kazayla hamile kalmisim.. eylulde. Bebegim vok kucuk ama aklimdan aldirmak hic gecmedi.. nezaman hamile kaldigimi da bilmiyorum cunku korunuyoduk guya.. neyse Allah boyle uygun gorduyse vardir bi bi bildigi dedik.. Allaha emanet olun...ilk fotoyu atarim belki yorum yapmak isteyen olur.. herkezi optum
Kaç günde bir adet oluyorsunuz ben kız bebek istiyorum ve 25 günde bir adet oluyorum kaç onceden iliskiyi kesmeliyim
Teşekkür ederim evet bende öyle yapmayı düsünüyorumben normalde 28 günce bir oluyorum.saati bile şaşmıyor yaklaşık 6-7 aydır.sabah erken saatte başlıyor.
Bu ay 12.gün sabah çatladım yumurtam.
yani 21.09 sabah regl başlangıcı - 02.10. sabah yumurtam çatladı.( 01.10 akşam saat 21:00 ovu.test pik yaptı)
kız için bence 6-7-8 günlerinde ilişki olsun.çünkü 25 günde bir ise , 25-14 =11.gün yumurtlama olabilir.
sık sık ilişki önemli. sabah akşam gibi.
inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur :)Teşekkür ederim evet bende öyle yapmayı düsünüyorum
Amin allah hemizin gönlüne göre versin inşallah.inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur :)
Kızlar testler bu şekilde 12. Gün gece ilişki oldu Nasıl sizce ne dersiniz
bende aynı yum.testi bu şekilde iken , doktora gittim yumurtan çok yeni çatlamış bu gece ilişki oldun dediği halde olmadı.bu sabah kırmızılar geldi.tam 14.günde ve saatinde..
Rabbim inşallah sana nasip eder.[/
hayırlısı olsun Canım onun vakti Zaman'ı bellidir denemelere devam et ve çok kafana takmamaya çalışgünaydın ,
ben sabah regl oldum.. bu ay yine olmadı.Artık umudum kalmadı.psikolojim bozuldu.12.günü sabah çatlamıştı yumurtam , o gece ilişki oldu.yani yum çatladıktan 15 saat sonra.ama yok.
Benim iki gece üst üste deneme oldu 12. Gece ve 13. Gece bundan sonrası beklemek artık hayırlısı olsunbende aynı yum.testi bu şekilde iken , doktora gittim yumurtan çok yeni çatlamış bu gece ilişki oldun dediği halde olmadı.bu sabah kırmızılar geldi.tam 14.günde ve saatinde..
Rabbim inşallah sana nasip eder.
Benim iki gece üst üste deneme oldu 12. Gece ve 13. Gece bundan sonrası beklemek artık hayırlısı olsun
Kaç aydır deniyorsunuz hemen umudunuzu yitirmeyin yaşa göre dogum kontrol hapı kullanmışsanız daha önce bunlarda etki eder siz denemeye devam edin.günaydın ,
ben sabah regl oldum.. bu ay yine olmadı.Artık umudum kalmadı.psikolojim bozuldu.12.günü sabah çatlamıştı yumurtam , o gece ilişki oldu.yani yum çatladıktan 15 saat sonra.ama yok.
Kaç aydır deniyorsunuz hemen umudunuzu yitirmeyin yaşa göre dogum kontrol hapı kullanmışsanız daha önce bunlarda etki eder siz denemeye devam edin.
Kızınızdada 2sene beklemişsiniz ozaman buda öyle olucak demekki doktorada gitmişsiniz galiba bir problem olsa söylerdi 1seneyi geçince doktora gözükmekte fayda var 35 yaş olduğu içinde geç olması normal olabilir benimde bugun adet olmam gerekiyor hala bir belirti yok normal 25 gunde bir oluyorum bu ay bekliyorumya olmadım hala:)yok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Canım ya bende herkes facede diye uzun zamandır gelmemiş tim Sizlerin gelmediğini bilmiyordum. Malum bebek olunca ekstradan üç tanede okula giden Öğrenci bende akıl kalmadı. Ben gelicem inşallah yine sizin içinGünaydın arkadaşl, neden gelmiyorsunuz ya, nolur faceden çok buraya gelin, facemiz yok şu an burayida ihmal etmeyin.
Gijni j cnm bana çok lazım Olcan, 25 gün sonra lütfen yalnız birakma♡♡
Benim yaşımda 35 iki kızım vay bi kaç aydır yumurtlama zamanları deneme yapıyorum tutmadı .kızlarımda hemen tutmuştu .artık yaştanmı yumurtalarmı tembelleştî bilemiyorum.yok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Tamam cnm Allah razı olsun ,Rabbim yardimci n olsun, inancı haklısın okula gondermek ayrı, ödevleri ayrı ,gerçekden zor ,Rabbim zihin açıklığı versin hepimizin evlatları inşallah.Canım ya bende herkes facede diye uzun zamandır gelmemiş tim Sizlerin gelmediğini bilmiyordum. Malum bebek olunca ekstradan üç tanede okula giden Öğrenci bende akıl kalmadı. Ben gelicem inşallah yine sizin için