Süper Anneler - 2011

Gulizar inanmiyorum inan cok mutlu oldum.rabbim gonlundekini nasip etsin ins

Kaç günde bir adet oluyorsunuz ben kız bebek istiyorum ve 25 günde bir adet oluyorum kaç onceden iliskiyi kesmeliyim

ben normalde 28 günce bir oluyorum.saati bile şaşmıyor yaklaşık 6-7 aydır.sabah erken saatte başlıyor.

Bu ay 12.gün sabah çatladım yumurtam.

yani 21.09 sabah regl başlangıcı - 02.10. sabah yumurtam çatladı.( 01.10 akşam saat 21:00 ovu.test pik yaptı)

kız için bence 6-7-8 günlerinde ilişki olsun.çünkü 25 günde bir ise , 25-14 =11.gün yumurtlama olabilir.
sık sık ilişki önemli. sabah akşam gibi.

Teşekkür ederim evet bende öyle yapmayı düsünüyorum

Hayırlı olsun deneyen arkadaşlar inşallah Rabbim gönlünüzce versin.gijnij nerdesin öbür arkadaşlar nolur bırakmayın burayı ya

günaydın ,

ben sabah regl oldum.. bu ay yine olmadı.Artık umudum kalmadı.psikolojim bozuldu.12.günü sabah çatlamıştı yumurtam , o gece ilişki oldu.yani yum çatladıktan 15 saat sonra.ama yok.

Kızlar testler bu şekilde 12. Gün gece ilişki oldu Nasıl sizce ne dersiniz

bende aynı yum.testi bu şekilde iken , doktora gittim yumurtan çok yeni çatlamış bu gece ilişki oldun dediği halde olmadı.bu sabah kırmızılar geldi.tam 14.günde ve saatinde..
Rabbim inşallah sana nasip eder.

günaydın ,

ben sabah regl oldum.. bu ay yine olmadı.Artık umudum kalmadı.psikolojim bozuldu.12.günü sabah çatlamıştı yumurtam , o gece ilişki oldu.yani yum çatladıktan 15 saat sonra.ama yok.
hayırlısı olsun Canım onun vakti Zaman'ı bellidir denemelere devam et ve çok kafana takmamaya çalış

bende aynı yum.testi bu şekilde iken , doktora gittim yumurtan çok yeni çatlamış bu gece ilişki oldun dediği halde olmadı.bu sabah kırmızılar geldi.tam 14.günde ve saatinde..
Rabbim inşallah sana nasip eder.
Benim iki gece üst üste deneme oldu 12. Gece ve 13. Gece bundan sonrası beklemek artık hayırlısı olsun

günaydın ,

Kaç aydır deniyorsunuz hemen umudunuzu yitirmeyin yaşa göre dogum kontrol hapı kullanmışsanız daha önce bunlarda etki eder siz denemeye devam edin.

yok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Kızınızdada 2sene beklemişsiniz ozaman buda öyle olucak demekki doktorada gitmişsiniz galiba bir problem olsa söylerdi 1seneyi geçince doktora gözükmekte fayda var 35 yaş olduğu içinde geç olması normal olabilir benimde bugun adet olmam gerekiyor hala bir belirti yok normal 25 gunde bir oluyorum bu ay bekliyorumya olmadım hala:)

Günaydın arkadaşl, neden gelmiyorsunuz ya, nolur faceden çok buraya gelin, facemiz yok şu an burayida ihmal etmeyin.
Gijni j cnm bana çok lazım Olcan, 25 gün sonra lütfen yalnız birakma♡♡
Canım ya bende herkes facede diye uzun zamandır gelmemiş tim Sizlerin gelmediğini bilmiyordum. Malum bebek olunca ekstradan üç tanede okula giden Öğrenci bende akıl kalmadı. Ben gelicem inşallah yine sizin için

yok canım hiç kullanmadım hap. 1,5 seneye yakın.yaşım 35.Kızım da 2 sene bekletmişti beni.
Benim yaşımda 35 iki kızım vay bi kaç aydır yumurtlama zamanları deneme yapıyorum tutmadı .kızlarımda hemen tutmuştu .artık yaştanmı yumurtalarmı tembelleştî bilemiyorum.

Canım ya bende herkes facede diye uzun zamandır gelmemiş tim Sizlerin gelmediğini bilmiyordum. Malum bebek olunca ekstradan üç tanede okula giden Öğrenci bende akıl kalmadı. Ben gelicem inşallah yine sizin için
Tamam cnm Allah razı olsun ,Rabbim yardimci n olsun, inancı haklısın okula gondermek ayrı, ödevleri ayrı ,gerçekden zor ,Rabbim zihin açıklığı versin hepimizin evlatları inşallah.
Eşim takviyelere devam ediyo, inşallah Rabbim emeklerimızı boş bırakmaz , değişik bi his var içimde bilmiyorum, dün caminin yaninda cumadan adamın biri çıkmış 6 yaşlarında oğluyla elini tutarak o an içimden nasıl bi aglamak geldi ,nasıl dua ettim anlatamam size, Allahım bizim eslerimizede ,oğluyla camiye gitmek nasip etsin inşallah. Dualarinizda unutmayın beni arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…